تاريخ : 27 / 8 / 1394برچسب:, | 10:53 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی از احداث هشت باب مدرسه در مناطق زلزله زده ارسباران توسط این جمعیت خبر داد.

عزیز نوری مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز نوری صبح چهارشنبه در جلسه هئیت مدیره هلال احمر آذربایجان شرقی در شهرستان بناب گفت: جمعیت هلال احمر استان تفاهم نامه ای را با اداره کل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی منعقد کرده است که بواسطه آن متعهد به ساخت اماکن آموزشی و مدارس در مناطق زلزله زده شده است.

وی در ادامه خاطر نشان شد: در راستای اجرای این تفاهم نامه، کلنگ احداث یک باب مدرسه استثنایی در شهرستان هریس به زمین زده شده و علاوه بر آن تا مهر سال آینده هشت باب مدرسه دیگر نیز در شهرهای اهر و هریس و ورزقان احداث و تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.  

مدیر عامل هلال احمر استان با اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی و همایش میلیونی شیعیان در کربلای معلا اظهار داشت: امسال جمعیت هلال احمر در امر پشتیبانی امدادی زائران حسینی در محور شلمچه تا کربلا و سایر محورها ایفای نقش خواهد کرد.

نوری در بخش پایانی سخنان خود به انتخابات پیش روی مجامع هلال احمر در شهريور سال ۹۵ نیز اشاره و تصریح کرد: جمعیت هلال احمر داوطلب محور بوده و ما از همین جا از نخبگان و افراد توانمند و سرشناس در خواست می کنیم با شرکت در انتخابات مجامع سال آینده هلال احمر، یارو یاور این جمعیت باشند چون وجود شوراها و هئیت های اجرایی توانمند بر داشته های هلال احمر خواهد افزود.



تاريخ : 27 / 8 / 1394برچسب:, | 9:13 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

فرمانده انتظامی شهرستان ورزقان خبر داد
دستگیری جاعلان اسکناس و چک پول در ورزقان

فرمانده انتظامی شهرستان ورزقان از دستگیری دو نفر جاعل اسکناس و چک پول در این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری فارس: دستگیری جاعلان اسکناس و چک پول در ورزقان
 

توحید فارسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ورزقان اظهار داشت: در پی گزارش شهروندان مبنی بر خرید کالا با چک پول و اسکناس‌های جعلی توسط دو نفر ناشناس در سطح شهرستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار عوامل انتظامی شهرستان ورزقان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران با انجام گشت‌های نامحسوس و شناسایی دو جاعل اسکناس، آنها را در حالی که با خودرو وانت نیسان قصد خروج از شهر را داشتند، دستگیر کردند.

این مقام انتظامی گفت: در بازرسی از جاعلان تعداد هفت قطعه چک پول تقلبی 500 هزار ریالی کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ورزقان افزود: متهمان به پلیس آگاهی شهرستان ارجاع و ضمن تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.



تاريخ : 24 / 7 / 1394برچسب:, | 18:31 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

روستاهای جوشین، آسترگان، قیه قشلاق و گوراکش از توابع بخش خاروانای ورزقان به علت نامناسب بودن محل جغرافیایی به مکان جدید انتقال می یابند.
 
 

به گزارش آوای ورزقان، این روستاها با ۵۰۰ خانوار و یک هزار و ۳۰۰ نفر جمعیت، قرار است به‌زودی در ۲۰ هکتار زمین با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال از طرف بنیاد مسکن شهرستان ورزقان در محل جدید احداث و تحویل اهالی شود.

۵۰هزارنفر جمعیت این شهرستان در ۱۶۳ روستا و  دو بخش مرکزی و خاروانا ساکن هستند.

با توجه به اماکن احداثی بعد از زلزله، بیش از ۹۱درصد اماکن روستایی در این شهرستان مقاوم سازی شده اند.

شغل رایج اکثر مردم شهرستان دامداری و کشاورزی است.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

تبریز- ایرنا- همزمان با گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی، جاده بین مزارع روستاهای اویلق، همای علیا و سفلی، لنبران و مزرعه شادی افتتاح شد.

رییس جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان عصر روز شنبه در مراسم بهره برداری از این طرح افزود: طول این جاده ها 32 کیلومتر بوده و سیصد و شصت هکتار اراضی تحت پوشش آنهاست.

علی علیمحمدی افزود: برای احداث این میزان جاده دسترسی به مزارع 300 میلیون ریال هزینه شده است.

وی، دسترسی آسان به اراضی کشاورزی، برداشت محصولات بصورت مکانیزه و بالا بردن راندمان تولید را از مزیت های مهم جاده بین مزارع اعلام کرد و اظهار داشت: در این شهرستان یکهزار کیلومتر جاده بین مزارع باید احداث شود که تابحال احداث 500 کیلومتر از آن محقق شده است.

وی گفت: با توجه به ارزش و جایگاه خاص این جاده ها در توسعه کشاورزی سالانه 500 میلیون اعتبار نیاز است تا عملیات احداث بقیه این جاده ها به اتمام برسد .

شهرستان ورزقان با پنجاه هزار نفر جمعیت در 75 کیلومتری شمال تبریزمرکز استان آذربایجان شرقی قرار دارد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

تهران- ایسکانیوز: به قاعده ی چند ساعت چشم بستن همه چیز دگرگون شد و اکنون نزدیک به سه سال از این حادثه گذشته است اما بازماندگان آن حال و روز مناسبی ندارند.
دو زمین‌لرزهٔ  شدید که در روز شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ مناطقی از استان آذربایجان شرقی را لرزاندند؛ زمین‌لرزه‌ای با بزرگای ۶٫۴ ریشتر در ساعت ۱۶:۵۳ به وقت محلّی در ۱۷ کیلومتری اهر و زمین‌لرزه‌ای با بزرگای  ۶٫۳ در ساعت ۱۷:۰۴ به وقت محلّی در ۱۰ کیلومتری ورزقان به هموطنان آذری زبان شوکی وارد کرد.
مسئولان آمار دقیقی از شمار کشته‌شدگان این حادثه ارائه نکرده‌اند. رئیس سازمان مدیریّت بحران شمار قربانیان را ۲۵۳ نفر، وزارت بهداشت ۳۰۶ نفر و پزشکی قانونی ۱۶۹ نفر اعلام کرده‌اند. این در حالی بود که بر اساس اعلام سازمان جمعیت هلال احمر، ۱۶ هزار مراسم ترحیم برای درگذشتگان این زمین‌لرزه برگزار شده است.
علاوه بر عدم وجود اطلاعات دقیق از آمار کشته شدگان، مصدومان و بازمانده های این دو زلزله هم شرایط مناسبی نداشتند. از طرف نهاد ها و ارگان های مختلف دولتی قول هایی داده شد و کانکس هایی برای اسکان موقت این افراد تعبیه شد. اما امروز با گذشت دو سال و هفت ماه از این حادثه، هموطنان آذری زبان ما شرایط مساعدی نداشته و در کانکس ها زندگی می کنند.
این اتفاق نه تنها شرایط زندگی را برای این گروه از مردم اهر، ورزقان سخت کرده است بلکه فشار روحی شدیدی را هم بهمراه داشته است. آواره گی در مدت دو سال موضوع کمی نیست برای کسانی که دارای خانه و زندگی بودند و به یک باره همه چیز را از دست داده اند اضافه بر این در میان این افراد کسانی هم هستند که اعضای درجه یک خانواده خود را براثر زلزله از دست داده اند و این شرایط را برای آنان دشوار تر می کند.
قول هایی مبنی بر ارائه ی وام از همان روزها به آسیب دیدگان زلزله داده شد که تا امروز پرداخت نشده است.  روند امداد‌رساني به زلزله‌زدگان شهرستان‌هاي اهر، هريس و ورزقان پس از بازديد مقام معظم رهبري از منطقه، تغییراتی کرد و  حضور مقام معظم رهبري در جمع زلزله‌زدگان باعث افزايش روحيه زلزله‌زدگان شد.  اما مردم زلزله‌زده پس از اين حضور مجددا با بی توجهی مسولان مواجه شدند که این بسیار ناراحت کننده است.
مردم زلزله زده در این مناطق هنوز در اسكان اضطراري و موقتی هستند که در سال 91 برای آن ها تعبیه شده است. دو سال تحویل سال و عید نوروز خود را در این کانکس ها پشت سر گذاشته اند و امسال هم در انتظار سومین تحویل سالی هستند که باید در این شرایط تجربه کنند. آن ها روحیه ی خوبی ندارند چرا که احساس می کنند به فراموشی سپرده شده اند. این دو سال و هفت ماه زمستان و تابستان بدون هیچ امکانات رفاهی بر آنان گذشته است و روحیه ی آنان به ویژه کودکان و نوجوانان اصلا خوب نیست.
همه ی مسولان می گویند که  تلاش‌ها معطوف به بازسازي هر چه سريعتر مناطق زلزله‌زده است ولي ممكن است به دليل زمان‌بر بودن فرآيند كار اسكان دائمي زلزله‌زدگان در اين مدت اتفاق نيفتد  که تاکنون دو سال گذشته است. چند سال و دهه ی دیگر این افراد باید منتظر امداد و اسکان بمانند و در این شرایط زندگی کنند.
قرار بر این بود بنياد مسكن به عنوان متولي بازسازي مناطق زلزله‌زده مصالح ساختماني مورد نياز مردم را به تدريج در اختيار آنان قرار دهد و با وام هایی که به آن ها اعطا می شود بتوانند سکونت گاهی را برای خود بسازند اما این وعده هم عملی نشده و تاکنون اقدام جدی صورت نگرفته است.
این روزها هم خبری مبنی بر  اختصاص يك ميليون تومان تسهيلات بلاعوض به تمامي زلزله‌زدگان شنیده می شود اما تا وعده ی تحقق آن کی باشد؟؟ البته باید توجه داشت که يك ميليون تومان براي تامين مخارج روزانه به صورت بلاعوض به همه مردم زلزله‌زده پرداخت مي‌شود و براي منازلي كه به صورت كامل در روستاها تخريب شده است قرار بر پرداخت سه ميليون تومان وام بلاعوض و براي مناطق شهري دو ميليون تومان براي تعميرات جزئي منازل زلزله‌زده به صورت بلاعوض است.
شرایط امروز هموطنان استان آذربایجان شرقی به روال گذشته است و این بسیار دردناک است امیدواریم وعده های داده شده در این مورد در سال جدید تحقق بیابد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

این تارنما در مطلبی یک پاراگرافی با یک گزارش تصویری همراه نوشته است پس ازگذشت دو سال وهشت ماه از وقوع زلزله در منطقه ارسباران حاج فیض الله فیضی و ننه قیز نعمتی (پدرومادر شهید عوض فیضی) ساکن روستای زلزله زده ' آق کند ' از توابع شهرستان اهر در استان آذربایجان شرقی هنوز در یک کانکس ویژه نگهداری احشام زندگی می کنند.

