پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

تبریز - ایرنا - فرماندار شهرستان ورزقان گفت: پرداخت نشدن بدهی تنها جایگاه سی.ان.جی شهرداری این شهرستان به شرکت گاز، آن را به تعطیلی کشانده و مردم را دچار مشکل کرده است.

 علی وفادار روز دوشنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان افزود: ورزقان با 163 روستا و 2 شهر 50 هزار نفر جمعیت دارد.


وی اعلام کرد: بدهی 6 میلیارد ریالی این جایگاه به شرکت گاز استان باعث تعطیلی متوالی جایگاه ورزقان شده و مراجعه کنندگان را دچار مشکل کرده است.

وفادار تاکید کرد: هیچ اداره ای حق ندارد با تعطیلی این جایگاه رفاه و نیاز اهالی را نادیده بگیرد.

وی همچنین از نبود متولی در نگهداری و ساماندهی میراث فرهنگی و تاریخی این شهرستان انتقاد کرد و گفت: دراین شهرستان 200 آثار تاریخی ارزشمند وجود دارد که قدمت بعضی آنها به 3 هزار سال می رسد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش شبکه العالم «محمد النمر» شهروند عربستانی که سنی است، خبر داد که یکی از همکاران سنی از وی و سه تن از همکاران شیعه‌اش درخواست کرد برای گواهی، جهت انحصار وراثت پدرش که اخیراً فوت کرده است، او را در دادگاه خانواده همراهی کنند.

وی افزود: محمد النمر، بر روی صفحه خود در توئیتر می‌نویسد: روز یکشنبه، پس از آنکه دادخواست را به همراه شناسنامه‌ها ارائه کردیم، از همه به جز صاحب پرونده خواستند لحظه‌ای از اتاق خارج شوند. وقتی همکارمان خشمگین از اتاق خارج شد، به ما خبر داد که گواهی شهروندان شیعه را قبول نمی‌کنند و گواهی شیعیان فقط برای شیعیان و گواهی سنی‌ها فقط برای سنی‌ها پذیرفته می‌شود.

وی گفت: من به او تاکید کردم که 9 سال است با این افراد همکار و دوست هستم و پیش از این درخصوص مسائل دیگری برای من گواهی داده‌اند. عریضه نویس، به قاضی مراجعه کرد و از او خواست در این زمینه نظر دهد، اما قاضی تاکید کرد که گواهی شیعی برای سنی پذیرفته نیست.

رسانه‌های عربستانی سعی کردند نظر سخنگوی وزارت دادگستری را در این خصوص جویا شوند اما وی به بهانه تمام شدن ساعت اداری رسمی، از پاسخگویی به رسانه‌ها طفره رفت و از آنها خواست سوالات خود را برای او ایمیل کنند.

منبع:تابناک



تاريخ : 6 / 10 / 1393برچسب:, | 19:28 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش ایسنا،به نقل از خبرگزاری ای پی ای، الهام علی اف، رهبر جمهوری آذربایجان در جریان این مراسم گفت: ما امروز در مراسم افتتاح بزرگترین مسجد در کشور جمع شده‌ایم و من همین جا اعلام می‌کنم که تمام اقشار جامعه جمهوری آذربایجان در کنار یکدیگر و با هر عقیده و مذهبی که دارند آزادانه زندگی می‌کنند.

وی افزود: افتتاح این مسجد بزرگ نشان دهنده توسعه و تحول پویا در جامعه جمهوری آذربایجان و تعهد به وظایف ملی، مذهبی و سنتی است. نام این مسجد از حیدر علی اف، رهبر فقید جمهوری آذربایجان گرفته شده است.

رئیس جمهوری آذربایجان به مساله ساخت بیش از 500 مسجد در دوران رهبری حیدر علی اف اشاره کرد و گفت: صدها مسجد نیز در دوران رهبری او بازسازی شد.

رهبر جمهوری آذربایجان همچنین ادامه داد: سیاست کشور بر مبنای منافع ملی است. در چنین کشورهایی است که می‌توان شاهد ترقی و ثبات بود. من به عنوان رئیس جمهوری این کشور وظیفه برقراری عدالت و اطمینان در میان تمام مردم را دارم.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

علمای مصر سفر شیخ علی جمعه به قدس را محکوم کردند

شیخ علی جمعه از علمای الازهر در خطبه‌های نماز در یکی از مساجد مصر روایتی را از امیرالمومنین علی علیه السلام نقل کرد که فرموده «گروهی می‌آیند که قلبهایشان مثل تکه‌های آهن است، احساس و عاطفه‌ای ندارند و انگار عقلشان را از دست داده‌اند، به کسی رحم نمی‌کنند، دینشان فقط کشتار است، به هر دلیلی می‌کشند، پرچم‌های آنها سیاه است. اینها خود را دولت می‌نامند» شیخ جمعه با منطبق دانستن این روایت بر تکفیری‌ها و داعش می‌افزاید: درود خداوند بر تو‌ای امیرالمومنین علی که از وجود این گروه با علامات مشخص خبر داده‌ای و گفتی که آنها به جان همدیگر می‌افتند و همدیگر را می‌کشند. آنچه در این روایت آمده همگی اتفاق افتاده و منتظر بخش آخر فرمایش شما هستیم که فرمودید در نهایت، خدا حق را به هر کس که بخواهد می‌دهد.

منبع:

روزنامه جمهوری اسلامی
جهت اطلاع
 


پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

خبرگزاری فارس: حضور میلیونی عاشقان سیدالشهدا در اربعین حقیقت قیام امام حسین(ع) است

به گزارش خبرگزاری فارس از ورزقان، حجت‌الاسلام مسعود مهدوی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ورزقان اظهار کرد:‌ حادثه کربلا هیچگاه از صفحه تاریخ بشریت زدوده نخواهد شد.

وی افزود: در سالروز اربعین حسینی میلیون‌ها مسلمان از اقصی نقاط جهان در مراسم با شکوه اربعین سالار شهیدان اباعبدالله الحسین در کربلای معلی شرکت کردند و ارادت‌شان را از نزدیک به امام شهید کربلا نشان دادند و بر مستکبران و دشمنان دین و شیعه نشان دادند که همواره با ادامه راه امام حسین (ع) هرگز به دشمنان اجازه نمی‌دهیم به شیعیان و مسلمانان با چشم طمع نگاه کنند.

خطیب جمعه ورزقان افزود: تجدید عهد شیعیان با سیدالشهداء و زنده نگه داشتن یاد مصیبت کربلا مردم را با شور و شوق در آستانه اربعین حسینی به کربلا معلی کشانده و تبلیغات دشمنان دین و اسلام را نقش بر آب کرده است.

وی با اشاره به راهپیمایی عظیم و بی‌سابقه عزاداران در اربعین حسینی در کربلا گفت: این راهپیمایی و حضور میلیونی مسلمان بهترین و مهم‌ترین عامل برای معرفی اسلام حقیقی و حقیقت قیام امام حسین (ع) است.

امام جمعه ورزقان همچنین به روز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و افزود: حوزه و دانشگاه باید همیشه در کنار همدیگر بوده و برای تعلیم و تربیت دانشجویان و طالبان و علمی که در دیانت نقش موثری دارد به دانشگاهیان انتقال دهد



تاريخ : 19 / 9 / 1393برچسب:, | 11:40 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

چرا یزید تصمیم گرفت اسرا را به شهر پیامبر برگرداند؟

وقتی یزید متوجه شد مردم شام از ظلم وستم ناروای یزید نسبت به خاندان پیامبر آگاه شدند و از این بابت شدیدا احساس خطر بزرگی را کرد . لازم است عرض کنم که شام شهری بود که قبل از حادثه کربلا دست هیچ معصومی به این شهر نرسیده بود و ایمان آوردن مردم شام به حضرت پیامبر تقلیدی بوده ونسبت به حضرت پیامبر(ص) هیچ شناختی نداشتند. از طرفی یزید متوجه شد که ماندن اسرا باعث لرزش پایه های حکومت وی می گردد. به خصوص هنگامی که امام سجاد(ع) آن خطبه رسا را ایراد فرمودند مردم حاضر در مسجد را تحت تاثیر قرار داد و انگیزه بیداری را در آنان بر انگیخت به آنان جرات جسارت بخشید حتی در این باره یهودی به عمل یزید اعتراض می کند و یزید فرمان کشتن او را صادر می کند یهودی می گوید اگر مرا بکشید باکی ندارم.من در تورات یافته ام کسی که فرزند پیامبر را می کشد او همیشه ملعون خواهد بود و جایگاه او در آتش جهنم است پس از آن که مردم شام خاندان رسول خدا را شناختند و انقلاب فکری در مردم شام به وجود آورد ، یزید امام سجاد را طلبید و اظهار داشت : خدا لعنت کند پسر مرجانه را بخدا قسم اگر من با پدرت روبرو می شدم تمام پیشنهادات او را می پذیرفتم و با تمام قدرت مرگ را از او دور می ساختم لیکن مقدرات الهی است که می باید انجام می گرفت ، اکنون هر حاجتی داری بخواه.

بر خلاف آنچه تصور می شود یا برخی از نویسندگان به قلم می آورند که یزید از کردار خود پشیمان گردیده ، چنین نیست ، زیرا اگر پشیمان شده بود از ابن زیاد این چنین تشکر و تقدیر   نمی کرد و هرگز جایزه بزرگی به او و خاندانش نمی داد:

یزید در نامه ای که برای ابن زیاد فرستاد از او می خواهد که به شام بیاید تا جایزه خود را بستاند، و از او چنین تعریف می کند.

تو تا بی نهایت بزرگ شدی و مقام والایی به دست آوردی و تو چنانی که شاعر گفته است:

رَفَعتَ وَ جاوَرتَ السّحابَ وَ فَوقَهُ                         فَمالَکََ اِلُا مُرتَقی الشَّمسِِ مَقعَدُ

"یعنی بالا رفتی و از ابر گذشتی و مراحل پس از ابر را پشت سر گذاشتی دیگر جائی برای بالا رفتنت نمانده مگر آنکه بر بالای خورشید بنشینی"!

و یزید ملعون از کشتن امام حسین (ع)تعبیر به جهاد می کند که یکی از واجبات اسلامی است !ابن زیاد را یکماه پیش خود نگهداشت ، در اندرون و کنار زنان و عیالاتش از او پذیرائی می کرد.

آری یزید این چنین از قاتل پسر پیغمبر تقدیر می کند.

این امر طبیعی است وقتی انسان دنباله شیطان و شهوات خود باشد بعد از انجام کاری شیطانی و نفسانی به شدت از عمل کرد خود ناراحت می شود. در مقابل وقتی کار وعمل برای رضا خود باشد و نه تنها که ناراحت نمی شود بلکه در وجود انسان عشق و غرور خدائی و الهی پیدا می گردد.

یزید آنقدر غرور و شادی در آغاز کار داشت که بر لبان مبارک امام چوب می زد و شعر می خواند و نسبت دادن قتل امام حسین(ع) به عبید الله ابن زیاد خود را تبرئه می کرد.