به گزارش ایرنا، در جریان زلزله 21 مرداد ماه سال 1391 شهرستان های اهر، هریس و ورزقان در شمال شرقی تبریز مرکز استان جمعی از هموطنان جان باخته و جمعی زیادی نیز مجروح شدند.

ابوالفتح ابراهیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: مسوولان بنیاد مسکن در سال های 89 و 90 به دلیل قرار گرفتن این روستا در مسیر سیل، با ایجاد منطقه ای امن از روستاییان خواستند محل اقامت خود را به محل جدید انتقال دهند.

وی تاکید کرد: به خانواده حاج فیض الله فیضی و ننه قیز نعمتی (پدرومادر شهید عوض فیضی) نیز اعلام شد به دلیل انتقال این روستا به محل جدید دستگاه های خدمت رسان نظیر آب، برق، گاز و مخابرات هیچ گونه خدماتی در این روستا ارایه نمی دهند.

وی افزود: ازاین خانواده درخواست کردیم برای بهره مندی از خدمات زیربنایی به محل جدید که از امنیت بسیار خوبی برخوردار است، به این محل نقل مکان نمایند.

ابراهیمی اعلام کرد: خانواده این شهید تاکید دارند درمحل سابق روستا به آنان خدمت رسانی شود که این کار از عهده تمام دستگاه های مسوول خارج است.

 

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران اهر افزود: جلسات متعددی در حضور فرماندار سابق و بخشدار، رییس بنیاد مسکن در جهت ساماندهی و تعیین تکلیف وضعیت زندگی این خانواده با جابجایی قطعات متعدد زمین در محل انجام دادیم تا نظر آنان را جلب نماییم، ولی آنان تاکید دارند چهار قطعه چسبیده بهم در اختیارشان قرار دهیم.

وی گفت: در نهایت چهار قطعه چسبیده بهم در مرتع پیش بینی شده بود که به دلیل شکایت شخصی، پرونده در دادگاه در جریان است.

ابراهیمی تاکید کرد: این بنیاد و بنیاد مسکن آمادگی کامل خود را برای هرگونه همکاری و اعطای زمین به هر شکل در محل جدید اعلام می دارند.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در این مدت 570 میلیون ریال وام خرید مسکن، ضروری مسکن، خسارت و بلاعوض به خانواده شهید فیضی پرداخت کرده است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اهر گفت: دو واحد کانکس دامی و مسکونی نیز به پدر و مادر این شهید عزیز تحویل داده شده است.

شهرستان اَهَر یکی از شهرستان های 21 گانه استان آذربایجان شرقی و مرکز آن شهر اهر است.

جمعیت این شهرستان بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال90 هجری شمسی 128 هزار نفر نفر است که 92 هزار نفر آن در شهر اهر و 36 هزار نفر دیگر در روستاها ساکن هستند.

این شهرستان در 116 کیلومتری شمال شرقی تبریز مرکز استان واقع است.



تاريخ : 14 / 12 / 1393برچسب:, | 12:17 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 عماریون: به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در آستانه روز احسان و نیکوکاری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبلغ پانصد میلیون ریال جهت کمک به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و خانواده‌های نیازمند اختصاص دادند.Image result for ‫رهبر معظم انقلاب در جشن نیکوکاری‬‎

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

علی وفادار پیش از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز پرستار در ورزقان خواستار راه‌اندازی بخش‌های بستری تنها بیمارستان ورزقان شد.

 وی گفت: شهرستان ورزقان نزدیک به 50 هزار نفر جمعیت همچنان در انتظار راه‌اندازی بخش‌های بستری بیمارستان علامه جعفری ورزقان هستند که اگر این امر از طرف دانشگاه علوم پزشکی تحقق یابد عمده مشکل مردم در حیطه  درمان حل می‌شود.خبرگزاری فارس: فقط اورژانس بیمارستان ورزقان بعد از 2 سال افتتاح فعال است

وفادار ادامه داد: بیمارستان ورزقان از اوایل سال 92 افتتاح شده ولی تا به امروز تنها اورژانس بیمارستان ورزقان آن هم به صورت ادغام با مرکز بهداشتی درمانی شبانه‌روزی فعال است.

وی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواست با توجه به گستردگی منطقه و قرارگرفتن برخی از روستاهای شهرستان در مناطق صعب‌العبور و جنگل‌های ارسباران و از طرفی وجود چندین معدن در سطح شهرستان که بعضا خطرات تلخ بوجود می‌آید نسبت به تجهیز و راه‌اندازی دیگر بخش‌های بستری بیمارستان که عمده نیازهای اساسی مردم شهرستان است، تلاش کنند.

فرماندار ورزقان با بیان اینکه شغل پرستاری یکی از کارهای سرسخت به حساب می‌آید، افزود: خدمت بی‌منت این قشر زحمتکش در سخت‌ترین شرایط به بیمار با پول و دیگر مادیات قابل سنجش نیست و مسئولان باید جهت حل مشکلات معیشتی و دیگر نیازهای اساسی پرستاران اقدام کنند تا این قشر از هرگونه نیازها و کمبودها به دور باشند



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

حسین اقبالی رئیس اورژانس شهرستان ورزقان در گفت و گو با آوای ورزقان اظهار داشت؛امروز صبح تماسی با فرمانداری ورزقان گرفته می شود و کارکنان فرمانداری را از شکم درد حاد یک مرد ۲۸ ساله در روستای طویل آگاه می سازند.

وی افزود:فرمانداری ورزقان اورژانس را از این خبر مطلع می کند ولی به دلیل مسدود بودن راه ارتباطی این روستا به طول ۲۰ کیلومتر اورژانس نمی تواند از راه زمینی به محل اعزام شود،لذا با در خواست از اورژانس هوایی یک فروند بالگرد به محل اعزام می شود ولی به دلیل عدم همکاری روستائیان بالگرد نمی تواند در روستا فرود بیاید و به مرکز استان باز می گردد و دوباره به محل اعزام می شود که این بار نیزبا فرود ناموفقی به دلیل عدم همکاری روستائیان مواجه می شود.

اقبالی افزود:عملیات نجات همچنان ادامه دارد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

ورزقان- رئیس اداره راه و شهرسازی ورزقان گفت: وجود كولاك شدید مانع بازگشايی راه های روستايی ورزقان است.کولاک و برف شدید در جاده سپیدان

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از گزارش خبرنگار مهر، اصغرمحمودی اصل دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت راه های روستایی مسدود شده این شهرستان گفت: بارش برف سنگین که از بعد از ظهر جمعه در این شهرستان آغاز شد، موجب بسته شدن راه ۱۶۰ روستا شده بود که با تلاش شبانه‌ روزی اکیپ راهداری راه ارتباطی ۱۰۵ روستا تا به حال باز شده است.

وی افزود: راه ارتباطی ۵۵ روستا كه بیشتر روستاهای جنگل نشین هستند، هم اکنون مسدود است که دلیل آن وجود كولاك شدید در این مناطق است که تلاش راهداران برای بازگشائی ادامه دارد.

محمودی اصل با اشاره به فعالیت ۲۵ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین برف‌روبی گفت: همچنین ۳۵ نفر نیروی امدادی در راه‌های اصلی و روستایی مشغول برف‌روبی جاده‌ها هستند.

رئیس اداره راه ‌شهرسازی ورزقان ارتفاع برف را در روستاهای جنگل‌نشین بیش از نیم متر اعلام کرد و افزود: همكاران راهداری در تلاش هستند تا تمام راه‌های ارتباطی روستایی را باز گشائی کنند.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

سعید فاتح بخشدار بخش مرکزی ورزقان در گفت و گو با آوای ورزقان در خصوص آخرین وضعیت راه های ارتباطی بخش مرکزی شهرستان گفت؛در بخش مرکزی راه ارتباطی ۸۰ روستا مسدود بود که با تلاش های شبانه روزی راهداران راه ارتباطی ۴۰ روستا بازگشایی شده و ۴۰ روستای باقی مانده طی امروز و فردا بازگشایی می شوند.بارش برف سنگین در ورزقان

وی افزود: ادامه بارش برف باعث کند شدن بازگشایی محور های مواصلاتی می شود چون بعضی مسیر های اصلی برای چندمین بار بازگشایی می شوند.

سعید فاتح تصریح کرد:آرامش در کلیه روستا های بخش مرکزی برقراراست و با دهیاران و شوراها هماهنگی های لازم به عمل آمده است و تا کنون هیچ مشکلی در روستا ها نداشته ایم.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

اقساط بندی وام مسکن مهر خاروانا شروع شد

 

اختصاصی خاروانا نیوز: بالاخره پس از گذشت مدت مدیدی از جلسه قیمت گذاری نهایی واحدهای مسکن مهر خاروانا، بانک مسکن شعبه مرکزی اهر کارهای بانکی اعضا را تکمیل نموده و از اعضای پروژه مسکن مهر خاروانا جهت عقد قرارداد فروش اقساطی دعوت بعمل آورد. علیرغم اینکه طبق اعلام ریاست بانک، این شعبه آماده نهایی سازی کار اقساط بندی از روز شنبه بوده است، متاسفانه به دلیل بارش برف و راه بندان در روز شنبه، اعضا نتوانستند جهت انجام امورات بانکی به شهر اهر مراجعه نمایند. با تغییر شرایط اب و هوا و باز شدن جاده ها، امروز یکشنبه حسینی و رضازاده نمایندگان اعضا به عنوان اولین متقاضیان به بانک مذکور مراجعه نموده و پس از امضای قراردادهای خود کارت اقساط خود را نیز دریافت نمودند. وام 25 میلیونی واحدهای مسکن مهر، طی 180 قسط با نرخ بهره 4 درصد بازپرداخت خواهند شد.

 

بر اساس هماهنگی های صورت گرفته، مقرر شده بود اعضا پس از اقساط بندی وام خود، کلید واحد خود را نیز از بنیاد مسکن شهرستان تحویل بگیرند که متاسفانه به دلیل عدم همکاری پیمانکار، کلیدها به این اداره تحویل داده نشده است. امیدواریم با هماهنگی های بنیاد مسکن کلید واحدهای اعضایی که کار بانکی خود را نهایی کرده اند، هر چه زودتر تحویل داده شود.

 

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش "بوشهرنیوزخواهران و برادران آنگلو  با اینکه  در نیویورک  بزرگ شده‌اند. تقریبا ۱۴ سال است که هیچ شناختی جز تصاویر تلویزیونی از شهرشان ندارند. آن‌ها تمام دوران کودکی و نوجوانی خود را در آپارتمان ۴ اتاقه گذرانده اند. یادگیری جهان خارج از این خانه برای این بچه‌ها فقط از طریق فیلم ها و سریال های تلویزیونی بوده است. این خانواده عجیب به تازگی سوژه یک مستندساز نیز شده‌اند.
 
این ۷ خواهر و برادر در خانه توسط پدرشان محدود شدند. «اسکار» پدر خانواده آنگلو که یک مهاجر پرویی است معتقد است دنیای بیرون فاسد است و دوست دارد فرزندانش را خارج از این دنیا بزرگ کند. به همین خاطر در این خانه برای این بچه ها که حالا بزرگ شدند در طول این مدت قفل بوده است.
 
اما  دراین سال های طولانی  یکی از برادران موفق شد از خانه فرار کند و راه را برای خواهران و برادرانش هموار کند.
 
در یکی از این فرارها موسله، کارگردان فیلم مستند این برادرها را مشاهده می‌کند. او در این باره می‌گوید: «در یکی از خیابان‌ها  این برادران رامشاهده کردم در حالی که همه عینک دودی زده بودند و شبیه فیلم محبوبشان رفتار می‌کردند.»
 
مستندساز کنجکاو می‌شود که بیشتر درباره این بچه‌ها و والدینشان بداند و پس از تعقیب و گریز های بسیار توانست به دنیای این خانواده دعوت شود و حتی اجازه این را پیدا کند که دوربینش را به همراه بیاورد. او ماه ها از این خواهر و برادرانی فیلمبرداری کرد که هزاران فیلم مشاهده کرده بودند و زمان عمده خود را به بازسازی این صحنه ها با لباس‌ها و وسایل خانگی خود می‌گذراندند.
 
موسله همچنین تشریح می‌کند: «آن‌ها هیچ دوستی ندارند و تنها دریچه آن‌ها به زندگی واقعی فیلم‌ها هستند و این بچه ها جهان شخصی خود را از تفسیر فیلم‌هایی که دیده‌اند، می‌سازند.»
 
یکی از فیلم‌هایی که این برادرها به آن علاقه و واکنش زیادی نشان داده بودند، فیلم شوالیه تاریکی «کریستوفر نولاند» بوده است. یکی از برادرها می‌گوید: «پس از دیدن این فیلم احساس کردم خیلی از اتفاقات خارق‌العاده امکان‌پذیر هستند و این امر به این دلیل نبود که ستاره اصلی فیلم بتمن است؛ بلکه احساس می‌کردم جهان خارج همین شکلی است! پس تمام تلاشم را می‌کردم که این خیال درست باشد و از دنیای خودم فرار کنم.»

بچه‌هایی که 14سال از خانه بیرون نیامدند+عکس

به طور کلی این بچه ها بیش از ۵هزار فیلم دیده بودند که با قیمت کمی خریداری یا کرایه گرفته شده بود. آن‌ها معتقدند: «پایان همه فیلم‌ها نتیجه مشخص و قطعی دارند؛ اما زندگی واقعی متفاوت است در زندگی واقعی همیشه دخترها قلب شما را نمی‌شکنند. چون پسرها تلاش می‌کنند که دلیل آن را بفهمند و با آن کنار بیایند.»  
 
موسله همچنین می‌گوید که مادر این خانوداه هم به اندازه فرزندان کنترل می‌شود! وقتی که مادر در برابر دوربین ظاهر می‌شود، اسکار، پدر خانواده سعی می‌کند که موسله و همکارانش را از او دور نگه دارد.به نظر می‌رسد که او قادر به کنترل این ترس نیست و مدام احساس می‌کند که نیویورک، فرزندان و همسرش را آلوده می‌کند. البته موسله قضاوت محافظه‌کارانه‌ای از اسکار دارد و معتقد است که او فرزندانش را عاشقانه دوست دارد و همچنین بارها در مصاحبه‌هایش گفته است که خواهران و برادران آنگلو جنتلمن‌ترین، روشنفکرترین و کنجکاوترین انسان‌هایی هستند که او تا به حال دیده است.
 
بچه‌هایی که 14سال از خانه بیرون نیامدند+عکس

این بچه ها الان که توانسته‌اند قدم به جهان خارج از خانه کوچکشان بگذارند، هر کدام برای خود آرزو و هدفی دارند. همه این بچه ها به جز خواهر بزرگشان توانسته‌اند از خانه کوچکشان دل بکنند. «بی‌هاواگان» بزرگترین برادر، به هنرستان هیپ‌هاپ پیوسته است. «گوویندا» اولین پسری که شجاعت از خانه بیرون زدن داشت، می‌خواهد که خود را اثبات کند. او دوست داردکه روزی به یک مدیر فیلمبرداری تبدیل شود. «نارایانا» هم به محیط زیست علاقه مند است. او در عین حال یک کتابخوان سیری ناپذیر است که اطلاعات وسیعی هم از فیلم‌ها دارد. «ماکوندا» رهبر دیگر برادرها هم الان کارگردان و نویسنده‌ای بلندپرواز است. «کریسنا» هم به همراه کوچکترین برادر یعنی «جاگادش» به موسیقی علاقه‌مندند.  

بچه‌هایی که 14سال از خانه بیرون نیامدند+عکس

این بچه ها ماه پیش به همراه مادرشان به شهر ساندس سفر کردند تا در جشنواره فیلم شرکت کنند؛ جایی که در آن مستند «گله گرگ» که روایتی از داستان آنهاست. این فیلم توانست جایزه بهترین مستند آمریکا را از آن خود کند.

منبع: مجله مهر

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر خاروانا به اطلاع عموم همشهریان عزیز میرساند؛ لایحه بودجه سال 1394 شهرداری خاروانا که طی نامه شماره 1860 مورخ 1393/10/25 شهرداری خاروانا تقدیم شورای اسلامی شهر گردیده بود، در جلسه 110 مورخ 1393/11/21 شورای اسلامی شهر طی بررسیهای لازم در جلسات متعدد و با حضور شهردار خاروانا و کارشناسان مربوطه شهرداری جهت ارائه توضیحات لازم در جلسات شورای اسلامی شهر طی مصوبه شماره 28 شورای اسلامی شهر با کل درآمد به مبلغ 14366 میلیون ریال و مبلغ 5783 میلیون ریال به عنوان هزینه های جاری و مبلغ 8583 میلیون ریال به عنوان هزینه های عمرانی به تصویب رسید و جهت انجام سایر اقدامات اداری و تصویب طی نامه شماره 4/268/ش مورخ 1393/11/21 به شهرداری خاروانا ابلاغ و به فرمانداری شهرستان ورزقان ارسال گرد



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

حسین درخشان در گفت‌وگو با خبرنگار«حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در تشریح جزئیات این خبرگفت: در پی بارش شدید برف در روز گذشته، در استان آذربایجان شرقی و اختلال در محورهای فرعی و روستایی، نجاتگران تیم امداد ونجات کوهستان توانستند در یک عملیات سخت و طاقت فرسای شبانه با کمک نیروهای راهداری و اورژانس خانم بیماری را از روستای مشیر آباد ورزقان به مراکز درمانی انتقال دهند.789-12.jpg

 

 

وی گفت: در پی تماس با 112 شماره تلفن اضطراری جمعیت هلال احمرمبنی بر اینکه خانم بیماری در روستای مشیر آباد ورزقان در وضعیت نامساعد قرارگرفته و نیاز به امدادرسانی دارد بلافاصله تیم امداد ونجات کوهستان اداره عملیات هلال احمر استان، با یک دستگاه وانت کمکدار، آمبولانس و خودروی آرگو حوالی ساعت 23 شب گذشته تبریز را به مقصد ورزقان ترک کرد.

 

 

درخشان ادامه داد: با توجه به بارش سنگین برف و کولاک و بسته بودن مسیرهای منتهی به مشیر آباد، امدادگران بر اساس تجارب قبلی از سهل الوصولترین محور از طرف اهر به حرکت خود ادامه دادند و با کمک لودر راهداری که اقدام به بازگشایی مسیر می‌کرد به روستای قره قیه در نزدیکی روستای مشیر آباد رسیدیم.

 

 

سخنگوی سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر افزود: از روستای قره قیه به بعد به علت برف سنگین و صعب العبور بودن جاده با خانواده خانم بیمار تماس و درخواست انتقال بیمار با تراکتور به قره قیه را کردیم که اهالی روستا با استفاده از تراکتور بیمار را تا روستای قره قیه آورده و تحویل امدادگران دادند که در نهایت با اکسیژن تراپی بیمار را که دچار تب و لرز شدید شده بود به مرکز درمانی ورزقان انتقال داده و عملیات صبح امروز به پایان رسید.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

حاج میرزا حسن صالحی اهل و ساکن روستای دیزج ملک از توابع بخش مرکزی ورزقان یکی از خاطرات خود از اوایل انقلاب را به خبرنگار آوای ورزقان چنین بازگو کرد. حاج میرزا علی آقا عزتی، حاج میرزا عزیز باباپور و من در همان ماه های اول نقلاب به دیدار حضرت امام خمینی(ره) رفتیم تا با امام خود از نزدیک دیداری داشته باشیم.دفتر ایشان مملو از جمعیتی بود که به شوق دیدار با امام انجا جمع شده بودند خلاصه نشستیم تا نوبت ما شد به ما سه نفر یک ربع وقت دادند تا با ایشان دیداری داشته باشیم.

داخل رفتیم چند نفری در اتاق بودند و یک جانباز انقلابی که نزد امام نشسته بود و امام به حرفای ایشان گوش می کردند.ایشان از ما پرسیدند اهل کجا هستید پاسخ دادیم از دیار قره داغ و مرز شوروی ایشان گفتند اگر هم مرز با شوروی هستید پس لازم است دقیق شوید و آگاه باشید و مهمل کاری نکنید و انقلاب را رها نسازید و همچنین به ما فرمودند؛بروید و در منطقه خود دفتر روحانیت باز کنید و به امور رسیدگی کنید خلاصه در این ۱۵دقیقه ما محو تماشای ایشان بودیم و سخنان ایشان را با جان و دل گوش می کردیم یک ربع که تمام شد و خواستیم از خدمت شان مرخص شویم گفتند شما را به خدا می سپارم در مسیر رفت و برگشت امنیت فوق العاده ای را مشاهده کردیم که تا به آن زمان ندیده بودیم و به گفته همگان این از برکت انقلاب بود.