در کتاب تذکره سبط ابن جوزی نقل شده وقتی یزید اولین بار سر مبارک امام حسین را دید شاد شد و از کار ابن زیاد اظهار خشنودی نمود.

البته این امر در تاریخ سابقه دارد که امیران و فرمانروایان و پادشاهان چون عملی انجام می داند که مردم را به خشم می آورد تلاش می کردند که برای تثبیت اقتدار خود انجام آن عمل زشت را به دیگران نسبت داد و خود را تبرئه کند.  

 به هر حال پس از هفت روز که اهل بیت امام حسین(ع) در شام بودند و یزید دستور سفر اهل بیت به مدینه را صادر کرد.

وقتی کاروان به دو راهی جاده عراق و مدینه رسیدند از امیر کاروان خواستند تا آنان را به کربلا ببرد، وامیر کاروان آنان را به سوی کربلا حرکت داد چون به کربلا رسیدند، جابر ابن عبدا.. انصاری را دیدند که با تنی چند از بنی هاشم و خاندان پیامبر برای زیارت حسین آمده بودند.  

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

آوای ورزقان:هدیه رهبر معظم انقلاب برای مادران ورزقان

به گزارش  آوای ورزقان به نقل از واحد مرکزی خبر، رئیس شبکه بهداشت و درمان ورزقان گفت : این اقلام شامل مواد غذایی و پروتئینی به ارزش حدود ۴۵۰ میلیون ریال است که در بین ۲۰۰ نفر از مادران شیرده، باردار و مادران کم وزن در مناطق روستایی شهرستان توزیع شد. 

رباطی افزود: توزیع این اقلام در چارچوب بهبود وضع تغذیه زنان باردار و پیشگیری از تولد نوزادان کم وزن و ارتقاءسلامت آنان صورت گرفت.

 


پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

دانشگاه‌ های ترکیه به مسجد مجهز می‌ شوند

رییس سازمان دیانت ترکیه جمعه، ۳۰ آبان، اعلام کرد که به‌زودی در هر یک از دانشگاه‌های دولتی این کشور مسجدی احداث خواهد شد.

به گزارش شفقنا، به نقل از ایکنا، محمد گورمز، رییس سازمان دیانت ترکیه در این باره گفت: در حال حاضر در بیش از 80 دانشگاه، مساجدی در دست ساخت است. در سال 2015 نیز 50 مسجد دیگر پذیرای نمازگزاران خواهند بود.

گورمز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آناتولی ترکیه اظهار داشت: ما 20 میلیون جوان در کشور داریم و مایلیم به هریک از آن‌ها دسترسی داشته باشیم.

به گفته رییس سازمان دیانت ترکیه، امامان مساجد از دولت حقوق می‌گیرند و وظیفه دارند، به جوانان کمک کنند. این مساجد، محلی خواهند بود که جوانان عشق خداوند را در قلب‌هایشان احساس کنند.

محمد گورمز گفت: ما برای مساجد دانشگاه‌ها اهمیت فراوانی قایلیم. این کار[احداث مساجد در دانشگاه‌ها]، تنها راه بازگرداندن حیات معنوی به متن زندگی، شهرها و قلب مردم است.



تاريخ : 30 / 8 / 1393برچسب:, | 14:10 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پیکر مادر شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی با حضور حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ خلبان شاه صفی، فرمانده نیروی هوایی ارتش و اقشار مختلف مردم امروز سه شنبه در قزوین تشییع و به خاک سپرده شد.

آئین تشییع مرحومه فاطمه خوئینی، مادر شهید بابایی از امامزاده اسماعیل (ع) آغاز و پس از اقامه نماز توسط حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، پیکر وی در قطعه والدین شهدا در کنار گلزار شهیدان و جوار امامزاده حسین آرام گرفت.

در این مراسم که با حضور با شکوه اقشار مختلف مردم برگزار شد، جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی، استاندار قزوین و همرزمان شهید عباس بابایی حضور داشتند.

در این مراسم ابتدا پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور و نیز علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی قرائت شد. صدیقه حکمت، همسر شهید عباس بابایی نیز از حضور با شکوه اقشار مختلف مردم و پیام های تسلیت مسئولان تقدیر و تشکر نمود.

حاجیه خانم فاطمه خوئینی مادر شهید عباس بابایی شنبه این هفته (24 آبان) به دلیل عارضه قلبی در سن 88 سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد واشنگتن و مسکو خواستار توافق سریع بر سر پرونده هسته‌ای ایران شده‌اند.
گفتگوی تلفنی کری و لاوروف درباره ایران

به گزارش افکارنیوز، خبرگزاری فرانسه، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد جان کری وزیر خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف وزیر خارجه واشنگتن در گفتگویی تلفنی به مسائل مختلفی از جمله بحث مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ پرداخته‌اند.

بر اساس گزارش وزارت خارجه روسیه، در این گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و روسیه خواستار توافق سریع بر سر پرونده هسته‌ای ایران شده‌اند.

مذاکرات سه روزه عمان با حضور وزرای خارجه ایران، آمریکا و هماهنگ کننده گروه ۱+۵ برگزار شد.



تاريخ : 18 / 8 / 1393برچسب:, | 9:18 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

یکی از فعالیت های هیئت حضرت موسی بن جعفر (ع) دایر نمودن کلاس های قرآن می باشد که چندین سال پیش توسط آقایان حاج رضا پور آذر، جیرائیل رشتبر و حاج کریم رحیم زاده راه اندازی و از استاد جوان مهندس عزت علیزاده دعوت بعمل آمد که استادی کلاس قرآن را بر عهده بگیرد والحمدالله تا امروز این کلاس پیشرفت خیلی خوب داشته است این کلاس جمعه هااز ساعات 7 الی 8.30 صبح تشکیل می گرددد و ثمره  این فعالیت  که اکثر اعضاء هیئت  در روان خوانی پیشرفت قابل ملاحظ ی دارنند.  از طرفی تعدادی از نوجوانان ما از جمله آقایان مهدی رشتبر و مهدی حمزه ای و صالحی فعالیت چشمگیر داشتند و جلسات رسمی هیئت توسط این نوجوانان اداره می شود و امید است در آینده بتوانیم در سطح کشور صاحب امتیاز باشیم.

مداحان هیئت حضرت موسی بن جعفر(ع) که چندین سال مداحی می کنند به شرح زیر می باشند:حاج رضا پورآذر،حاج امیر علیزاده،کربلائی رستم نقدیلو،آقای حسن سجادی،کربلائی احد حسینعلی زاده،آقایان برادران سید علی وسید حسین حسینی،کربلائی اسماعیل حیدرزاده،کربلائی نادرهمتی،کربلائی حمیدصادقی

ادامه دارد.....

 

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

هیئت حضرت موسی بن جعفر (ع) سی ویک سال است در تهران  با همت ارسبارانیهای مقیم مرکز (خاروانا و ملک قضات)تاسیس شده است .از آن زمان تمام مراسمات دینی وملی در این هیئت برگزار میگردد. اهالی این هیئت جمعی از با صفا ترین مردم خاروانا و ملک قضات می باشند با توجه بر این که در حدود 20الی 30 سال است از دیار خودشان به تهران کوج نموده اند اما در تمام مشکلات منطقه پیشقدم بوده و همیشه یارو غمخوار مردم خود در منطقه هستند .کارهای عمده از طرف این هیئت در منطقه انجام گرفته است از جمله کمک به تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی ،خرید یک دستگاه آمبولانس،کمک به خرید دستگاه آزمایش خون ،کمک به مسجد و تهیه فرش برای مسجد،سرپرستی ایتام ،کمک به خانواده های بی بضاعت،کمک به زلزله زدگاه ورزقان و خاروانا.....در اوایل این هیئت به علت این که تعدادشان کم بوده در خانه آقایان غفاریان برگزار می شد .با عنایت براین که مردم دین مدار این منطقه علاقه که به معصومین از جمله ماه محرم و زنده نگهداشتن قیام امام حسین (ع) داشتد با همت مردم خونگرم ،محلی را در شهرک مسلم به این امر خیر اختصاص دادنند وچون در این راه ثابت قدم بودنند محلی دیگری را در خیابان شهید زندیه تهیه ونسبت به ایجاد یک ساخمتان سه طبقه دارای آشپزخانه ویک طبقه آن به نمازخانه و اجرایی مراسم برای آقایان و طبقه آخر شبستان برای خانم ها اختصاص دادنند .این هیئت در تهران جزء مکانهای است تمام  مراسمات ملی ومذهبی برگزار می شود. ودر تمام انتخابات که در سطح کشور عزیزمان برگزار میگردد شرکت فعال نموده وحتی کاندیدای ریاست جمهوری و نمایندگان مجلس در این هیئت ایراد سخن نمودنند مردم این هیئت از خدمت روحانیون بزرگی  از جمله حضرت آیت الله کوه کمری ،حضرت حجت الاسلام والمسلمین خاتمی امام جمعه محترم استان زنجان ،حضرت حجت الاسلام والمسلمین خدیری امام جمعه محترم پرندو حجج الاسلام محمدی وحسینی و رضائی مهر  ...کسب فیض نمودنند .بانیان این هیئت جناب آقای رحیم زاده و مرحوم حسن پور ،مرحوم میر زازاده وبرادران غفاریان و حاج قدرت ولی پور و حاج نصرت علیزاده وحاج عزیز جلالی نسب وحاج حسین علی حیدرزاده  بودنند.تمام اعضاءاین هیئت در مراسمات بطور خود جوش فعالیت می نمایند.و اعضاءهیئت امنا این هیئت آقایان حاج قدرت ولی پور،حاج کریم رحیم زاده،حاج حسین علی حیدرزاده،حاج عزیز جلالی نسب،حاج سیداحمد ساجدی، حاج سید آقا پور طا ،مرحوم حاج خلیل قهرمانی و سعید علیزاده می باشند. در نظر است  انشاالله در آینده با دیگر اعضاءهیئت آشنا شویم.......