آمدیم ورزقان رفتیم تا پاسگاه ورزقان را به کنترل در آوریم فرمانده پاسگاه ابتدا مقاومت کرد ولی وقتی فهمید که ما از طرف حضرت امام خمینی(ره) نماینده شده ایم تا امور را ساماندهی کنیم گفت اگر شما نماینده حضرت امام هستید من و کلیه همکارانم در خدمت انقلاب هستیم این گونه بود که بدون هیچ در گیری پاسگاه ورزقان در خدمت انقلاب قرار گرفت.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

همزمان با دهه مبارک فجر بعد از 14 سال بازار امیرالمومنین ورزقان امروز به بهره‌برداری رسید.

 خبرگزاری فارس: مردم ورزقان بعد از 14 سال انتظار صاحب بازار شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از ورزقان، شهردار ورزقان بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح بازار امیرالمومنین ورزقان گفت: از 14 سال پیش شهرداری این شهر برای احداث بازار در این شهر اقدام کرده بود اما بعد از پیشرفت 60 درصد کار با هزینه‌کرد پنج میلیارد ریال بلاتکلیف ماند.

کامران رحمتی با بیان اینکه متاسفانه در زلزله سال 91 ورزقان آسیب جدی به مغازه‌های این بازار وارد شد، ادامه داد: نبود بازار مردم شهر و روستاهای شهرستان ورزقان را در امر خرید و فروش با مشکل مواجه کرده بود و مردم این شهر مجبور بودند برای تهیه و خرید وسایل به شهرستان‌های همجوار رفت و آمد کنند.

وی تصریح کرد: شهرداری امسال با تلاش مضاعف و با هزینه 2 میلیارد ریال ساماندهی و تکمیل کارهای نیمه‌تمام بازار را انجام داد و تحویل صاحبان مغازه‌ها داد.

شهردار ورزقان خاطرنشان کرد: این بازار در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و دارای 75 باب مغازه است که در اشتغال و رونق کسب و کار در این شهر نقش بسزایی دارد.

گفتنی است، همزمان با افتتاح این بازار سه پروژه دیگر شهرداری ورزقان شامل جدول‌گذاری به طول 12,5 کیلومتر، آسفالت خیابان اصلی و فرعی و تکمیل بلوار ورودی شهر با اعتبار 22 میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

در باره این خاک مقدس کتب تاریخی متعددی نوشته اند.از آنجائیکه این سرزمین از دوران باستان تا امروز گرفتار کشمکشهای گوناگون و حمله اقوام تورانی و تازی و تیموری  بوده و پیوسته علیرغم اینکه نوک تیز پیکان حمله به دشمنان  بوده در مواقع مقتضی سپر دفاعی جنگاوران میهن نیز بوده است و در واقع میدان کارزار قدرتها بوده حکومت ها کمتر توانسته است به عمران و آبادانیهای آن برسد   . و در پی این کشمکشها اکثر اسناد و مدارک این سرزمین از بین رفته  از جمله شجره نامه های خاندانهای محلی ، فرمانها ، تقسیم نامه ها، دفتر ها و نوشته هائی نظیر اینها بوده است .

 سرگذشت سنگها ی قبور و سنگهای مساجد  و نیز بناهای تاریخی که تاریخ بنای آنها به صدها بلکه هزاران سال قبل میرسید نیز همانند سرگذشت اسنادی است که تکه پاره های آن زینت بخش بیابانها و صحرا گردید .

جوشین  که یک روز فرزندان پیامبر از شر دشمنان بدانجا پناه برد ، جوشینی ها که همواره ناجی این سرزمین بوده است و ادبیات حماسی قره داغ با نام این سرزمین و دلاوری شیر مردانش شناخته میشود  و سالیان دراز استقلال محلی داشت و حاکم آن سکه بنام خود می زدند.

 قلعه جوشین در  ۶ کیلومتری روستای جوشین در مرکز ناحیه تاریخی دیزمار ارسبارن و مابین روستای گال و جوشین به مرکزیت شهر باستانی خارواناواقع شده، منطقه  باستانی است كه بیش از هزاران سال قدمت دارد و گنجینه باستان شناسان به شمار می رود و آنچه از دل خاك آن بیرون آمده، ثابت كرده كه زندگی در این منطقه با دوران آغاز شهرنشینی در فلات مركزی ایران و بین النهرین همزمان است.

در زمان حمله اعراب در زمان خلیفه دوم، قلعه جوشین مرکز مقاومت مردم قره داغ بوده است و اعراب بارها شکست خورده در نهایت با خدعه توانستند این قلعه را تسخیر کنند. در این قلعه اتاق‌هایی با سنگ و ملات آهک و گچ جهت زندگی افراد در بالای کوه شده و حوضچه‌هایی جهت ذخیره آب در دامنه کوه ایجاد شده و آثار آن باقیست. سفال‌هایی که در دامنه قلعه جوشین پیدا شده است از دوران هخامنشیان تا سده ششم بعد از اسلام مربوط است.

 

با این اوصاف جناب محمدی آیا شایسته بود شما مطالبی  در  مورد جوشین  بیان کنید که در شأن شما نیست !

منبع:صدای ورزقان



تاريخ : 16 / 11 / 1393برچسب:حماملو, کوهستانی ,قالی بافی, معتدل,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 7:50 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

حماملو یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان اوزومدیل بخش مرکزی شهرستان ورزقان واقع شده‌است.

نوشته و اثری که قدمت زمانی حماملو را دقیقاً معلوم کند در دست نیست؛ ولی آثار تاریخی موجود نشان‌دهند‌ی این است که قدمت روستا به هزاره اول یا پیش از آن برمی‌گردد. آثار تاریخی که در حماملو وجود دارد مربوط به دوره‌های مختلف است که این آثار نشان دهنده‌ی قدمت تاریخی این روستا است.

مردم حماملو به‌سبب کوهستانی بودن منطقه و دور بودن محل آن‌ها از مراکز پرجمعیت و راه‌های ارتباطی، قرن‌ها در انزوا زیسته و در نتیجه بسیاری از آداب و رسوم قومی و سنتی و از جمله برخی لغات اصیل ترکی آذربایجانی و لهجهٔ خود را حفظ کرده‌اند. لباس‌های سنتی آن‌ها، هنوز هم میان آن‌ها رواج دارد.
نام حماملو

 در مورد نام روستا بحث‌های فراوانی وجود دارد که در مورد هیچ‌کدام قطعیتی وجود ندارد. برخی بر این نظر هستند که حماملو متشکل از دو واژۀ حمّام و لو است. که واژه حمّام در زبان عربی به معنای کبوتر است و واژه لو در زبان ترکی به معنای 'متعلق به' یا 'با' است. در نتیجه حماملو یعنی آنجایی که متعلق به کبوتران است. و عده‌ای نیز نام حماملو را برگرفته از حمام‌های موجود در قلعه‌ها می‌دانند.

زندگی مردم حماملو با کشاورزی، باغداری و دامداری می‌گذرد که با روش‌های سنتی اداره می‌شود. بیشتر زنان در امور اقتصادی با مردان همکاری دارند. گندم و جو از محصولات روستا است.

گلیم یکی از صنایع دستی روستا می‌باشد البته در سال‌های گذشته قالی‌بافی نیز در حماملو رونق خوبی داشته ولی متاسفانه این روزها قالی‌بافی در حماملو رو به کاهش است.

ناحیه‌ای کوهستانی و معتدل است. دارای ۱۳۵ تن سکنه می‌باشد. راه‌های روستا خوب است.

حماملو دارای چندین چشمه‌ است که برای آبیاری مزارع و باغات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ناحیه‌ای از روستای حماملو بنام آغ داشلیق گورستانی است که سنگ قبرهایی با اشکال و خطوط مختلفی کنده و نگاشته شده و به دوره‌های اسلامی و قبل از آن متعلق بوده متجاوز از ۱۰۰ قطعه بوده که به زبان محلی قوچ داشی نامیده می‌شود که در طی سال‌های ۱۳۶۴ به بعد در اثر بی‌توجهی مردم و سازمان‌های ذی‌ربط آثار تاریخی مورد چپاول و غارت قرار گرفته و به کلی ویران و با خاک یکسان گشته‌است

  مناظر طبیعی و دیدنی

    تپه قلعه حماملو
    تپه و گورکان حماملو (گؤورچين گيران)
    صخره پيشيک-داشې، به شکل گربه
    دڲيرمان بوْغازې
    کاسابۇلاق، چشمه‌ای به شکل دو کاسه تو در تو

منبع:صدای ورزقان



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پیرو انتشار عملکرد  نه ماهه سال 1393 شهرداری خاروانا جهت مزید استحضار شهروندان و علاقمندان عزیز لازم دانستیم مواردی به شرح ذیل اعلام گردد.

الف) بودجه مصوب شهرداری خاروانا برای سال 1393 مبلغ 8400 میلیون ریال بوده است که در نه ماهه اول سال  میزان 8870 میلیون ریال محقق گردیده است.

ب) طرحها و پروژه های عمرانی  که اکثراً در فصل کاری انجام گرفته عبارتند از:

1- خیابان ارس شامل خاکبرداری، تسطیح  ، مخلوط ریزی ، اجرای جدول بلوار، جدول دوبل و کانیوو به طول 220 متر.

2- خیابان کامتال شامل تملک، تسطیح، مخلوط ریزی، دیوار چینی و جدول گذاری دوبل به طول 80 متر.

3- کوچه 2 امام( ره) شامل تملک، تسطیح، مخلوط ریزی، دیوار چینی و جدول گذاری دوبل به طول 200 متر.

4- کوچه 5 شهید رحمانی شامل تملک، تسطیح، مخلوط ریزی، دیوار چینی و جدول گذاری دوبل به طول 250 متر.

5- خیابان مسکن مهر شامل تسطیح، مخلوط ریزی و جدول گذاری دوبل به طول 120 متر.

6- خیابان کشاورز شامل جدول گذاری دوبل و اجرای ریفوژ به طول 70 متر.

7- اجرای جدول در کوچه ها و خیابان معلم به صورت دوبل به طول 210 متر.

8- ترمیم جداول سطح شهر در خیابان های جمهوری، CNG، شهید رحمانی و متی کندی و ... به طول 240 متر.

9- اجرای جدول گذاری دوبل در کوچه 10 شهید رحمانی به طول 75 متر.

10- پیاده رو سازی در معابر شهید رحمانی، خیابان جمهوری، شهرداری، ورزش و ارس به طول تقریبی 2000 متر.

11- سایر کارهای عمرانی روزمره نظیر شن ریزی، لکه گیری و نظایر آن.

12- جمعاً در نه ماهه اول سال حدود 2000 متر جدول گذاری در سطح شهر انجام شده است.

ج) خدمات شهری :

1- رفت و روب و تنظیف، حمل ، دفن و سوزاندن زباله: روزانه حدود 3/5 تن زباله .