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

جمهوری اسلامی نوشت:
درحالی که شیخ عبدالعزیز آل الشیخ مفتی اعظم سعودی امسال نیز مانند هر سال مردم را به روزه گرفتن در روز عاشورا سفارش کرد و یزید را حاکم اسلامی مشروع دانست و از اقدام او در به شهادت رساندن امام حسین علیه السلام و یاران آن حضرت حمایت کرد، یک کلیپ ویدئویی از شیخ سعدالبریک یکی از مفتیان و مبلغان سرشناس وهابی سعودی منتشر شده است که در یکی از مساجد عربستان و در حضور جمع زیادی از مردم، بخشی از مقتل امام حسین(ع) را می‌خواند و اشک از چشمان او جاری می‌شود. او هنگام بیان فجایع لحظه به شهادت رسیدن امام حسین علیه السلام به قاتلین و همراهی کنندگان در قتل امام حسین لعنت می‌فرستد. این ماجرا نشان می‌دهد شیوخ وهابی هر قدر برای تحریف واقعیت‌های قیام امام حسین(ع) تلاش کنند، قادر نخواهند بود مانع نفوذ این واقعیت‌ها در جان و روح مردم و حتی علمای وهابی شوند. پیشنهاد می‌شود سیمای جمهوری اسلامی در کنار پخش کردن صحنه‌های عزاداری‌های شیعیان، این قبیل رویدادها را نیز پخش کند



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

اماکن متبرکه عراق,اماکن زیارتی كربلا,آثار دینی کربلا

عراق یکی از باستانی ترین کشورهای جهان و دارای تمدن و فرهنگ پرباری است. در این دیار کهن بارگاه پرشوکت تعدادی از ائمه هدی (ع) قرار دارد.
کربلا در ناحیه غربی رودخانه فرات قرار دارد و فاصله اش تا بغداد 105 کیلومتر است.
این سرزمین تا سال 61 هجری قمری بیابانی بیش نبوده است اما بعد از واقعه کربلا و پس از ساخت گنبد و بارگاه برای شهدا به یکی از شهرهای زیارتی عراق تبدیل شد.
در وجه تسمیه کربلا بعضی می گویند که کربلا از واژه "کوربابل" گرفته شده است که به معنای مجموعه روستاهای بابل قدیم است که نینوا، غاضریه و طف از جمله آنهاست و نام های دیگر کربلا هستند.
اماکن زیارتی و آثار دینی کربلا
مرقد امام حسین (ع)، مرقد حضرت ابوالفضل (ع)، مرقد حبیب ابن مظاهر، قتلگاه، خیمه گاه، بین الحرمین، مراقد شهدای کربلا، مرقد حضرت علی اکبر (ع)، مرقد حضرت علی اصغر (ع) و شهیدان بنی هاشم، مرقد حربن یزید ریاحی، مرقد عون بن عبدالله، مرقد طفلان مسلم و مرقد سیدابراهیم مجاب از جمله اماکن زیارتی و آثار دینی کربلاست.
امیرالمومنین (ع) و کربلا
در سال 36 هجری قمری که امام علی (ع) به سوی صفین حرکت می کرد به کربلا رسید و چون نام آن را دانست فرود آمد. هرئمه بن سلیم می گوید؛ در سفر شام همراه امیرالمومنین (ع) به سرزمین کربلا رسیدیم نماز به جماعت خوانده شد پس از نماز، امام (ع) مقداری از خاک کربلا را بویید و فرمود؛ آه ای زمین کربلا مردانی از تو روز محشر می آیند که بدون حسابرسی وارد بهشت می گردند.
امام حسین (ع) و کربلا
امام حسین (ع) در روز دوم محرم سال 61 هجری قمری همراه کاروانش به کربلا رسید و نام آن را پرسید و در جواب نام کربلا را شنید و فرمود؛ خدایا من از سختی ها و بلاهای این سرزمین به تو پناه می برم.
سرگذشت مرقد امام حسین (ع) در گذر تاریخ
بنای مرقد امام حسین (ع) تاریخی به درازای چهارده قرن دارد. در روز دوازدهم محرم سال 61 هجری قمری پیکر پاک سیدالشهدا (ع) و یارانش توسط قبیله بنی اسد با راهنمایی امام سجاد (ع) به خاک سپرده شد و در سال 65 هجری مختار بر قبر امام (ع) گنبدی از آجر و گچ  ساخت و دو در برای آن قرار داد. اما در سال 146 هجری قمری ابوجعفر منصور این بنای سرپوشیده را ویران کرد.
در سال 158 مهدی عباسی آن را از نو بنا کرد.
در سال 171 هارون الرشید بنای مزبور و گنبد را ویران و در سال 236 متوکل عباسی مرقد امام (ع) را به طور کامل ویران کرد.
در سال 367 عضدالدوله دیلمی گنبدی با رواق و ضریحی از عاج، برای مرقد ساخت.
در سال 397 عمران بن شاهین، مسجدی به نام خود متصل به رواق بنا کرد.
در سال 767 سلطان اویس جدایری گنبد داخلی را ساخت و صحنی بر گرد مضجع امام (ع) بنا کرد.
در سال 932 شاه اسماعیل صفوی دوم ضریح مشبک و زیبایی از نقره به مرقد امام (ع) هدیه کرد.
در سال 1155 نادر شاه افشار بناهای موجود را تزیین کرد و هدیه های گرانبهایی به گنجینه اهدا نمود.
در سال 1211 آقامحمدخان قاجار دستور داد گنبد را به طلا آراستند.
در سال 1216 وهابی ها به کربلا یورش آورده و ضریح و رواق را ویران کرده و اموال حرم را ربودند.
در سال 1250 فتحعلیشاه قاجار گنبد و بارگاه را نوسازی کرد و گنبد حرم حضرت ابوالفضل (ع) را نیز بر پا کرد.
در سال 1428 به منظور استفاده بیشتر از فضا محافظت زائران از سرما و گرما صحن شریف اباعبدالله (ع) با سبک جدید مسقف شد.
مراقد علما و بزرگان در کربلا
از دیرباز به سبب قداست کربلا، در داخل و خارج حرم سیدالشهدا (ع) ده ها تن از عالمان و روحانیان و سادات به خاک سپرده شدند که برخی از آنان عبارتند از:
سید رضی، میرزا محمد تقی شیرازی، میرزا تقی خان امیرکبیر، سید مرتضی علم الهدی و علامه وحید بهبهانی.

منبع زایرین



تاريخ : 11 / 8 / 1393برچسب:, | 8:36 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

ذای نذری در ایام عزاداری امام حسین (ع) در روستای مالکیا _ جنوب منامه

عکس/ پخت غذای نذری در بحرین

عکس/ پخت غذای نذری در بحرین


تاريخ : 1 / 8 / 1393برچسب:, | 11:48 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز(پنجشنبه) با حضور در دانشگاه تهران بر پیکر آیت الله محمدرضا مهدوی کنی نماز میت را اقامه کردند.مراسم تشییع پیکر مرحوم آیت الله مهدوی کنی نیز با حضور گسترده مردم تهران برگزارشد.


 

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت حضرت آیت‌الله مهدوی کنی را تسلیت گفتند. متن پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با تأسف و تأثر اطلاع یافتیم که عالم مجاهد و پارسا حضرت آیت الله آقای حاج شیخ محمدرضا مهدوی کنی(رضوان الله علیه) دار فانی را وداع گفته و دوستان و ارادتمندان خود را داغدار کرده است. این عالم بزرگوار از جمله‌ی نخستین مبارزان راه دشوار انقلاب و از چهره‌های اثرگذار و یاران صمیمی نظام جمهوری اسلامی و از وفاداران غیور و صادق امام بزرگوار بود و در همه‌ی عرصه‌های مهم کشور در دوران انقلاب شجاعانه و با صراحت تمام نقش‌‌آفرینی کرد. از عضویت در شورای انقلاب و سپس تشکیل کمیته‌های انقلاب در آغاز تأسیس نظام اسلامی تا تصدی وزارت کشور و سپس قبول نخست وزیری در یکی از سخت‌ترین دوران‌های جمهوری اسلامی، و تا ورود در عرصه‌ی تولید علم و تربیت جوانان صالح و تأسیس دانشگاه امام صادق(علیه‌السلام) و تا امامت جمعه تهران و سرانجام ریاست مجلس خبرگان، همه جا و همه وقت در موضع یک عالم دینی و یک سیاستمدار صادق و یک انقلابی صریح ظاهر شد و هرگز ملاحظات شخصی و انگیزه‌های جناحی و قبیله‌ئی را به حیطه‌ی فعالیت‌های گسترده و اثرگذار خود راه نداد. این انسان بزرگ و پرهیزگار، همه‌ی وزن وزین خود را در همه‌ی حوادث این دهها سال در کفه‌ی حق و حقیقت نهاد و در دفاع از راه و سیره‌ی انقلاب و نظام، کوتاهی نورزید. رحمت و رضوان الهی بر روان پاک او باد.
اینجانب به خاندان گرامی و برادر عالیقدر ایشان، و به مردم ایران و روحانیت عظیم الشأن و همه‌ی ارادتمندان و شاگردان و دست‌پروردگان آن مرحوم صمیمانه تسلیت می‌گویم و علو درجات وی را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

سید علی خامنه‌ای 

۹۳/۷/۲۹

 



تاريخ : 29 / 7 / 1393برچسب:آیت الله جوادی آملی,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 14:25 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

بسم الله الرحمن الرحیم

... حادثه‌اي هم تلخ‌تر از جريان كربلا نه بود و نه خواهد آمد. ممكن است بعدها عدّه‌اي را بكُشند، بسوزانند؛ اما ديگر حسين بن علي نيست. بنابراين جريان سيّدالشهداء، هم سابقي‌ها را محو كرده هم لاحقي‌ها را؛ قبل از كربلا كه اين صحنه نبود، بعد از كربلا ممكن است افرادي را بكشند، بسوزانند؛ اما آنها ديگر حسين و زينب نيستند. پس حادثه‌اي تلخ‌تر از حادثه كربلا نيست؛ نه در گذشته و نه در آينده؛

اين حادثه را زينب كبری مي‌فرمايد: كه خيلي قشنگ است؛ وقتي در كوفه از او سؤال كردند: «كيف رأيت صنع الله بأخيك و أهل بيتك»،

فرمود: «ما رأيتُ إلاّ جميلا»؛ به ما كه خيلي خوش گذشت... نفرمود «رأيت جميلا»؛ حصر كرده، فرمود: ما جز زيبايي چيزي نديديم؛ به ما كه خيلي خوش گذشت... (غل و زنجیر و طناب و اسارت و ... خیلی خوش گذشت...هنوز سر مطهّر آنجاست؛ بچه‌ها آن طور، طناب هم به بازو،فرمود: به ما كه خيلي خوش گذشت «ما رأيت الاّ جميلا»...

 

 



تاريخ : 29 / 7 / 1393برچسب:آیت الله جوادی آملی,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 14:21 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

حضرت آیت‌الله جوادی آملی:اگر عقل در دین راه نداشته باشد به سلفی‌گری می‌انجامد

آیت الله جوادی آملی:به نظرمن اهل بیت (سلام الله علیهم) سگ وگربه،گرگ و ببر و پلنگ ومیمون و...نمی خواهند،بلکه از ما قنبر و مالک و عمار و میثم، حبیب و حر...اویس می خواهند که وقتی هنگام بیعت ،امام علی (علیه السلام) پرسیدند: با چه چیز بامن بیعت می کنی؟عرض کرد: بمهجتی مولا... (بخدا این جمله آدم رو آتیش میزنه)و گر نه... اگه ما جمع بشیم و یه باغ وحش برای آن حضرات درست کنیم چه بکارشان می آید؟؟!!!غلام باشیم عزیزان نه......