2- فضای سبز و درختکاری: در سال جاری تعداد 1500 اصله نهال کاشته شده و نسبت به آبیاری مستمر فضای سبز و درختان اقدام شده است.

3- هماهنگی های لازم با منطقه آزاد تجاری ارس انجام شده است و براساس قول مساعد ایشان مقرر گردیده طرح اجرای فضای سبز در دره کوتول با همکاری ایشان و جهاد کشاورزی و شهرداری انجام گیرد.

4- نهال کاری در گورستان های شهر به همراه روشنایی انجام گرفته است.

د) پروژه هایی که در آینده نزدیک از محل اعتبارات سال 1393 با عنایت خداوند متعال، اجرا خواهد شد:

آسفالت معابر کوی ارس، خیابان معلم، ورزش و سایر نقاط سطح شهر با هماهنگی و نظر شورای اسلامی  شهر.

با توجه به اینکه اعتبار مناسبی پیش بینی و تخصیص یافته و قرارداد آن با پیمانکار مربوطه منعقد گردیده است، با شروع فصل کاری نسبت به اجرای این پروژه هااقدام خواهد شد.

ﻫ) قرارداد انجام ممیزی املاک، کد پستی و مطالعه طرح هادی شهر با پیمانکاران منعقد شده وودردست اجراست.

و) جهت مکانیزه کردن دفع پسماندشهری از سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ماشین مورد نظر درخواست گردیده است که با تحویل آن کلیه سطل های زباله تعویض و جمع آوری به صورت مکانیزه انجام خواهد گرفت.

ز) خودروی کمپرسی نیمه سنگین درخواست شده است که با تحویل آن با دو دستگاه کمپرسی نیمه ستگین، مشکلی در خاکبرداری بافت های فرسوده نخواهیم داشت.

ح) با توجه به اینکه تابحال شهرداری توان عمرانی خود را صرف بازگشایی ها، احداث معابر و جدول گذای نموده است و انصافاً معابر زیادی احداث شده است ،فلذا در بودجه سال 1394 پروژه های عمرانی متعدد و مناسب برای زیباسازی و بهبود عبور و مرور پیشنهاد گردیده است که با تصویب شورای اسلامی شهر و تخصیص منابع مالی مورد نیاز، وبا عنایت خداوند عزوجل شاهد تغییر در چهره شهر خواهیم بود.

ط) هزینه های جاری شهرداری براساس نیاز و طبق قانون و مقررات جاری انجام گرفته است و البته جهت اطلاع  علاقمندان ؛چارت سازمانی شهرداری خاروانا 11 نفر می باشد که این شهرداری فعلاً با سه نفر نیروی اداری اداره میشود.

ی) مدیریت شهرداری و همکاران و اعضای محترم شورای اسلامی شهر به نمایندگی از مردم فهیم و ولایت مدار شهر خاروانا با هر گونه اصراف در هزینه کرد منابع محدود خود، مخالف بوده و در کسب منابع مالی خود از هیچ کوششی دریغ ننموده اند. باشد که عملکرد این شهرداری و شورای اسلامی شهر مورد توجه شهروندان قرار گیرد.

 

منتظر خبرهای خوش از این وبلاگ باشید. انشاءالله

 

چشم به راه نظرات و انتقادات و پیشنهادات سازنده و راهکارهای پیشنهادی شما بصورت حضوری، کتبی، وبلاگی و پیام کوتاه و ... هستیم.

با تقدیر وتشکر از کلیه عزیزانی( مسئولین محترم استانداری، فرمانداری ورزقان، نماینده شهرستان، بخشداری خاروانا، اعضای شورای اسلامی شهر، کلیه ادارات و نهادهای شهر خاروانا، پرسنل خدوم و زحمتکش شهرداری و اهالی محترم شهر خاروانا) که شهرداری را در انجام وظایف محوله خود یاری می رسانند.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به تمام زحمتکشان بخصوص به شهردار گرامی جناب مهندس نقدیزاده از درگاه خداوند جل وجلاله سلامتی با عزت مسئلت می نماید



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

گویجه‌سلطان یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان ازومدل جنوبی بخش مرکزی شهرستان ورزقان واقع شده‌است.

 این روستا که در سه کیلومتری شمال شهر ورزقان قرار دارد از سمت شمال با روستاهای علویق و دوریق و از سمت جنوب با ورزقان و از طرف شرق با روستای کرویق و از سمت غرب با روستاهای کاسین و دیزج ملک همسایه میباشد.همچنین جاده ورزقان به معدن مس سونگون از این روستا عبور میکند.

  یادگاری

منبع:صدای ورزقان



تاريخ : 11 / 11 / 1393برچسب: بهربیگ ,بخش مرکزی,ورزقان,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 7:2 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 بهربیگ یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان سینا، بخش مرکزی شهرستان ورزقان واقع شده‌ است. از سمت شمال به روستای اویلق، از شرق و جنوب شرق به روستای فرخران، از جنوب به روستای صیفر، از جنوب غرب به روستای لمبران و از غرب به روستای رستم آباد محدود می شود.

بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵ ه.ش. این روستا ۲۲ خانوار و ۱۰۸ نفر جمعیت دارد. اکثر مردم روستا به کارهای کشاورزی،دامداری و قالیبافی اشتغال دارند. کشاورزی در این روستا بیشتر به صورت دیمی است و دامداری نیز  شکل سنتی دارد. محصولات اصلی کشاورزی گندم و عدس می باشد. بزرک، گاودانه، جو، سیب زمینی و یونجه نیز کشت می شود. از نظر امکانات، این روستا دارای آب لوله کشی، برق، تلفن، جاده آسفالت و یک واحد مدرسه ابتدایی تک کلاسه می باشد. خانه های این روستا بافت قدیمی دارد و مصالح به کار رفته در ساخت آنها اغلب سنگ،گل و چوب است.

منبع :صدای ورزقان



تاريخ : 8 / 11 / 1393برچسب:, | 15:27 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

معاون اول دولت دهم در نامه‌ای افشاگرانه به سوابق دوستی خود با محمود احمدی‌نژاد اشاره و با گلایه از وی اعلام کرد: گیریم که امروز در منظر مردم محکوم شدم اما دیر نخواهد بود که روزنامه اعمال ما نزد خدای متعال گشوده می‌شود و حق و باطل نمایان می‌گردد.

به گزارش «تابناک»، متن کامل نامه‌ رحیمی به احمدی‌نژاد که در اختیار ایلنا قرار گرفته به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد، رئیس جمهور محترم دولت‌های نهم و دهم
سلام علیکم
این مختصر را چگونه می‌توانم آغاز کنم جز آنکه بگویم: چون دوست دشمن است شکایت کجا برم؟

البته شما دشمن نبوده‌اید و مرا با شما دوستی و رفاقت دیرینه‌ای است که مربوط به سال‌های اخیر نیست. نیک می‌دانید و دیگران هم خوب است در این مجال مطلع شوند که رفاقت من و شما به سال‌های دوری بر‌می‌گردد که در کردستان و آذربایجان غربی بودید و سپس به اردبیل رفتید تا تقدیرمان این باشد که هر دو استانداری دولت ششم را تجربه کنیم. گذر زمان شما را به ریاست جمهوری و بنده را به خدمتگزاری در دیوان محاسبات کشور رساند.

از ابتدای آشنایی، هم من و هم شما همواره حق رفاقت بجا آورده‌ایم و در برخی مواقع هم اختلاف دیدگاه‌هایمان مانع از تداوم رفاقت‌هایمان نشد، در‌‌ همان دوره البته افراد منتقد با بهانه جملات مقلوب شده جریان رسانه‌ای تخریب بنده را کلید زدند و متهم به اغراق و تملق شدم. چندی گذشت و اصرار کردید که به جمع دولت بپیوندم؛ پاسخم منفی بود با این استدلال که اگر در دیوان بمانم بیشتر منشأ کمک و خدمت به کشور خواهم شد. نپذیرفتید و بدون اطلاع من حکمی صادر کردید و با حفظ سمت به عنوان معاون حقوقی منصوب نمودید که خلاف مقررات بود. چاره‌ای نداشتم جز آنکه از دیوان محاسبات استعفاء بدهم و به همین خاطر باعث رنجش برخی از دوستان قدیمی و صمیمی‌ام شدم و آغاز رنجش‌ها هم از همانجا شروع شد. به دولت آمدم و آنچه در توان داشتم در طبق اخلاص گذاشتم و در انجام وظایف محوله بویژه ترمیم روابط دولت و مجلس کوتاهی نکردم. در اواخر دولت نهم بود که به دلایلی که هنوز هم برخی از آن‌ها برای من نامعلوم است، چند تن از اعضای دولت را کنار گذاشتید و حتما خاطرتان هست که من از باب مشورت مخالف بودم و دلایلی آوردم و وقتی نپذیرفتید، یادآوری کردم که دولت از نصاب می‌افتد و نیازمند رأی مجدد اعتماد مجلس می‌شود.

ماجرای معاون اولی پیش آمد. بعد از ناکامی گزینه اول، به بنده پیشنهاد دادید. و‌‌ همان موقع گفتم که با وجود کینه‌های سیاسی و برخی زخم‌های کهنه، از من بگذرید، زیرا عاقبت کار را می‌دانستم که برخی مخالفان سیاسی با عنادورزی به دنبال هتک حیثیت و بر باد دادن آبرویم خواهند بود؛ اما باز هم مخالفت با تصمیم شما سخت بود.




ادامه مطلب

رییس جمهوری اسلامی ایران در پیامی درگذشت ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستان را به دولت ، ملت و خاندان سعودی تسلیت گفت.

متن پیام حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستان را به دولت، ملت و خاندان سعودی تسلیت می گویم .
برای آن مرحوم مغفرت ،برای خاندان ایشان صبر و برای ملت و دولت عربستان آرزوی موفقیت دارم .
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از گزارش پارسینه،  تلویزیون رسمی عربستان سعودی اعلام کرد دفتر پادشاه عربستان سعودی در بیانیه ای اعلام کرد ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه این کشور در ساعت یک بامداد (به وقت محلی) امروز جمعه درگذشت.

براساس این بیانیه، شاهزاده سلمان ولیعهد نیز به عنوان پادشاه جدید معرفی و با وی بیعت شد.

علاوه بر این، شاهزاده مقرن نیز به عنوان ولیعهد جدید اعلام شد.

برپایه این گزارش ،‌ شبکه های تلویزیون رسمی عربستان سعودی برنامه های عادی خود را قطع کرده و در حال پخش زیرنویس خبر مرگ عبدالله بن عبدالعزیز هستند.

شبکه خبر تلویزیون رسمی عربستان سعودی نیز به طور مرتب بیانیه دفتر پادشاهی این کشور درباره درگذشت عبدالله بن عبدالعزیز و معرفی شاهزاده سلمان به عنوان پادشاه جدید را پخش می کند.

در همین حال بی‌بی‌سی اعلام کرد که مقام‌های عربستان سعودی تایید کرده اند که ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه این کشور در سن 90 سالگی درگذشته است.

اعلام خبر مرگ پادشاه عربستان سعودی در نخستین ساعات روز شنبه از تلویزیون رسمی این کشور صورت گرفت.

ملک عبدالله در چند هفته اخیر به علت ابتلا به عفونت ریه در بیمارستان بستری بود. او در سال 2005 و پس از مرگ برادرش، ملک فهد، پادشاه عربستان سعودی شد.

«خبرگزاری رویترز» نیز خبر داد ، خبر مرگ  «عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود»  قبلا بارها به صورت شایعه مطرح می شد اما اینبار با اعلام اخبار مرگ وی از تلویزیون دولتی عربستان به شایعات پایان داد.

رویترز افزود : « ملک عبدالله»  90 ساله  برای نزدیک به 10 سال حکومت عربستان سعودی را پس از مرگ برادرش «ملک فهد» در سال 2005 بر عهده داشت.

عبدالله بن عبدالعزیز

عبدالله بن عبدالعزیز در 91 سالگی درگذشت. او از چند هفته پیش به دلیل بیماری وارد بیمارستان شد و از آن هنگام تا زمان درگذشت هیچ تصویری از وی منتشر نشده بود.

ملک عبدالله پس از درگذشت برادرش ملک فهد در سال 2005، به عنوان پادشاه جدید آغاز به کار کرد. وی قبل از این هم بین سال های 1982 تا 2005 به عنوان ولیعهد فعالیت کرد.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از روابط عمومی شورای وشهرداری شهر خاروانا:پیرو  هماهنگی ها و تصمیمات جلسه شورای مسکن شهر خاروانا به اطلاع شهروندان متقاضی تسهیلات بانکی برای بازسازی بافت فرسوده شهر میرساند؛ جهت انجام امورات مربوطه ذیل به شهرداری خاروانا مراجعه نمایند:  

1- ارائه درخواست کتبی مبنی بر تقاضای صدور مجوز ساخت و درخواست تسهیلات و کپی سند مالکیت یا قولنامه. 

2- یک عدد پوشه به همراه کپی شناسنامه، کارت ملی و پایان خدمت متقاضی. 

3- بازدید کارشناس فنی شهرداری از ملک مورد نظر و صدور مجوز تهیه نقشه. 

4- ارائه نقشه های اجرایی سازه و معماری به همراه تأیید نظام مهندسی و برگ تأیید نقشه های محاسباتی، برگ تعهد نظارت و کارفرما. 

5- ارائه بیمه نامه اجباری کارگران ساختمانی از تأمین اجتماعی شهرستان ورزقان. 

6- پرداخت عوارض پروانه ساخت. 

7- صدور پروانه ساختمانی.

8- مراجعه به بنیاد مسکن شهرستان ورزقان جهت تشکیل پرونده وام و یا با هماهنگی آن نهاد تشکیل پرونده در شهر خاروانا. 

شایان ذکر است برای متقاضیان وام در بافت فرسوده مبلغ 220 میلیون ریال در نظر گرفته شده است و برای متقاضیانی که بخواهند در سایر اراضی شهر اقدام به ساخت و ساز نمایند( در کاربری مربوطه ) وام 150 میلیون ریالی پرداخت میگردد.



تاريخ : 21 / 10 / 1393برچسب:روستای روزی,ارزن بابا,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 8:21 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

روستای روزی یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان ازومدل جنوبی بخش مرکزی شهرستان ورزقان واقع شده‌است.(مختصات: ‏۵۰″ ۳۳′ ۴۶°شرقی ‏۴۶″ ۳۳′ ۳۸°شمالی)

روستای روزی در قسمت شمال غربی شهرستان ورزقان واقع شده است. همسایه های روستای روزی از طرف شمال روستای سرخه دیزج و از طرف جنوب روستاهای کهنه لو آقابابای فرامرزی و داشکسن و از شرق روستاهای علویق و کاسین و از سمت غربی روستای گزانمند می باشد. روستای روزی از شهر ورزقان حدودا 15 کیلومتر فاصله دارد که عموما از دو طریق به روستای روزی میرسد.

-طریق اول: شهر ورزقان - روستای گویجه سلطان - سه راهی سونگون - روستای علویق - روستای روزی.

-طریق دوم : شهر ورزقان - روستای دیزج ملک فرامرزی - روستای کاسین - سه راهی روستای علویق - روستای روزی.

تمامی مسیرهای ورزقان به این روستا آسفالته می باشد. البته روستای روزی بین روستاهای همجوار نیز راه رفت و آمد دارد که غیر از راه اصلی بقیه خاکی و تا حدی صعب العبور می باشند.

روستای روزی یکی از پرجمعیت ترین روستاهای منطقه است که بیش از 1100 نفر جمعیت دارد که اکثر جمعیت روستا جوان می باشد. اکثر جوانان روستا باسواد بوده و اکثرا تحصیلات دانشگاهی دارند. ولی متاسفانه بیکاری مشکل اصلی جوانان می باشد. این روستا دارای مدرسه ابتدایی و راهنمایی می باشد و بعد از پایان تحصیلات راهنمایی دانش آموزان پسر برای ادامه تحصیل به روستاهای همسایه، کاسین و علویق و یا شهرستان ورزقان می روند و دانش آموزان دختر اگر خانواده شان امکانات و توان مالی داشته باشند به شهرستان ورزقان می روند و یا ترک تحصیل می کنند. همچنین روستا دارای خانه بهداشت می باشد. روستای روزی از لحاظ وسعت نسبتا از روستاهای بزرگ منطقه می باشد. همانند سایر روستاهای منطقه روستای تمرکزی بوده و قسمت مسکونی روستا در وسط اراضی قرار دارد. مزارع کشاورزی روستا اکثرا دیمی می باشد. فقط در دو نقطه مزارع آبی وجود داشت که به مرور زمان از آبهای منطقه کم شده و تبدیل به مزارع دیمی گشته اند در قسمت شرقی روستا چمنزار معروف به آشاغی چمن قرار دارد و در قسمت غربی چمنزار معروف به کهریزلر قرار دارد. و در سمت جنوبی روستا چمنزار معروف به - اورتا یول دالی - واقع است. محصولات کشاورزی روستای روزی بصورت غالب گندم و عدس بوده و جو و بذرک و گاودانه نیز بصورت کم کاشت میشود.


چشمه روزی
-منابع آبی روستای روزی:
    از قسمت غربی روستا رودخانه نسبتا بزرگی میگذرد که آبهای باران و چشمه های کوچک از قسمت شمال روستا از مرزهای روستای سرخه دیزج را به قسمت جنوبی روستا هدایت میکند که بعد از طی راه به رودخانه معروف اهر چایی می ریزد. آب آشامیدنی روستا قبلا از آب های زیر زمینی روستا تامین می شد که از طریق چاه ها و کانالهای زیر زمینی از زیر کوه های قسمت شمالغربی نزدیک مناطق مسکونی روستا معروف به پیاوه داغی سرچشمه گرفته و در قسمت غربی روستا در یک سازه منبع مانندی که سه لوله ناودانی دارد و به - کان - معروف است میرسد آب از این لوله ها بصورت دائمی سرازیر شده و علاوه بر اینکه مورد استفاده شرب و شستشو قرار میگرفت جهت آبیاری مزارع نیز قرار میگرفت که امروزه بدلیل وجود لوله کشی آبیاری به منازل مسکونی روستاییان از کاربرد شرب و شستشو افتاده و فقط جهت آبیاری مزارع استفاده میشود که البته بدلیل پایین آمدن آب های زیر زمینی منطقه مقدار آب آن نیز کم شده است



ادامه مطلب

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

مهرداد رباطی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ورزقان اظهار داشت: ساعت 9 شب جمعه در یکی از شب‌های سرد زمستان، خبر زایمان مادر بارداری که در سخت‌ترین شرایط چشم انتظار در روستای صعب‌العبور «برازین» در دل جنگل‌های ارسباران به مرکز بهداشت و درمان ورزقان رسید.

وی افزود: بلافاصله و با هماهنگی‌های لازم برای انتقال بیمار، اکیپ امدادی با اکیپ راهداری به راه افتاد اما برف نیم متری همراه با کولاک و سرمای سرسخت مانع امدادرسانی شد که با استفاده از یک دستگاه «آرگو» تیم امدادی را به بالین بیمار رساندیم.

رباطی گفت: اقدامات لازم برای بیمار انجام شد و نوزاد پسر در نیمه شب در سردترین نقطه کشور( دمای 27 درجه زیر صفر) به دنیا آمد و اکیپ بعد از چند ساعت مراقبت ویژه اعلام کرد بیمار باید در سریع‌ترین زمان به بیمارستان تبریز انتقال یابد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورزقان اظهار داشت: بعد از 8 ساعت تلاش و مراقبت ویژه توسط اکیپ امدادی شبکه بهداشت و درمان ورزقان با هماهنگی اورژانس هوایی مادر و نوزاد به بیمارستان طالقانی تبریز انتقال داده شدند و در حال حاضر وضعیت مادر و نوزاد خوب گزارش شده است.



تاريخ : 19 / 10 / 1393برچسب:, | 17:32 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش ایرنا ، این شهرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی همه ساله شاهد زمستان زودرس و بارش برف و کولاک بوده و با توجه به اینکه 80 درصد جمعیت 50 هزار نفری آن در روستاها ساکن و اکثر روستاها دور از مرکز و تعدادی از آن ها در دل جنگل های ارسباران واقع شده اند، لازم است مسوولان تمهیدات لازم را با دقت نظر بیشتر برای مقابله با حوادث احتمالی در این شهرستان اتخاذ نمایند.

رسیدگی به جاده های روستایی، رفع کمبود ماشین آلات برف روبی، برنامه ریزی لازم برای زنان باردار روستاهای صعب العبور، تامین سوخت زمستانی و نیازهای معیشتی مردم روستاها، رفع مشکلات آنتن دهی تلفن ثابت و همراه، اعلام شماره مخصوص به دهیاران و اهالی روستاها از طرف ستاد بحران و شهرستان لازم و ضروری به نظر می رسد.

ورزقان یکی از شهرستان های استان آذربایجان شرقی و مرکز آن شهر ورزقان است.

این شهرستان از دو بخش مرکزی و خاروانا تشکیل شده است.