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

یکی از مراجع تقلید گفت: باید مراقب باشیم در مداحی‌ها و روضه‌خوانی‌ها گرفتار بدعت یعنی بزرگ‌نمایی بیش از حد یا ‏پایین آوردن مقام ائمه اطهار(ع) نشویم.‏
به گزارش خبرگزاری فارس ، آیت‌الله جعفر سبحانی صبح امروز در انتهای درس خارج اصول خود در ‏مسجد اعظم روایتی از امام جواد(ع) در موضوع بدعت در دین را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: اگر ‏چیزی بر دین افزوده شود یا از آن کم شود بدعت است، بدعت یعنی چیزی را به دین نسبت دهیم که وجود ‏ندارد.‏

وی افزود: البته ارتکاب هر فعل حرامی بدعت نیست زیرا بدعت بدان معناست که چیزی از دین کم یا بر ‏آن افزوده شود که پس از رحلت رسول گرامی اسلام(ص) هر دو این بدعت‌ها صورت گرفت.‏

این مرجع تقلید با اشاره به برخی موضوعات همچون شیوه نماز خواندن پیامبر(ص) و اختلافی که در آن ‏به وجود آمد، بیان کرد: صحابه بسیاری شیوه ایشان در قرائت و افعال نماز را دیده و نقل کرده‌اند ولی بعداً ‏در آن اختلاف به وجود آمده و در مورد احکام دیگر از جمله حج تمتع هم چنین رویه‌ای دیده می‌شود.‏

وی ادامه داد: نکته مهم آن است که نباید گمان کنیم فقط دیگران اهل بدعت هستند زیرا ممکن است ‏خود ما هم گرفتار چنین موضوعی شویم.‏

آیت‌الله سبحانی با بیان اینکه قوام دین اسلام به منابر حسینی است خاطرنشان کرد: مداحان و ‏منبری‌ها باید به این مسئله توجه ویژه‌ای داشته باشند و مراقبت کنند که مسائلی را به دین نیفزایند یا ‏از آن کم نکنند.‏

استاد برجسته حوزه علمیه قم عنوان داشت: نباید تا وقتی مسئله‌ای برایمان روشن نشده در موردش ‏روضه بخوانیم زیرا گریاندن مردم هرچند کار خوبی است ولی به هر قیمتی نباید باشد بلکه سخنان ما باید با استناد به ‏منابع صحیح حدیثی باید باشد.‏

وی با اشاره به برخی افراد که مطالبی را به خیال ترویج دین بر روی منبر بیان می‌کنند، افزود: کار آنها در ‏حقیقت تشویش دین است؛ کتاب‌هایی با استناد به منابع صحیح و معتبر در مورد عاشورا نوشته شده ‏که برای روضه خواندن می‌توان به آنها مراجعه کرد.‏

آیت‌الله سبحانی غلو یا پایین‌ آوردن مقام ائمه اطهار(ع) را از جمله آسیب‌های بدعت در روضه و مداحی ‏دانست و تصریح کرد: باید مراقب باشیم تا گرفتار چنین مسائلی نشویم.‏



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در مراسم گرامیداشت عید ولایت که در مرکز همایش های کوثر این سازمان برگزار شد، ضمن تبریک عید سعید غدیرخم و 24 مهر سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: فرهنگ غدیر باید در اَعمال شیعان جهان نمود داشته باشد. 

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ دادرس معاون هماهنگ کننده آجا، امیر سرتیپ شیخ حسنی، جانشین معاونت امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح، روسای ادارت عقیدتی سیاسی تابعه و جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارکنان ارتش برگزار شد، حجت الاسلام محمد حسنی طی سخنانی با بیان روایتی از امام علی (ع) درباره انتظارات مولی الموحدین از شیعیان، گفت: شیعیان جهان اگر می خواهند فرهنگ غدیر را توسعه داده و آن را کاربردی کنند، باید این فرهنگ در روش، راه و عملکردشان نمود داشته باشد.

وی در ادامه به انتظارات امیرالمومنین علی (ع) از شیعیان اشاره کرد و گفت: اولین انتظار ایشان از ما، هزینه کرد مال و جان در راه ولایت است همانگونه که حضرت خدیجه (س) از تمام اموالش در راه اسلام گذشت و 72 یار وفادار امام حسین (ع) در کربلا از جان خویش در راه اعتلای اسلام راستین گذشتند.

محمد حسنی، عشق ورزی را دومین خواست امام علی علیه السلام از شیعیان واقعی قلمداد کرد و گفت: نمی شود شیعه بود اما به فکر دیگر شیعیان نبود. شیعه، هنر دوست داشتن را در خود دارد همانگونه که حضرت امیر(ع) در این زمینه می فرمایند " شیعیان ما کسانی هستند که به فکر همدیگر باشند و به هم عشق و مهر بورزند".

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه، مبنا و پایه دوستی در میان شیعیان را ائمه اطهار و عملکرد آنها دانست و گفت: رسول اکرم (ص) و حضرت علی (ع) در این زمینه سرآمد همه هستند. این دو بزرگوار با تمام سختی هایی که در راه رسالت خود متحمل شدند هیچگاه بد کسی را نخواستند و حتی با دشمنان اسلام نیز با مهربانی و عطوفت برخورد می کردند.

محمد حسنی، داشتن اعتدال را یکی دیگر از پایه های فرهنگ غدیر دانست و افزود: شیعه راستین باید در تمامی مراحل زندگی خود اعتدال داشته باشد.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان سخنانش، پاکی چشم، زبان، دست و فکر را از دیگر برکت های فرهنگ غدیر دانست: ائمه اطهار علیه السلام پیروان خود را به پاکی در همه جنبه های زندگی سفارش می کنند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از پنج نفر از دانشجویان دانشگاه عالی دفاع ملی که از کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش هستند و کتابی را در زمینه مدیریت فرهنگی با موضوع مهدویت، زمینه ساز ظهور تألیف کرده اند، تقدیر شد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

عبدالهي: بشريت، حكومت پنج ساله اميرالمومنين ( ع ) را هرگز فراموش نخواهند كرد.

   جشن ولايت و نشست مشورتي دهياران روستاهاي تابعه بخش خاروانا ساعت  10:30 روز يكشنبه مورخ 93/07/20 در محل سالن اجتماعات بخشداري برگزار شد.

  در اين مراسم عبدالهي بخشدار خاروانا ضمن تبريك عيد ولايت و امامت، مسأله غدير و تعيين حضرت علي ( ع ) بعنوان ولي امر امت اسلامي از سوي پيامبر گرامي اسلام ( ص) را حادثه تاريخي بسيار بزرگ و پرمعنا و آئینه تمام نمای اهمیت و جایگاه ولایت در حاکمیت اسلامی دانستند. به همين خاطر از غدير در آثار اسلامي به «عیدالله‌الاکبر»، «یوم العهد المعهود» و «یوم المیثاق المأخوذ» تعبیر شده است. این تعبیرات نشان دهنده‌ی تأکید و اهتمامی خاص به این روز شریف است. و هر كس اين عيد را بپذيرد و به سنت آن بزرگوار عمل كند از آب كوثر سيراب خواهد شد.

ايشان اضافه كردند : انس با غدیر موجب مودت و علاقه به امامت و ولایت، اطاعت پذیری بدون قید و شرط، وحدت بین مسلمانان و همچنین روشن شدن مسیر حرکت انسان به سوی کمال و سعادت می شود و فاصله گرفتن از غدیر و پیام بزرگ آن یعنی ولایت و ولایتمداری موجب خسران و نابودی است. در ادامه جلسه پس از استماع نظرات دهياران محترم، موارد ذيل به دهياران ابلاغ گرديد تا در جهت توسعه و آباداني روستاها و انجام بهتر امور بكار گرفته شود:

1 - برنامه ريزي براي جمع آوري زباله و هماهنگي در دفن بهداشتي آن؛

2 - انتخاب نماينده از بين دهياران جهت پيگيري امور ( براي هر دهستان يك نماينده ) ؛

3 - استفاده از مصالح ساختماني باكيفيت و داراي استاندارد فني لازم؛

4 - اجراي پروژه هاي عمراني دهياري ها با نظارت مسئول فني و عمراني ؛

 

منبع:روابط عمومی بخشداری خاروانا



تاريخ : 18 / 7 / 1393برچسب:پایگاه اطلاع رسانی خاروانا,غدیر,سعیدعلیزاده, | 21:34 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پیامبر اکرم(ص) در سال دهم هجرت برای انجام فریضه و تعلیم مراسم حج به مکه عزیمت کرد و این بار انجام این فریضه الهی با آخرین سال عمر گرامی پیامبر اسلام مصادف شد از این جهت آن را حجه الوداع نامیدند،افرادی زیادی به شوق و همسفری و یا آموختن مراسم حج همراه آن حضرت بودند بعضی ها تعداد این افراد را بیش از یک صد و بیست هزار نفر تخمین زده اند.علامه امینی(ره)این تعداد را یکصدو ده هزاز نفر از جمله همسر پیامبر(ص) ام سلمه،جابر بن عبدالله انصاری،حسان بن ثابت،امام حسن مجتبی(ع)،امام حسین(ع)،سعد بن ابی وقاص،ابو عبدالله سلمان فارسی وعایشه دختر ابوبکردر کتاب غدیر خود ذکر کرده است.وقتی مراسم حج به پایان رسید ،پیامبر اکرم راه مدینه را در حالی که گروهی انبوه او را بدرقه  می کردند و جز کسانی که در مکه به او پیوستند همگی در رکاب او بودند.

*چون کاروان به پهنه بی آبی بنام غدیر خم رسیدند یعنی مکانی که چهار راه که مردم حجاز را از هم جدا می کرد راهی به سوی مدینه(شمال)،راهی به سوی عراق(شرق)،راهی به سوی مصر(غرب)،راهی به سوی  یمن(جنوب) در آن هنگام پیک وحی فرود آمد و به پیامبر فرمان توقف را صادر کرد و این دستور از جانب پیامبر به مردم ابلاغ شد(.در زبان عربی، به سرزمين‌هایی كه در مسير سيلاب قرار دارند و آب سيل‌ها با عبور از ميان آن‌ها به دريا می‌ريزد "وادی" گفته می‌شود. در اين مسيرها، آب‌گيرهایی طبيعی به وجود آمده كه پس از عبور سيل از آن‌ها، آب‌های باقی‌مانده در آن جمع می‌شوند. به چنين گودال‌ها و آب‌گيرهایی در عربی "غدير" می‌گويند. منطقه‌ی "غدير خم" نيز در مسير سيلاب‌هایی واقع شده است كه پس از عبور از غدير به "جُحْفه" می‌رسند و سپس تا دريای سرخ ادامه پيدا می‌كنند و آب سيل‌ها را به درياها می‌ريزد.
در مناطق مختلف عربستان، غديرهای زيادی در مسير سيل‌ها وجود دارد كه با نام‌گذاری از يكديگر شناخته می‌شوند. اين غدير هم برای شناخته شدن از غديرهای ديگر، به نام "خم" نامگذاری شده است.
غدیر در ۳ يا ۴ کیلومتری جحفه واقع شده و جحفه (يكی از ميقات‌های 5 گانه) نيز در ۶۴ کیلومتری مکه قرار دارد. در جحفه راه اهالی مصر، مدینه، عراق و شام از یکدیگر جدا می‌شود. غدیر خم به علت وجود آب و چندین درخت کهنسال، محل توقف و استراحت کاروانیان بود. اين سرزمين گرمایی طاقت فرسا و شدید دارد)

*یا ایها الرسول بَلِّغ ما اُنزِلَ اِلَیکَ مِن رَبِّکَ و اِن لَم تَفعَل فما بَلَّغکَ رِسالَتَهُ و الله یَعصِمُکَ مِنَ الناس ان الله لا یهدی القوم الکافرین

برداشت ازمتن دستور:آنهایی که جلوتر هستند برگردند و آنهایی که در اینجا هستند بایستند و آنهایی که بازماندند بیایند:

*مردم از چنین فرمان پیامبر در این منطقه بی آب آن هم در نیمه روز گرم که حرارت آفتاب بسیار سوزنده بود در شگفت ماندند مردم با خود می گفتند شاید فرمان بزرگی از جانب خدا رسیده است برای پیامبر ماموریت بزرگ داده شده است،آیا به غیر از این دستور بود کار پیامبر چه پیامی داشت.

*چطور پیامبر امکان دارد  برای کار به غیر از امر مهم مردم را در صحرایی سوزان جمع کند یا مردم را با علی آشتی بدهد!

علی که آن موقع در مقابل پیران قبیله های مختلف خیلی از نظر سنی کوچک بود .

اگر هم آشتی درست باشد فقط جنبه فامیلی با پیامبر داشته است!؟

اولا ابلاغ چنین دستور در سوره مائده خودش یک حکمت است یعنی این دستور یک مائده بهشتی است.

1-  ای پیغبر آن چه از خدا بر تو نازل شده به خلق برسان.؛چون خود کلمه اُنزلَ صیغه ی مجهول بیان شده است پس قبلا نیز تکرار شده است اگر کلمه اَنزلَ بود به معنی(شد)ترجمه شده است یعنی زمان حال می گیرد.

2-  اگر نرسانی تبلیغ رسالت و اداء وظیفه نکرده ای.

3-  نترس

4-  خدا تو را از شر و آزار مردمان محفوظ خواهد داشت.

5-  دل قوی دار که خدا گروه کافران را به هیچ راه موفقیتی راهنمایی نخواهد کرد.

این چه دستور است که 5 بند مهم اشاره شده است آیا نا انصافی نیست که بگوییم پیامبر برای جشن آشتی اینگونه سفارش می شود.

اصلا این بحث یک گفتگو است بین خدا و پیامبر اما پیامبر قبل از اینکه سوال کند خدا جواب می دهد در بند اول می گوید بگو به مردم آنچه ما به شما گفتیم و نترس و ما پشتیبان شما هستیم و شما را نجات می دهیم استوار باش اگر این کارانجام ندهی یعنی چندین سال رسالت بی فایده بوده است ! یعنی امضا رسالت تو این  دستور است: یک آیه تعین جانشین در چند دقیقه= 23 سال رسالت.

آن چه چیزی است که 63 سال پیامبر را مساوی می داند.

کسانی که به غیر از این مسائل دیگری را مطرح می کنند یا درست قصه غدیر خم را مطالعه نکردند یا از کین و دشمنی علی دست بر دار نیست.

*برای پیامبر انجام هر فرمان وحی می شد.حتی برای انتخاب همسر در آیه 5 سوره تحریم اشاره شد چگونه ممکن است یک ملت را بدون جانشین ترک کند.مگر پیامبر در طول تاریخ چند بار مسئله فامیلی و مصلحت را پیش کشیده است که این بار هم این کار را انجام دهد و یا یک عده از کوتاه فکران اعتقاد دارند که پیامبر علی را به مردم پیشنهاد کرد،حالا به فرض پیشنهاد:یعنی ای مردم من علی را قبول دارم در داخل یکصدو بیست هزار نفر علی را پیشنهاد میکنم و واقعا اینکه میگوید نترس.

شاید هم به خاطر سن حضرت علی (ع) بوده است چون در تاریخ میخوانم که پیامبر وقتی عتاب ابن اسیدبن ابی العیص را به فرمانداری مکه انتخاب کرد به علت کمی سن از طرف اصحاب و پیروان خود مورد اعتراض قرار گرفت،چون علی هم داماد پیامبر بود و هم سن او کمتر بود به خاطر آن احتمال اینکه یک تعداد کوته بین یک نوع تعصب فامیلی را مطرح کنند!

در این موقع پیامبر دست حضرت علی(ع)را گرفت و بالا برد تا جایی که سفیدی زیر بغل او بر همه مردم نمایان شد همه حضرت علی(ع) را در کنار پیامبر دیدند او را به خوبی شناختند دریافتند که مقصود از این اجتماع تعیین جانشین و تعیین علی (ع)است.

پیامبر:همان ای مردم سزاوارترین فرد بر مومنان از خود آنان کیست

مردم:خداوند منان و پیامبر او بهتر می دانند

هان ای مردم هرکسی که من مولای وسرور او هستم علی هم مولا و سرور اوست.

و پیامبر این جمله را سه بار تکرار کرد.

واما دعا پیامبر:

پروردگارادوست بدار کسی که علی را دوست دارد و دشمن بدار کسی را که علی را دشمن بدارد.

و نکته جالب این است که:

که پیامبر می دانست بعد از رحلت پیامبر با علی دشمنی خواهند کرد چون از متن دعااینگونه برداشت می شود.

لازم است حاضران به غایبان خبر دهند و دیگران را از این امر آگاه کنند.

*نکته:هنوز اجتماع به حال حضور باقی بود که فرشته وحی فرود آمد و به پیامبر گرامی بشارت داد که خداوند امروز دین خود را تکمیل کردونعمت خویش را برای مومنان ارزانی داشت. الیوَمَ اَکمَنتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلَیکُم نِعمَتیِ وَ َرضِیتُ لَکُم الاسلامَ دیناً.(سوره مائده  آیه 3)

صدای تکبیر بلند شد.

خدا را سپاسگزارم که دین خود را کامل کرد و نعمت خود را به پایان رسانید و از رسالت من ولایت علی پس از من خشنود شد.

*پیامبر از جایگاه خود فرود آمد یاران او دسته دسته به حضرت علی تبریک می گفتند بخ بخ یا ابی طالب و مردم دسته دسته به خیمه پیامبر می آمدند و چون خیمه پیامبر با علی یکی بود.

بنازم پیامبر را

چون می دانست مردم بعدا دببه خواهند کرد دستور داد خیمه علی را جدا کنند و هرکسی به خیمه علی وارد شود برای وی تبریک می گوید و دیگر جای سوالی نباشد که مردم و ما به خیمه پیامبر برای دیدار با او می رفتیم.حتی همسران حضرت پیامبراکرم با حضرت علی بیعت کردنند. این مراسم تا مغرب همان روز ادامه داشت و این مطالب را بیش از سیصدو شصت تن که اکثر یت آنان اهل تسنن هستند نقل کردنند:

سعید علیزاده



تاريخ : 12 / 7 / 1393برچسب:عید,قربان,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 16:29 | نویسنده : سعید علیزاده

 پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 عيد قربان، بهترین عید برای نزدیکی خدا می باشد.این عید بر همگان مبارک باد

               

واژه «عيد» به معناي رجوع و باز گشت است  و کلمه «قربان» به معناي قرباني هر چیزی که انسان به خداوند جل وجلاله نزدیکی پیدا کند . از اين رو مي توان عيد قربان را به معناي بازگشت انسان به مقام تقرّب الهي دانست. اين مقام در سايه مبارزه با هواهاي نفساني ، تزکیه نفس ، خودسازي و بهره وري از فرصت هاي ناب به دست مي آيد. زايران خانه خدا که پس از تحمّل مرارت هاي بسيار و پرهيز از آلايش هاي دنيوي، اينک به منزل گاه آخررسيده اند، البته قبل از این که قربانی گوسفند انجام شود بایستی مثل حضرت ابراهیم (ع) آماده مبارزه با نفس خویش یعنی به مرحله برسد که عزیزترین نفر(فرزند) خود را برای معبود خود قربانی کرد.در حقیقت این روز به خاطر کشتن نفس است وباید جشن گرفت .جشنی که در سایه آن انسان به خدا نزدیک می شود وتنها عیدی است اگر به مفهوم آن نگاه کنیم  قربانی کردن نفش خود است .نه صرفا برای کشتن گوسفند! در اين روز، مردمان

مسلمان، با بزرگ داشت خاطره ابراهيم و اسماعيل و با درس آموزي از ايثار تأثيرگذار آن دو بزرگ مرد يکتاپرستِ تاريخ، بار ديگر با نهيب بر انديشه هاي خويش، باورهاي خود را به ستيز با خودخواهي ها و منيّت ها مي فرستند، تا در پيکار اصلي با هواهاي نفساني ـ که به جهاد اکبر تعبير شده ـ پيروز ميدان باشند.         

 

 

هر کار و عمل، کوچک يا کلان، خوب يا ناروا، در فرجامِ خود به بار مي نشيند و نيکي و زشتي آن به درستي رخ مي نماياند. پايان عبادت ها نيز، رازها و رمزهايي برازندهْ در خود نهان دارند، و از اين روست که رمضان در منزل فطر، نماز با سلام، هفته با جمعه و حج با عيد قربان به شکوفه مي نشيند. قربان، عيد شادمانه اي است که چون حُسن ختامي زيبا، در پايان غزل معرفت حج آمده و به آن شکوهي بي کران بخشيده است. در عيد قربان، همه مرادها، مرارت ها، مداومت ها و مناسک ها، در فرجامي ماندگار معنا مي شود و در بارگاه بلند خداوندي به ثمره ثواب و قرب الهي پاداش مي يابد.

 



تاريخ : 10 / 7 / 1393برچسب:جلسه,هیئت,خاروانا,قیام ,امام ,حسین,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 7:38 | نویسنده : سعید علیزاده

اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

هیئت امنا حسینه حضرت موسی بن جعفر (ع) ارسبارانیهای مرکز طبق همه ساله برای هر چه با شکوه تر برگزار شدن ماه محرم  جلسه  برگزار می نماید .وامسال نیز جلسه ی منعقد دراین جلسه قرارشد از ریش سفیدان خاروانا وملک قضات (البته یک عنوان هستند) برای تصمیم گیری از فکر این دوستان استفاده گردد الحمدالله  این جلسه دیشب برگزار شد .ودر باره مسائل هیئت تبادل افکار گردید . تصمیمات خوبی اتخاذ شد .از آنجای که ماه محرم با زندگی مردم ما عجین شده وانتظار می رود سال به سال مراسمات ماه محرم با رونق خاص خودش وبامعنویت ویژه برگزار گردد.دوستان بایستی به ایام سوگواری حضرت اباعبدالله با دید عمیق بنگرند.چون اگر ما به تاریخ خوب نگاه کنیم می بینیم نسل گذشته یک بار به ایام غدیر کم توجه شدنند وکل مسئله غدیر تغییر گردید در نتیجه اگر امروز مردم وملت ما به عاشورا ونهضت امام حسین (ع)خدای نکرده بی اهمیت باشند شاید جریان ومسائل بعد از غدیر پیش بیاید ولذا انشاالله ملت ما بخصوص جوانان ما همه ساله این ایام را طوری زنده نگه دارنند که مورد قبول خداوند جل وجلاله واقع شود.

البته در نظر دارم اگر خدا عنایت کند دراین ایام  راجع به قیام حضرت امام حسین (ع) مطالبی را به خدمت شما باز دیدکنندگان عزیز عرض کنم.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

Image result for ‫شهادت امام صادق‬‎ پایگاه اطلاع رسانی خاروانا ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت امام صادق (ع) را به خدمت فرزند بزرگوارش و صاحب امر ولیصر امام زمان (عج) وخدمت شعیان خاص حضرت وبخصوص خدمت همشهریان گرامی ورزقان وخاروانا مطالبی به همین مناسبت خدمتتان عرضه می نماید

حضرت امام صادق(ع) پيشواي ششم مسلمانان، در اين روز به دست خليفه ي عباسي، منصور دوانيقي مسموم و در مدينه به شهادت رسيد. امام صادق(ع) به شيخ الائمه نيز معروف است زيرا عمر ايشان از تمامي ائمه اطهار(ع) طولاني تر است. حضرت را در قبرستان بقيع در كنار پدر، جدّ و امام حسن مجتبي(ع) دفن كردند.

آن امام به هنگام شهادت شصت و پنج سال داشته و مدت سي و چهار سال از امامت حضرتش مي گذشت.

در ميان امامان معصوم(ع)، براي هيچ كدام همانند امام صادق(ع) فرصت و شرايط مساعدي پيش نيامد تا بتوانند در سطح وسيع به انقلاب فرهنگي بپردازند و با تشريح فرهنگ غني و پُرمايه ي اسلام، بر گسترش اين دين آسماني بيفزايند. ولي براي امام صادق(ع) اين فرصت، در گير و دار كشمكش ها و رودرويى بني اميه و بني عباس و جنگ قدرت به دست آمد. آن بزرگمرد علم و عمل از اين فرصت استفاده ي كامل كرد و اسلام و فقهِ آن را از ديدگاه ائمه ي اهل بيت(ع) معرفي نمود و با تربيت شاگردان بسيار و برجسته، حيات تازه اي به اسلام و مسلمين بخشيد و فرهنگ ناب تشيّع را كه از متن اسلام محمدي و علوي نشأت گرفته بود به جهانيان عرصه كرد. امام صادق(ع) به عنوان رييس مذهب جعفري حوزه ي علميه ي اسلامي در سطح عميق و وسيع تشكيل داده و علوم اسلامي را تدريس مي نمود. در اين حوزه، چهار هزار نفر به فراگيري علوم آل محمد(ص) مي پرداخته و حضرت در اين زمان، اسلام اصيل را از زير حجاب تيره و تار اسلام بني اميه و بني عباس آشكار ساخت.



 پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

مسئول دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: آیت‌الله مهدوی‌ کنی شب گذشته از بیمارستان بهمن به بیمارستان شهید رجایی منتقل شد.

حجت‌الاسلام مصطفی میرلوحی مسئول دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با فارس با اشاره به انتقال آیت‌الله مهدوی کنی از بیمارستان بهمن به بیمارستان شهید رجایی، اظهار داشت: بیمارستان جدید محل مراجعه و چکاب خود آیت‌الله پیش از وخامت حالشان بوده است.

وی همچنین درباره آخرین وضعیت جسمی رئیس مجلس خبرگان گفت: وضعیت قلب و کبد و کلیه‌ها خوب است و خوشبختانه تغییراتی نیز در وضعیت مغزی ایشان حاصل شده است.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

سلام علیکم هم میهنان گرامی،به خصوص ملت شریف شهرستان ورزقان وشهر خاروانا به ویژه به بازدیدکنندگان عزیز و نظردهندگان مخالف وموافق:

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و در آستانه حلول ماه شوال، فرا رسیدن عید سعید فطر، عید فضیلت و رستگاری را به شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سلامتی و کسب توفیق را از درگاه پروردگار منان برایتان مسالت دارم.
ایزد متعال را سپاس و ستایش می گویم که توفیق عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در تقدیرمان قرار داد و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس بار دیگر، با یاری از درگاه مهر بی نهایتش به آرامشی روحانی دست یابیم.
امید است در پرتو الطاف پروردگار متعال، در لحظات ارزشمند تفکر و تعمق در این ماه مبارک؛ فرصتی فراهم آمده باشد تا به ارزش های والای انسانی نزدیک تر شده و به ره توشه ای ارزشمند برای خدمت خالصانه به خلق خدا دست یافته باشیم.

سعید علیزاده

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

فرارو - تشکیلات تروریستی داعش اعلام کرده است که شرکت در راهپیمایی روز قدس حرام است و موجب مجازات خواهد بود.
 
 
 ان گروه جنایتکار در بیانیه‌اش با این ادعای دروغ که "روز قدس مربوط به شیعیان است" نوشت: هر کس در روز قدس شیعیان شرکت کند، مرتکب فعل حرام شده است و باید مجازات شود.
 
داعشی ها همچنین اعلام کردند: عراقی‌ها بدانند اگر قدم در راه شیعیان ایرانی بگذارند، مجازات می‌شوند!
 
قراین آشکار نشان می دهد که یکی از انگیزه های ایجاد تشکیلات مخوف و تروریستی داعش و حمایت از آن برای تخریب محور مقاومت، خالی کردن جبهه ضد صهیونیستی است.


پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

شب بیست و سوم

     

در تعیین (شب قدر)اختلاف نظر است ، ولى از مجموع روایت هاى وارد شده در این موضوع و سیره پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) و اهل بیت (علیهم السلام ) و اصحاب مى توان گفت :
شب قدر بودن شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان ، یقینى است . و شب هاى نوزدهم و بیست و یکم وسیله اى براى دست یافتن به آن است .
اینک به ادله اى چند در این خصوص اشاره مى شود:
الف ) از شیعه و اهل سنت ، نقل کرده اند که : عبدالله انیس انصارى (جُهَنى ) که در خارج مدینه مى زیسته و شرایطش طورى بوده که نمى توانسته زیاد به مدینه بیاید و از خیرات و برکات رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) استفاده کند روزى خدمت رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) شرفیاب شد و عرض کرد: من شتران و گوسفندان و کارگرانى دارم و منزلم از مدینه دور است ، ولى دوست دارم ، یک شب از شب هاى ماه رمضان را معین فرمایید تا سعى کنم به مدینه بیایم و در نماز حاضر شوم .
فدعاه رسول الله (صلى الله علیه و آله و سلم ) فسارّه فى اءذنه ، فکان الجهنى ، اذا کان لیلة ثلاث و عشرین ، دخل بابله و غنمه و اهله ، الى المدینة ؛
پیامبر اکرم (صلى الله علیه و آله و سلم ) مطلبى را به گوش او سرى فرمودند و پس از آن این مرد، شب هاى بیست و سوم ماه رمضان با شتران و گوسفندان و کارگران خود وارد مدینه مى شد.
بعضى این روایت را با شب قدر تطبیق داده اند.



تاريخ : 25 / 4 / 1393برچسب:شبهای قدر,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 17:20 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ‏
إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ (۱)
وَ ما أَدْراکَ ما لَیْلَةُ الْقَدْرِ (۲)
لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ (۳)
تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَ الرُّوحُ فِیها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ (۴)
سَلامٌ هِیَ حَتَّی مَطْلَعِ الْفَجْرِ (۵)

با توجه به آیات سوره قدر می‌توان به فضیلت‌های شب قدر پی برد:
۱. قرآن در آن نازل شده است.
۲. عبادت و احیای آن معادل بیش از هزار ماه است.
۳. خیرات و برکات الهی در آن شب نازل می‏شود.
۴. رحمت خاص خدا شامل حال بندگان می‏گردد.
۵. فرشتگان و روح در آن شب نازل می‏گردند.

شب قدر از شب‌های مقدس و متبرک اسلامی است. خداوند در قرآن مجید از آن به بزرگی یاد کرده و سوره‌ای نیز به نام «سوره قدر» نازل فرموده است. در تمام سال، شبی به خوبی و فضیلت شب قدر نمی‌رسد. این شب، شب نزول قرآن، شب فرود آمدن ملائکه و روح نیز نام گرفته است. عبادت در شب قدر برتر از عبادت هزار ماه است. در این شب، مقدرات یک سال انسان‌ها و روزی‌ها، عمرها و امور دیگر مشخص می‌شود. ملائکه در این شب بر زمین فرود می‌آیند، نزد امام زمان(عج) می‌روند و آنچه را برای بندگان مقدر شده بر ایشان عرضه می‌دارند. شب‌زنده‌داری و تلاوت قرآن و مناجات و عبادت در این شب، بسیار توصیه و تأکید شده است.

عظمت و فضیلت این شب بر سایر شبها را از این امور می‌توان به دست آورد:

۱) آمرزش گناهان: پیامبر خدا(ص) در تفسیر سوره «قدر» فرمودند:
«هر کس شب قدر را احیا بدارد و مؤمن باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامی گناهانش آمرزیده میشود.»

۲) قلب رمضان: امام صادق(ع) فرمودند:
«از کتاب خدا استفاده می‌شود که شماره ماههای سال نزد خداوند، دوازده ماه است و سرآمد ماهها ماه رمضان است و قلب ماه رمضان لیلة القدر است.»

۳) نزول قرآن: طبق روایات، مجموع قرآن در شب قدر دفعی و یکباره بر پیامبر (ص) نازل شده است. این نزول دفعی و یکباره قرآن است، اما نزول تدریجی قرآن طی 23 سال دوران نبوت پیامبر گرامی(ص) به صورت الفاظ نازل شده است.
۴) برتر از هزار ماه: نزول همه‌ی ملائکه و روح در شب قدر بر زمین و سلام دادن بر بندگان خدا نشانه شرافت آن بر هزار ماه است. امام باقر(ع) فرمودند:
«عمل صالح در شب قدر از قبیل نماز، زکات و کارهای نیک دیگر بهتر است از عمل در هزار ماهی که در آن شب قدر نباشد.»

فرصت شب قدر را غنیمت بدانیم

شب قدر فرصتی است زرین و طلایی برای شستشوی آینه دل. این شب بهترین فرصت است تا خوبی‌ها را جایگزین بدیها، صلح و صفا را جایگزین اختلاف و تفرقه، احسان و نیکی را جایگزین ظلم و ستم، احسان به والدین را جایگزین عاق والدین و صله رحم را جایگزین قطع رحم نماییم. نیکو و شایسته است با صدقات قدمی در جهت آبادانی خانه آخرت برداریم و با اعمال نیک و خیر، ثواب دو چندان ببریم.
در شب قدر که شب‌زنده‌داری می‌کنیم، خداوند نام ما را در گروه نیک‌بختان ثبت می‌کند و آتش جهنم را بر ما حرام می‌سازد. آیا توفیقی بالاتر از این هست که آتش جهنم بر ما حرام شود و به خدا نزدیک‌تر شویم؟
دعاهای شبهای رمضان مجموعه‌ای است روشنی‌بخش که با تکرار تلاوت آنها، آموزش‌های آن‌ها به صورت هدف‌هایی برای ما در می‌آیند. پس هنگام خواندن این ادعیه شایسته و بهتر است مفهوم آنها را نیز همواره مدنظر داشته باشیم و با تلاش و کوشش به سوی این هدف‌های مطرح‌شده در دعاها گام برداریم.


پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

آیت الله هاشمی رفسنجانی: هیچ کس حق ندارد با هر توجیهی اصل اسلامی و میثاق ملی «ولا تجسّسوا» را ندیده بگیرد

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به گزارش شفقنا - رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حمایت های رهبرمعظم انقلاب از دولت و تیم دیپلماسی کشور، گفت: یک اقلیت محدود که اتفاقاً خود را ولایتمدار می دانند، برای ناکامی دولت تلاش می کنند و صراحتاً از آرزوهای خویش برای شکست مذاکرات هسته ای می گویند.

به گزارش شفقنا به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار جمعی از فرهیختگان، یادگاران دفاع مقدس و فعالان سیاسی و اجتماعی استان البرز، با اشاره به سابقه مردم ایران در تمدن بشریت،افزود: وقتی این تمدن با فرهنگ اسلامی، مخصوصاً عصاره آن، یعنی مکتب اهل بیت(ع)، تلفیق شد،سرمشق مردم این سرزمین برای راست گفتاری و صداقت رفتاری شد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان فرازهایی از سفارش های امام موسی کاظم(ع) به شاگردشان هشام بن حکم در منزلت تعقل و اندیشه، اظهار داشت:فرهنگ به عنوان مجموعه اخلاقیات اسلام، لشکریان عقل هستند و در مقابلشان ضدفرهنگ ها با پرچم ضلالت، لشکریان جهل هستند.

وی با ابراز تأسف شدید از محدود کردن و محدود دیدن مقوله وسیع فرهنگ، دروغ، تهمت، توهین، تجسس در زندگی مردم، وعده های غیرعملی، ریا، غیبت و دو به هم زنی را از مصادیق بارز و مذموم شده ی اقدامات ضدفرهنگی دانست و گفت: پرهیز از این رذیلت ها، فضیلت های اسلامی و انسانی را در جامعه تقویت می کند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود:«ولا تجسّسوا» دستور قرآنی و صراحت قانون اساسی ماست و هیچ کس حق ندارد با هر توجیهی این اصل اسلامی و میثاق ملی را ندیده بگیرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلاش دشمنان اسلام برای معرفی اقدامات وحشیانه طالبان،القاعده، بوکوحرام و داعش به اسم اسلام را نمونه ای برای اسلام گریزی، شیعه هراسی و ایران ستیزی در بعد خارجی خواند و گفت: این رویه عین جهالت است و عقب مانده تر از خوارج هستند تحصیل را حرام و آدم کشی را حلال می دانند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با تشریح شرایط تبلیغات کشور در سه ماهه اول سال 1392 و با اشاره به حضور معنادار مردم در انتخابات 24 خرداد ریاست جمهوری، اظهارداشت: مردم ثابت کرده اند با اظهارات انحصاری قانع نمی شوند و نظر خود را نجیبانه در انتخابات می گویند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مطلب که «عفاف و کفاف زندگی حق مردم است»گفت: این حرف چه منطقی دارد که بعضی ها می گویند برای حفظ استقلال کشور و جلوگیری از واردات،نباید بگذاریم مسئله تحریم ها حل شود!!؟

آیت الله هاشمی رفسنجانی درپاسخ به تقاضای یکی از حاضران که مردم منتظر شنیدن خطبه های امیدبخش جمعه شما هستند،افزود: مردم خوب می دانندکه با اندیشه و افکار اعتدالی وارد مبارزه شدم، شاگردی امام راحل کردم، مسئولیت ها پذیرفتم و تا آخرین نفس نیز در خدمت ایران عزیز و نظام اسلامی خواهم بود و دأب من این است که نگذارم تندروها مردم را، به خصوص در مراسم سیاسی و عبادی به زحمت بیندازند و باعث تشدید اختلافات شوند.

وی با زهرآگین خواندن اختلافات و تنازعات برای هر اقدام اجتماعی، به دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: وقتی اختلافات جبهه ایرانی را تهدید می کرد، با اینکه طلبه و روحانی بودم، به امر امام(ره) برای فرماندهی جنگ رفتم تا از اختلافات کم کنم.

در آغاز این دیدار عبدالحمید مروّجی،یکی از فعالان سیاسی و اجتماعی و یادگاران دفاع مقدس،ضمن ارائه گزارشی از اوضاع اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی استان البرز و شهر کرج، به بیان دیدگاه های خویش در خصوص مسایل مهم اسلام و کشور پرداخت.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

قسمت دوم:

 درباره علی (ع) زیاد سخن گفته اند و بسیار چیز نوشته اند و لی باور ما این است که :

 او مشک است هر قدر بیشتر ظهور و حضور پیدا کند فضای حیات پر عطر تر می شود.

و در عین حال قدرش مجول است حتی در اثر ما و در جامعه شیعی ما و این نکته قابل ذکر است که بی خبری از قدر علی (ع) از جهتی ناشی از بی سعادتی ماست وای از سویی دیگر ناشی از عظمت علی(ع) است.

این باید باورمان شود که تاریخ حیات بشر چون علی (ع) بسیار کم دارد و او یکی از نادر ترین چهره های الگویی برای انسانها است. بشریت امروز اگر بخواهد از رنج ها ، سردرگمی ها ، بدبختی ها نجات یابد ، اگر بخواهد از فراق ها ، تنهایی ها ، دودلی ها و نفاقها براند چاره ای جز این ندارد که علی(ع) را دوست بدارد و او را الگو و سرمشق زندگی خود قرار دهد.

علی (ع) یک تن است علی (ع) فراتر از یک امت ، یک شخصیت است ، ولی واجد همه ابعاد متنوع شخصیت سالم و انسانی ، علی (ع) رمز اصلی است ، مقیاس مردی و انسانیت است ، مظهر استقامت در راه خداست ، نمونه مجاهد فی سبیل الله است ، قهرمانی است که اعمال و رفتارش همه عالمیان را به شگفتی وا داشته است. شیوه حکومتی او سیاست مداران جهان را متحیر کرده است.

امواج بحث انگیز علی (ع) آنچنان پر دامنه است که کران تا کران ذهن یک محقق را پر می کند. جولانگاهی در عرصه فکر او بوجود می آورد که در حد دو سویه قطب مثبت و منفی بی نهایت است. تنها در جنبه حبّ و بغض به علی(ع) بنگرید ، خواهید دید که هیچ محبوبی را بدین گونه نستوده اند و هیچ مبغوضی را تا بدین حد مورد لعن و تکفیر قرار ندادند. زندگی او آثار و حرارت هایی را پدید آورد که شعله های آن را در دل دوست و دشمن علی(ع) با جلوه های گوناگون و متفاوت می بینیم.

علی(ع) در مقیاس ظاهری وجود ، از وزن و حجم و ابعاد ، نسبت به این جهان وسیع آفرینش همانند ذره ای است نسبت به خورشید ، و لی ذره ای موج آفرین که دامنه امواجش کران تا کران جهان را فرا گرفته است.

در بین رهبران دینی و سیاسی جهان و حتی در بین رهبران الهی ، از انبیاء و اولیاء جز رسول گرامی اسلام کمتر کسی  را می شناسیم ، که چون علی(ع) در ظرف زمان و مکان خود موج این چنین ایجاد کرده باشد. و هم در بین صاحبان مکاتب فردی را سراغ نداریم که همانند علی(ع) احساسات بحث کننده را برانگیزاند.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

پس از طی دوره بیماری و درسن 86سالگی؛

 

آیت الله محمدی گیلانی درگذشت

 آیت الله محمدی گیلانی رئیس سابق دیوان عالی کشور و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ساعتی پیش دار فانی را وداع گفت.

 پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از خبرگزاری مهر، آیت الله محمدی گیلانی که چندی پیش به علت بیماری ریوی در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده بود، پس از یک دوره بیماری ساعتی پیش دار فانی را وداع گفت.

وی متولد سال 1307 و از مبارزان انقلاب اسلامی و از یاران نزدیک امام خمینی(ره) بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ریاست دادگاه انقلاب، دیوان عالی کشور، نماینده مردم تهران در سه دوره مجلس خبرگان رهبری، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیری و عضویت در فقهای شورای نگهبان را بر عهده داشته است.

در سال 1388 به پاس سال‌ها تلاش و مجاهدت ایشان در عرصه‌های مختلف قضا، نشان درجه یک عدالت نیز به وی اهدا شد.



تاريخ : 16 / 4 / 1393برچسب:حضرت علی(ع), | 19:47 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

بنده در نظر دارم با یاری خداوند جل وجلاله در این ایام ماه مبارک رمضان مروی بر شخصیت حضرت علی داشته باشم ،امیدوارم مورد قبول حق وتعالی باشد وبرای دوستان مفید واقع شود.

تاریخ حیات بشر شرح حال چهره های فوق العاده مهم انسانهایی را در درون خود ثبت و ضبط کرده است. ولی در میان آنها افرادی وجود دارند که مطالعه زندگی آنها حیرت های بسیاری را در آدمی برمی انگیزاند و آدمی در مواردی دچار شک و تردید می شود که نکند آنان فراتر از بشر و یا از دیدی فرشته ای عالی خصال باشند.

چهره خارق العاده امام علی(ع) از اینگونه نمونه هاست. اینکه بسیاری از اصحاب رسول خدا (ص) شخصیت های برجسته ای بوده و صلاح و تقوا و دانش بسیاری داشته اند جای بحث و سخنی نیست ولی حساب علی (ع) از همه آنها جدا است. او شخصیتی است بی نظیر ، دارای عظمت روح و اندیشه ای که به حقیقت می توان ادعا کرد احدی جز پیامبر و فاطمه (س) به عمق و بزرگی آن پی نبرده اند و به همین نظر جلوه های روحی امام در قالب رفتارهای متنوع و به ظاهر متضاد بحث های بسیاری را برانگیخته و کلاً ماجرای زندگی او بحث برانگیز ساخته است.

در رابطه با علی(ع) که جز رسول خاتم (ص) کسی را در شأن و رتبت او و در اثرگذاری و موج آفرینی او نمی بینیم. این یک واقعیت است که معروض می داریم : در طول حیات بشر گاهی قهرمانانی پدید می آیند که جلوه های حیات و رفتار و مشی و گفتارشان همگان را به شگفتی وا می دارد.

اینان بشرند ولی حیاتی فرشته گونه دارند. خدا نیستند ولی بر گونه اساطیر خدا گونه اند از خاک پدید آمدند و لی نشانی از خاکی بودن را در آنان نمی بینیم ، و خشم و مهرشان چنان درهم و با هم است که در چشم بیننده تضاد و تباین را جلوه گر می سازد.

آری ؛ ما از علی (ع)سخن می گوییم ، از حیات و ممات او ، از مجاهدات و خدمات او ، از خلافت و امامت او ، از شأن و مقام و موقعیت او ، از عبادت او ، از خلوص او ، از علو روح او ، از عاطفه او ، از تنهایی او ، از شجاعت او ، از مظلومیت او ، از دشواری های سیاسی او ، از رنج و سوز علی (ع) و از صفحات درخشانی که او در تاریخ برجای گذارده است.

علی (ع) شخصیتی است که در خانه وحی رشد و پرورش یافته و همراه و همراز بزرگترین شخصیت تاریخ بشر یعنی محمد (ص) است، شخصیتی که خدماتش به اسلام و مسلمین زبانزد خاص و عام است و تا قیام قیامت ادامه دارد.او از نعمتهای بی مانند الهی بودکه در طول زندگی پر برکتش چگونه زیستن و چگونه شدن را به بشریت آموخت .

حیات عادی او سرمشق الگوی همه کسانی است که می خواهند زندگی داشته باشند نه ادای زندگی و حیات سیاسی او نمونه و الگویی است برای همه کسانی که می خواهند برنامه ای از سیاست الهی را در زندگی مردم پیاده کنند.ادامه دارد...



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

فاش شدن راز مردی با لباس عجیب در مکه.

بین الملل > خاورمیانه - سخنگوی پلیس مکه مکرمه از دستگیری یک فرد 40 ساله دارای لباس سنتی عجیب که نمازگراران و زوار را متعجب ساخته بود، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "مکه آنلاین"، "ناظم جهان" تبعه ترک و بازیگر سریال "وادی گرگها" که برای ادای مناسک به مکه مکرمه آمده است و با لباسی سنتی در حرم حضور پیدا کرد، به دست ماموران امنیتی بازداشت شد.شماری از مردم از او عکس می گرفتند که این اقدام باعث شلوغی و کندی حرکت شده بود. ناظم جهان پس از بازداشت به سرعت آزاد شد.

پوشش عجیب این مرد باعث شده عده ای از فعالان اجتماعی در فیسبوک ناظم جهان را از "امرای داعش" معرفی کنند، عده ای وی را شبیه به بن لادن دانسته و برخی او را مسیحی و برخی فردی طایفه گرا بنامند.اما ناظم گفت که 3 بار به مکه آمده و در این سفر لباسهایی را آورده تا بتواند با مردم این کشور و زوار مکه مکرمه در ماه مبارک رمضان عکس یادگاری بگیرد.

همچنین وی لباسهای مخصوص کودکان را آورده تا در ازای دریافت مقدار پول برای دوستداران میراث فرهنگی آن را بپوشد.امسال این رفتار ناظم با سالهای گذشته متفاوت بود چون رسانه هایی مانند تویتر و فیسبوک به سرعت فیلم و عکس هایی از او منتشر کرده و وی را به تندروی و حزب گرایی متهم کردند.

روز اول پلیس حرم از وی خواست به منظور رفع آزردگی نمازگزاران و زوار، لباسی معمولی به تن کند؛ اما او در روزهای بعد به پوشیدن لباس های غیر معمول ادامه داد و محافظان حرم به منظور حفظ معنویت مکان، آزرده نشدن زوار و عدم توقف سیر حرکت در حرم این فرد را به نیروهای امنیتی تحویل دادند.

ناظم جهان گفت که فعالیت اصلی اش در ترکیه، بازی در فیلمهای تاریخی است.وی در بسیاری از فیلمها و سریالهای ترکی بازی کرده که مهمترین آن سریال وادی گرگها و فیلم دادگاه خانواده است.ناظم جهان در استانبول با پوشیدن لباس سنتی عثمانی و همچنین در سفر به کشورهای اروپایی و مصر در ازای گرفتن پول با گردشگرها عکس یادگاری می گیرد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا نقل از صراط:  "دکتر فضل‌الله صفی" درباره آخرین وضعیت جسمانی "آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی" رئیس مجلس خبرگان رهبری، گفت: چشمهایشان را باز کردند و این نشان دهنده فعالیت سالم بوده، اما پروتکسان ایشان غیر فعال است.دکتر صفی در ادامه اظهارات خود اضافه کرد: علاوه بر باز کردن چشم‌ها،‌ در صورت پلک زدن میتوان نتیجه گرفت که فعالیت‌ها سالم است.
وی عفونت ریوی به وجود آمده از هفته قبل را کاملا کنترل شده ارزیابی کرد و در ادامه افزود: با توجه به تنفس خودبه خودی آیت‌الله مهدوی کنی از دستگاه تنفسی جدا شدند.
همچنین "حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرلوحی" داماد آیت‌الله مهدوی کنی حال عمومی رییس مجلس خبرگان رهبری را خوب ارزیابی کرد و گفت: رفلکس‌های مغز ایشان بهتر شده است.
وی افزود: اعضای بدن ایشان از جمله قلب، کبد، کلیه و ریه بهتر شده و داروهای مورد مصرف در بهبود بیماری آیت‌الله مهدوی کنی تاثیرگذار بوده است. گفتنی است، پیش از این سخنگوی تیم معالج آیت الله مهدوی کنی درباره آخرین وضعیت جسمانی  رئیس مجلس خبرگان رهبری، اظهار داشت: وضعیت عمومی ایشان قابل قبول است اما عفونت ریوی نیز جدیدا به وضعیت بالینی ایشان اضافه شده و این خطر بسیار بزرگی است که بیماران بستری در بخش ICU را تهدید می‌کند.  
 وی پیرامون مشورت تیم پزشکی معالج به منظور اقدامات درمانی برای بهبود وضعیت آیت‌الله مهدوی‌کنی گفت: کارهایی که از سوی این تیم انجام می‌شود بیشتر مراقبتی و حمایتی است چرا که درمان‌های اساسی بیشتر بستگی به وضعیت هوشیاری ایشان دارد که متاسفانه طی سه هفته اخیر بهبودی خاصی حاصل نشده است.  



ادامه مطلب

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

آوای ورزقان: برگزاری جشن گلریزان برای بازسازی مساجد ورزقان
 
پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به ازنقل ازآوای ورزقان: حجه الاسلام مهدوی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ورزقان در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با بیان این که؛ نسبت به بازسازی مساجد زلزله در شهرستان کم توجهی شده است، گفت: مساجد باید در اولویت بازسازی قرار می گرفت.

به گزارش آوای ورزقان، حجه الاسلام مهدوی امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ورزقان در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با بیان این که؛ نسبت به بازسازی مساجد زلزله در شهرستان کم توجهی شده است، گفت: مساجد باید در اولویت بازسازی قرار می گرفت.
حجت الاسلام مهدوی افزود: در این خصوص اعتبارات دولتی محدود بوده و کفاف نمی کند پس باید تشکل غیردولتی ایجاد گردیده و مجمع خیرین با محوریت مساجد تشکیل شود.
امام جمعه ورزقان تصریح کرد: برای صرف اعتبارات دولتی باید ضرورت رعایت گردیده و تخصیص اعتبار از طریق اولویت بندی مساجد انجام پذیرد و باید اداره کل اوقاف و امور خیریه در جهت توزیع مناسب اعتبارات مساجد رعایت ضرورت را بکند.
وی در ادامه به برگزاری جشن گلریزان برای بازسازی مساجداشاره کرد وگفت: هم زمان با سالگرد زلزله ۲۱ مرداد برای برگزاری جشن گلریزان و استفاده از منابع خیرانه در بازسازی مساجد برنامه ریزی شود.
در این جلسه ایجاد مجمع خیرین در شهرستان به تصویب رسید و کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان دبیرخانه و رئیس این اداره به عنوان دبیراین مجمع تعیین گردید. همچنین، برگزاری جشن گلریزان با محوریت کمک به بازسازی مساجد همزمان با سالگرد زلزله ۲۱ مرداد ارسباران تصویب و دبیر این برنامه نیز کمیته امداد امام خمینی (ره) ورزقان تعیین گردید.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

آیت الله هاشمی رفسنجانی: حفظ و تحکیم وحدت شیعه و سنی ضروری است.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل ازایرنا- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ و تحکیم وحدت و انسجام میان برادران اهل تسنن و تشیع در استان سیستان و بلوچستان گفت: هرچه نگاه مسوولان به آن خطه راهبردی تر باشد، منافع آن به کل نظام ، اسلام و مردم می رسد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» در دیدار جمعی از نمایندگان کنونی و نمایندگان ادوار مردم شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی،

این استان را پیشانی جمهوری اسلامی ایران در جنوب شرقی کشور توصیف کرد.
وی افزود: موقعیت جغرافیایی و ترکیب جمعیتی این استان به گونه ای است که هرچه نگاه مسوولان به آن خطه راهبردی تر باشد، منافعش به کل نظام ،مکتب اسلام، مردم و برادران اهل تشیّع و تسنن می رسد.وی با یادآوری طرح هایی که در دوران سازندگی برای آن استان به ویژه در بخش مهار آب و آبرسانی به اجرا درآمده بودند، خاطرنشان کرد: اگر آن طرح ها پیگیری می شد و ادامه می یافت، امروز شاهد خبرهای ناگوار مهاجرت جوانان به ویژه تحصیلکردگان استان سیستان و بلوچستان نبودیم.
رییس مجمع تشحیص مصلحت نظام، چاه نیمه، مرکز تحقیقات در مرز و برنامه ریزی برای استحصال از آب رودخانه هیرمند را از نمونه های این طرح ها عنوان کرد و گفت: خاک حاصلخیز سیستان را نباید تشنه بگذاریم که مردم با گرد و غبار و طوفان تهدید شوند.

رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی همچنین آمادگی این دانشگاه را برای اجرای طرح های دانش بنیان در کشور اعلام کرد و افزود: این دانشگاه برای استان سیستان و بلوچستان اولویت قائل می شود تا جوانان تحصیلکرده آن منطقه طرح های علمی خویش را عملیاتی کنند.در آغاز این دیدار نیز تعدادی از نمایندگان فعلی و ادوار استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی به بیان مشکلات و موانع اجرای طرح ها و همچنین ارایه پیشنهادها و راهکارها برای کم کردن معضل بیکاری و جلوگیری از مهاجرت پرداختند.
آنان تاکید کردند که سیستانی ها، از مردم وفادار به اسلام و انقلاب بوده و در نظام اسلامی شهدا، بهترین سند برای نشان دادن وفاداری مردم هستند.