این شهرستان 48 هزار و 112 نفر جمعیت دارد که چهار هزار و ۸۸ نفر آن یعنی ۵/۸ درصد در مرکز شهرستان ساکن هستند.

این شهرستان از سمت شرق به شهرستان اهر، از سمت غرب به شهرستان های مرند و شبستر، از سمت شمال به شهرستان های کلیبر و جلفا و از سمت جنوب به شهرستان تبریز محدود شده است.

این شهرستان سابقاً یکی از بخش های شهرستان اهر بوده است. نام دیگر شهرستان ورزقان ارسباران است و این نام به دلیل واقع شدن بسیاری از جنگل های ناحیهٔ سرسبز ارسباران در این شهرستان است.

شهرستان ورزقان 160 روستای دارای سکنه دارد.



تاريخ : 19 / 10 / 1393برچسب:, | 17:29 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

عسگر محمودی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیمی 40 نفره از راهداران این اداره با 30 دستگاه ماشین آلات برف روبی از نیمه شب دیشب مشغول برف روبی در جاده های بین شهری و روستایی شهرستان با وجود کولاک و بارش شدید هستند.

وی گفت: هم اکنون تمام راه های ارتباطی بین شهری برف روبی شده و تردد در آنها جریان دارد و غیر از روستاهایی که در کنار و محدوده جاده اصلی بین شهری هستند، راه ارتباطی مابقی روستاها همچنان بسته است.

وی با اشاره به اینکه تمام امکانات محدود اداره راه و شهرسازی شهرستان برای بازگشایی جاده های دسترسی در تلاش هستند، گفت: در این شهرستان نزدیک به 800 کیلومتر جاده دسترسی بین شهری و روستایی قرار دارد که 150 کیلومتر آن بین شهری است.

وی نیاز فعلی اداره راه و شهرسازی ورزقان را ماشین آلات برف روبی اعلام کرد.

شهرستان ورزقان با 163 روستا و 2 شهر 50 هزارنفر جمعیت در 75 کیلومتری شمال تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی قرار دارد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

ساختمان جدید مرکز بهداشتی درمانی خاروانا به بهره برداری رسید

اختصاصی خاروانا نیوز: بالاخره پس از گذشت سالها از آغاز احداث ساختمان جدید مرکز بهداشتی درمانی شهر خاروانا، و گذشت چندین وعده بهره برداری، ساختمان جدید این مرکز تکمیل شده و به بهره برداری رسید. آیین افتتاح با حضور میهمانان ویژه از جمله دکتر صومی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دهقانی نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی، وفادار فرماندار شهرستان، رباتی ریاست شبکه بهداشت شهرستان و همچنین شهردار خاروانا، شورای اسلامی شهر خاروانا، روسای دانشگاه های خاروانا و روسا و کارکنان سایر نهادها و ادارات بخش خاروانا و شهرستان و حضور جمعی از معتمدین و اهالی شهر برگزار گردید.

مهمترین خبری که دکتر صومی در آئین بهره برداری به اطلاع مسئولین و اعضای شورا رساندند، شروع به کار مجدد دستگاه سلکانتر در آزمایشگاه مرکز بود. ایشان اظهار کردند اخیرا به 5 مرکز که بکارگیری این دستگاه و انجام آزمایش های مربوط به ازدواج در آنها ممنوع اعلام شده بود، مجوز اعطا نموده اند که مرکز بهداشتی خاروانا یکی از 5 مرکز بوده است.

پس از برگزاری مراسم افتتاح دکتر صومی و سایر مسئولین از ساختمان درمانگاه و ساختمان تسهیلات زایمان و پایگاه بهداشت بازدید بعمل آورده و جهت برگزاری جلسه به سالن جلسه بخشداری خاروانا مراجعه نمودند.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

سعید فاتح بخشدار بخش مرکزی ورزقان دهیاران را رابط بین ادارات،مدیر روستا ونماینده دولت در روستا ها خواند وگفت؛دولت در نظر دارد از سال آینده بیشتر امورات را در روستا ها به دهیاران واگذار کند.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از آوای ورزقان :سعید فاتح بخشدار بخش مرکزی شهرستان ورزقان در گفت و گو با آوای ورزقان در خصوص دهیاری ها گفت؛بخش مرکزی شهرستان ورقان متشکل از ۱۱۰روستا می باشد که در ۶۸روستا از این ۱۱۰روستا دهیاری ها فعال می باشند و از روزی که این مسئولیت به بنده واگذار شده است دهیاران را با اتکا به قانون ونظم خاصی فعال تر نموده ایم  و ثمره این فعال نمودن را می توان در سرعت اجرای کار های عمرانی در روستا ها مشاهده کرد.

بخشدار مرکزی ورزقان دهیاران را به عنوان مدیرروستا و نماینده دولت در روستاها معرفی کرد وگفت:دهیاران رابط بین بخشداری وادارات با ساکنین روستا ها می باشندو نقش هماهنگ کننده در طرح های هادی،مسائل بهداشتی،حفاظت از منابع طبیعی وزیر ساخت ها،در روستاها را دارا می باشند که با شورا های منتخب مردم در روستا ها در تعامل بوده وزیر نظر بخشداری فعالیت می کنند.

سعید فاتح گفت؛بودجه تخصیصی به روستاها با سرانه جمعیتی،محرومیت منطقه ودیگر ملاک ها سنجیده می شود.وی ادامه داد؛هدف دولت این است که بیشتر امورات را در روستا ها به دهیاران واگذار کند که در راستای این سیاست سال آینده اعتبارات دهیاری ها افزایش می یابد ودر عوض وظایفی چون حفظ ونگهداری راه های ارتباطی روستاها به دهیاران واگذار می گردد.

وی ادامه داد؛هزینه ای که توسط دهیاران در روستاها انجام می شود با نظارت کارشناس امور مالی،کارشناس امور فنی،تائیدشوراها ودر آخر با تائید بخشدار پرداخت می شود.

فاتح تصریح کرد؛حقوق ومزایایی که به دهیاران در قبال کارشان پرداخت می شود بسیار ناچیز است و اکثر دهیاران به صورت پاره وقت فعالیت دارند و به این جهت حق بیمه آنان نیز پرداخت نمی شود.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

اختصاصی خاروانا نیوز: یکی از مهمترین مشکلات شهرهای کوچک در عصر ارتباطات و اطلاعات، نبود زیرساختهای مناسب و کافی جهت ارتباط با شبکه جهانی اینترنت است. شهر خاروانا یکی از شهرهایی است که چند سال پیش با پیگیری مسئولین وقت صاحب اینترنت پرسرعت شد. علیرغم وجود مشکلات متعدد در آن زمان و نبود تقاضای کافی از سوی اهالی، تعداد 128 پورت اینترنت ADSL در مرکز مخابرات خاروانا راه اندازی شد. با گذشت زمان تعداد متقاضیان اینترنت پرسرعت در این شهر افزایش یافت به طوری که سال پیش تمامی پورت های موجود فروخته شده و متقاضیان زیادی در صف خرید این سرویس ها به انتظار نشستند. با اتمام پورت های موجود مسئول مخابرات خاروانا درخواست افزایش پورت ها را به اداره مخابرات شهرستان اعلام نمود ولی علیرغم پیگیری های متعدد ایشان این درخواست بی پاسخ ماند. طی هفته های گذشته با پیگیری بخشداری و شورای شهر خاروانا، این درخواست جامه عمل پوشید و بر اساس اظهارات مسئول مخابرات خاروانا، تعداد پورت های موجود به 256 پورت افزایش یافت. لذا با توسعه زیرساختهای اینترنت پرسرعت در مرکز مخابرات خاروانا، واگذاری سرویس های اینترنت ADSL به متقاضیان جدید بدون هیچگونه مشکلی فراهم شده است.

مدیریت وبلاگ خاروانا نیوز از تلاش ها و پیگیری های مسئول مخابرات خاروانا و سایر مسئولین به ویژه ریاست محترم مخابرات شهرستان صمیمانه تقدیر و تشکر می نماید



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

طرح هادی روستایی طرحی است که ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف از قبیل مسکونی، تجاری، کشاورزی و تاسیسات و تجهیزات و نیازمندی عمومی روستایی را بر حسب مورد در قالب مصوبات تعیین می کند. این طرح به دنبال تحقق ایجاد زمینه توسعه عمران روستاها، تامین عادلانه امکانات، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم برای بهبود مسکن و خدمات محیط زیستی و عمومی است. ساختار کالبدی روستاها که بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در طی زمان شکل گرفته با اجرای طرح هادی روستایی، متحول شده است.
 برنامه ریزی روستایی بیشتر به منظور رسیدن به اهدافی است که بتوان شالوده و اساس یک جامعه روستایی مناسب را در قالب منطقه ای به نحوی مطلوب پایه گذاری کرد.در حالیکه این مهم یکی از وظایف ذاتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستاها  میباشد ولی علنا مشاهده میشود که کلیه مراحل آنرا دهیاران در روستاها انجام میدهند .مقوله مشارکت در روستا زمانی تحقق یافته و پررنگ میشود که مسئول اجرایی طرح از مدیران محلی و از خود روستا(مردم بر مردم ) باشد که به نوعی بستر ساز جلب اعتماد اهالی بوده و رضایت آنان را به همراه کاهش هزینه های اجرای طرح  ،  فراهم می آورد .

منبع:روستای آوانسر



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از گزارش خبرگزاری فارس از ورزقان، علی وفادار ظهر امروز در بازدید از بیمارستان 24 تختخوابی علامه جعفری ورزقان خواستار راه‌اندازی بخش‌های بستری این بیمارستان شد.

وفادار ادامه داد: تنها بیمارستان احداث شده ورزقان در اوایل سال 92 به بهره‌برداری رسیده و مردم شهرستان به این بیمارستان امید بسته بودند که متاسفانه فقط بخش اورژانس بیمارستان راه‌اندازی شده و آن هم انتقال و ارائه خدمات بهداشتی درمانی مرکز بهداشتی درمانی شبانه‌روزی ورزقان به محل بیمارستان است.

فرماندار ورزقان ادامه داد: در این شهرستان نزدیک به 50 هزار نفر جمعیت زندگی می‌کند و 80 درصد جمعیت شهرستان در روستاها ساکن هستند و با وجود چندین معدن در این شهرستان نیاز ضروری دارد بخش‌های موجود بیمارستان به زودی راه‌اندازی شود تا مردم در مواقع ضروری و نیاز با مشکل برخورد نکند.

رباطی رئیس شبکه بهداشت و درمان ورزقان گفت: در صورتیکه مس آذربایجان به تعهدات خود عمل کند بخش‌های بستری بیمارستان به زودی راه‌اندازی می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ورزقان اظهار کرد: تفاهم نامه لازم برای راه‌اندازی بیمارستان علامه جعفری ورزقان در اوایل سال 93 از طرف مس آذربایجان با حضور مسئولان بلندپایه شهرستان و استان منعقد شده و قرار بود مفاد تفاهمنامه به زودی در این شهرستان اجرا شود که متاسفانه هنوز از طرف مسئولان مس هیچگونه مساعدت و اقدام لازم در این خصوص صورت نگرفته است.

رباطی ادامه داد: راه‌اندازی سریع بیمارستان منوط به مساعدت و اجرای تفاهمنامه از طرف مس آذربایجان است که در صورت نهایی بودن مردم از خدمات بیمارستان بهره‌مند خواهد شد.

بیمارستان 24 تختخوابی علامه جعفری ورزقان که اردیبهشت سال گذشته افتتاح شد تا به امروز تنها با انتقال درمانگاه ورزقان به این بیمارستان این بخش ارائه خدمات می‌دهد و از ارائه خدمات بیمارستانی خبری نیست.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

علی وفادارفرماندار ورزقان،درگفت وگو با آوای ورزقان در خصوص مسائل شهرستان گفت:همانطور که تمامی نقاط کشور عزیزمان از خدمات نظام مقدس جمهوری بهره مند هستند،شهرستان ما نیزاز این امکانات وخدمات بی بهره نیست و از خدمات بهداشتی،آموزشی،آب،برق،گاز،مخابرات،کشاورزی،امنیت و…در دور افتاده ترین نقاط بهره مند هستیم.وادامه داد،بیش از ۸۵درصدجمعیت شهرستان در مناطق روستایی از راه ارتباطی مناسب،بیش از ۶۰ درصد از آب وفاضلاب روستایی و بیش از ۵۰ درصد از گاز طبیعی بهره مند هستند.

فرماندار ورزقان بیمه تامین اجتماعی وبیمه سلامت از دغدغه های دولت تدبیر وامید خواند وگفت در بحث بیمه روستاییان وعشایراز۱۲۰۰۰مشمول ۶۰۰۰نفرتحت پوشش بیمه ای قرار گرفته اند.

علی وفادار افزود؛دربخش کشاورزی نیز با توجه ویژه دولت آماده ایم برای فعالان عرصه کشاورزی ودام پروری امکانات لازم را فراهم وحمایت های لازم را انجام دهیم.وی ادامه داد؛در بخش صنعت نیز با توجه به آماده بودن زیر ساخت ها در شهرک صنعتی ورزقان برای جذب سرمایه گذار آمادگی های لازم را داریم.و در حال راه اندازی شهرک تخصصی برای مس هستیم.

وفادار معدن مس سونگون را معدنی جوان و روبه پیشرفت خواند.وگفت هم اکنون ۴۰۰۰نفر به طور مستقیم در این معدن مشغول به کار هستند که انشالله با راه اندازی بخش های پالایش وذوب این معدن،وبه کار گیری جوانان در این شهرستان شاهد کاهش بی کاری خواهیم بود.

وی افزود؛معادن طلایی اندریان ومزرعه شادی ومعدن سنگ آهن که آماده بهره برداری بوده یا در حال آماده سازی هستند می توانند اقتصاد منطقه وکشور را تضمین کرده و در باب بیکاری شهرستان مؤثر واقع شوند.

علی وفادار هرگونه حرف وحدیث در خصوص انتقال کارخانه های پالایش وذوب مس سونگون به خارج از شهرستان را شایع خواند واز افتتاح فاز۲ مس در آینده نزدیک خبرداد وجود این معدن را موجب پیشرفت منطقه دانست ودرادامه از مسئولین مس سونگون وآذربایجان برای حل مشکلات شهرستان تشکرکرد وخواستار مساعدت بیشتری برای حل مشکلات فرهنگی و عمرانی در شهرستان از طرف شرکت مس شد.

فرماندار ورزقان،بزرگ راه خواجه-ورزقان را آرزوی دیرینه مردم شهرستان عنوان کرد وگفت؛این مسیر صعب العبور وحادثه خیز با پیگیری های استاندار،معاون عمرانی استاندار،امام جمعه شهرستان ،نماینده وحمایت های شرکت مس اذربایجان در حال فعالیت می باشد.که انشالله در موعد مقرر تحویل می گردد.

وی در پایان گفت:در صورت تامین هزینه بهسازی جاده ورزقان-خاروانا از سوی وزارت راه این مسیر در پایان فصل کاری سال آینده در اختیار مردم قرار می گیرد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

علی وفادار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ورزقان، از وضعیت نامناسب اینترنت در این شهرستان گلایه کرد.خبرگزاری فارس: ارائه خدمات اینترنت در مخابرات ورزقان غیرقابل قبول است

وی افزود: با توجه به تبلیغات گسترده ارائه اینترنت پرسرعت توسط مخابرات در رسانه‌ها و تلویزیون، متاسفانه این خدمات در ورزقان بسیار کم‌رنگ بوده و این امر موجب نارضایتی مردم شده است.

فرماندار شهرستان ورزقان خواستار حل مشکلات موجود در سیستم اینترنت شهرستان شد.

بر اساس این گزارش، سیستم اینترنت مخابرات چندین ماه است در این شهرستان دچار مشکل شده و متقاضیان اینترنت  هنوز در صف انتظارند و چشم به اقدام مسئولان مخابرات دوخته‌اند. 

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

   پيرو هماهنگي بعمل آمده، جلسه پيگيري مسايل عمراني بخش در حوزه مسكن شهري و روستايي  ساعت 10 روز چهارشنبه  مورخ 19/09/93 پس از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد در محل سالن اجتماعات بخشداري خاروانا برگزار گرديد

 در ابتداي اين جلسه آقاي عبدالهي بخشدار محترم خاروانا ضمن خيرمقدم به كليه حاضرين در جلسه و تسليت اربعين حسيني، از عنايات فرماندار محترم در خصوص حل مشكلات منطقه و به خصوص مسكن مهر خاروانا تقدير و تشكر نمودند و مشكلات عمراني منطقه و بحث جابه جايي برخي از روستاها ( من جمله استرگان ، ليلاب ، كوراكش ، جوشين ، جوانانگروه ،سقاي ، دستجرد ) و مشكل  مسكن 24 واحدي به شرط تمليك و نبود بانك عامل براي ارايه تسهيلات به روستائيان مطالبي بيان و درخواست مساعدت نمودند.

 در ادامه جناب آقاي مهندس وفادار فرماندار محترم شهرستان به رتبه دوم بازسازي شهرستان در زلزله و مساكن نوسازي شده و افزايش تسهيلات در بخش مسكن و مطالعات انجام شده در خصوص جابه جايي روستاهاي بخش مطالب مبسوطي بيان نمودند و خواستار توجه ويژه به توسعه روستاها شدند  سپس  آقاي دهقاني نماينده محترم ورزقان و خاروانا در مجلس شوراي اسلامي ضمن تقدير از مسئولين اجرايي از اقدامات انجام شده در زلزله اخير به شهرستان و از اختصاص وام به شهروندان شهر در بافت مسكوني و ارائه تسهيلات به روستائيان خبر دادند.

 همچنين در اين جلسه آقاي محمدي مدير كل بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان از ارايه تسهيلات به بافت فرسوده شهر خاروانا و محل توسعه منفصل روستاي جوشين و توسعه محل استرگان و سقاي و نيز از اعطاي وام 150 ميليون ريال به روستائيان اين بخش با 5 درصد كارمزد و دوره بازپرداخت 15 ساله و براي شهر خاروانا وام 220 ميليون ريال با كارمزد 5 درصد براي بهسازي بافت فرسوده خبر دادند.

 در ادامه جلسه آقاي ساعي مدير كل مديريت بحران استانداري از مسئولان اجرايي خواستند در همايشها و جلسات اداري به وظايف و نقش آنان در حوادث غيرمترقبه اشاره و آشنايي لازم داده شود.

 در پايان آقاي محرم زاده رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي به عملكرد و اقدامات بنياد مسكن در شهر و روستاهاي بخش اشاره نمودند . سپس هر كدام از شركت كنندگان به بيان نظرات خود پرداخته و در پايان تصميماتي اتخاذ  گرديد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

تبریز - ایرنا- ' عباس آخوندی ' وزیر راه و شهرسازی در سفری یکروزه برای بازدید از پروژه های این حوزه در آذربایجان شرقی دقایقی پیش وارد تبریز شد.

 

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل ازگزارش ایرنا، بازدید از روند اجرایی پروژه جاده تبریز- اهر، جاده ورودی اهر- کلیبر، حضور در جلسه فرمانداری شهرستان خداآفرین، بازدید از جاده ورزقان - خواجه و حضور در جلسه شورای حمل و نقل و مسکن آذربایجان شرقی از برنامه های وزیر راه و شهرسازی در سفر به تبریز است.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

جلسه شورای اداری بخش خاروانا با حضور نماینده شهرستان ورزقان ، وفادار فرماندار ورزقان ، محرم زاده رئیس بنیادمسکن ورزقان ، محمدی مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجانشرقی ، ساعی مدیر کل ستاد بحران استان آذربایجانشرقی ، بخشداری ، اعضای شورای شهر ، شهرداری و اعضای شورای بخش خاروانا دربخشداری خاروانا برگزار گردید .

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از ورزقان نیوز: امروز قبل از ظهر جلسه شورای اداری بخش خاروانا با حضور نماینده شهرستان ورزقان  دهقانی ، وفادار فرماندار ورزقان ، محرم زاده رئیس بنیادمسکن ورزقان ، محمدی مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجانشرقی ، ساعی مدیر کل ستاد بحران استان آذربایجانشرقی ، بخشداری ، اعضای شورای شهر ، شهرداری و اعضای شورای بخش خاروانا دربخشداری خاروانا برگزار گردید .

مدیر کل ستاد بحران استان آذربایجانشرقی مهندس ساعی و محمدی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به دعوت نماینده شهرستان ورزقان میهمانان ویژه در جلسه شورای اداری بخش خاروانا بودند . دراین جلسه مقرر شد برای بازسازی بافت های فرسوده شهر خاروانا ۲۲ میلیون تومان وام قرض الحسنه با کارمزد ۴درصد و بازپرداخت پانزده ساله و برای واحدهای روستائی این منطقه ۱۵میلیون تومان وام ۴درصدی با بازپرداخت ۱۵ساله دراختیار مردم این منطقه قرار گیرد .  

هماهنگی واحدهای احداثی درشهر خاروانا به عهده شورای اسلامی و شهرداری و درروستاها با همکاری بخشداری و دهیاریها و بنیاد مسکن شهرستان ورزقان انجام خواهد گرفت .



صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد