تاريخ : 12 / 2 / 1396برچسب:, | 11:17 | نویسنده : سعید علیزاده
هركه بگويد فرقي نمي‌كند. باز هم قاليباف و رئيسي وعده مي‌دهند. وعده‌هايي كه هم كارشناسان مي‌دانند توخالي است و هم مسئولاني كه سال‌هاست بر مسند نشسته‌اند. وعده افزايش يارانه‌هاي نقدي كه از سوي دو كانديداي اصولگراي رياست‌جمهوري مطرح شده، هرچند از سوي اين دو نامزد، براي سه ‌دهك ضعيف جامعه اعلام مي‌شود، اما از همين منظر هم امكان تحقق ندارد، مگر به قيمت فروريختن و فشار مضاعف بر دهك‌هاي مياني و كسري شديد بودجه و تورم ناشي از ورود نقدينگي بالا به جامعه.

به گزارش نامه نیوز، حتي وقتي رئيس‌ مجلس هم وارد ماجرا مي‌شود و تأكيد مي‌كند كانديداها وعده غيراصولي ندهند، دردي دوا نمي‌شود تا آنجا كه علي لاريجاني، رئيس مجلس به ناچار پا را فراتر نهاده و موضوعي را مطرح مي‌كند كه مستقيما به دو كانديداي خاص رياست‌جمهوري برمي‌گردد. لاريجاني ديروز در نشستي با فرهنگيان استان قم گفت: سالانه یک‌میلیون و ٥٠٠ هزار میلیارد ریال یارانه در کشور داده می‌شود که با توجه به درآمدها و هزینه‌های دولت افزایش آن امکان‌پذیر نیست چراکه دولت پولی برای پرداخت آن ندارد.

امكان افزايش ٢ يا ٣ برابري يارانه‌ها وجود ندارد

رئيس مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات برخی مبنی بر افزایش دو یا سه برابری یارانه‌ها گفت: در شرایط فعلی اقتصادی کشور، دولت توان افزایش دو یا سه برابری یارانه‌ها را ندارد. لاریجانی شرایط فعلی اقتصادی کشور را بسیار پیچیده عنوان کرد و با اشاره به گشایش‌های اقتصادی ناشی از برجام و افزایش درآمدهای نفتی کشور، افزود: با وجود اینکه پس از برجام فضای اقتصادی کشور بهتر شده و درآمد کشور افزایش یافته ولی این علاج کار نیست و علاج کار افزایش کارآفرینی و تولید در کشور است.

 پاسخ قاطع لاريجاني به رئيسي


البته رئيس مجلس، تنها وعده يارانه‌ها را هدف قرار نداد و به وعده افزايش وام ازدواج از سوي رئيسي هم اشاره‌اي كرد: حقیقت این است؛ تا زمانی ‌که اقتصاد کشور شکوفا و ثروت ایجاد نشود، امکان افزایش وام‌های ازدواج، یارانه، وام مسکن و سایر خدمات وجود ندارد چراکه دولت پولی برای پرداخت ندارد.لاریجانی تأکید کرد: اشکال آموزش عالی این است كه رشته‌هایی را که زمینه کار در کشور در آنها وجود ندارد، آموزش می‌دهد.

وی اتکا به دولت برای تولید را کار نادرستی دانست و ادامه داد: باید دولت کوچک و چابک شود تا هزینه‌ها کاهش یابد و در این راستا باید انتظارها از دولت را کاهش داد چراکه دولت باید نقش نظارتی داشته باشد. رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت باید بسترساز فعالیت مردم و بخش خصوصی در حوزه تولید و نه رقیب مردم باشد و چنین دولتی نمی‌گذارد استعدادها در کشور شکوفا شود.لاریجانی گفت: مزیت‌های استان باید اولویت‌بندی شود تا حرفه‌های متناسب با این اولویت‌ها آموزش داده شود.رئيس مجلس با بیان اینکه پنج‌میلیون‌و ٥٠٠ هزار میلیارد ریال پروژه نیمه‌تمام و کلنگ‌زنی‌شده در کشور وجود دارد، ادامه داد: توصیه ما این است که در کشور دیگر کلنگ زده نشود و تنها بعد از فراهم‌شدن پول و اعتبار لازم برای ساخت و اتمام پروژه کلنگ‌زنی صورت گیرد.

 صرف ٢٠٠ ميليارد دلار پول براي ساخت آپارتمان‌هاي خالي از سكنه

وی استفاده صحیح از درآمدهای کشور را ضروری دانست و گفت: ٢٠٠ میلیارد دلار پول برای ساخت آپارتمان‌هایی در کشور هزینه شده که خالی از سکنه هستند و منابع کشور جایی هزینه شده که کارکرد ندارد.

پيش‌تر «شرق» گزارشي درباره بار مالي ناشي از افزايش يارانه‌هاي نقدي منتشر كرده بود. در آن گزارش هم نوشتيم: با محاسبه سرانگشتي آنچه اين دو نامزد رياست‌جمهوري مدعي شده‌اند، با درنظرگرفتن يارانه ٤٥هزار و ٥٠٠ توماني، بار مالي اين افزايش يارانه‌ها، به رقم ١٣٦هزار و ٥٠٠ تومان يارانه نقدي براي هر فرد مي‌رسد. اين رقم با درنظرگرفتن جمعيت ٧٥ ميليوني كشور، به ١٠هزار و ٢٣٧ميليارد و ٥٠٠ ميليون تومان در هر ماه و ١٢٢هزار و ٨٥٠ ميليارد تومان در سال مي‌رسد. اين رقم در چهار سال رياست‌‌جمهوري هر قوه مجريه، به ٤٩١هزار و ٤٠٠ ميليارد تومان بالغ مي‌شود. رقمي كه تقريبا دو برابر بودجه كل كشور خواهد بود. با اين اوصاف محل ايجاد آن اصلا مشخص نيست و از سوي ديگر با فرض اجرائي‌شدن آن، از آنجا كه محل پرداخت يارانه‌هاي نقدي از محل هفت حامل انرژي (بنزین، گازوئیل، نفت سفید، نفت کوره، گاز مایع، گاز طبیعی و برق) قابل تأمين است، در نتيجه بايد انتظار افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي را داشته باشيم كه آثار مخرب آن بر تورم، معيشت، بي‌كاري، قاچاق و ... بر كسي كه اجراي فازهاي نخست هدفمندي يارانه‌ها را با پوست و استخوان لمس كرده، پوشيده نيست. برخي از اقتصاددانان مي‌گويند اين‌گونه بيان مسئله از سوي برخي كانديداها توهين به شعور مردم محسوب مي‌شود، اما اين فقط كارشناسان نيستند كه براي آگاه‌كردن مردم پيش‌قدم شده‌اند، بلكه برخي مسئولان هم وارد عمل شده‌اند. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دراين‌باره گفته بود: «نباید به شعور مردم توهین کرد، اینکه یارانه‌ها را وسیله قرار دهیم و به نوعی انتخابات را به مزایده بگذاریم، کار غلطی است». کاظم جلالی تأكيد كرد: «بهترین حالت در صحنه انتخابات این است که کاندیداها برنامه‌های خود را اعلام کنند». او ادامه مي‌دهد: «دوران سوپرمن‌بودن گذشت؛ اینکه افراد خودشان را طوری معرفی کنند که یک‌شبه می‌توانند مشکلات را حل کنند، گذشته است».



تاريخ : 11 / 2 / 1396برچسب:, | 11:4 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

قالیباف این روزها سعی می کند خودش را رقیب اصلی روحانی نشان دهد. او در مناظره اول، در مقابل جهانگیری و مواردی که مطرح می کرد کاملا منفعل و بی پاسخ بود اما سعی می کرد مرتبا به روحانی حمله کند تا شاید بتواند انتقام مناظره ۹۲ و ماجرای «گاز انبر» را بگیرد.

 قالیباف این روزها سعی می کند خودش را رقیب اصلی روحانی نشان دهد. او در مناظره اول، در مقابل جهانگیری و مواردی که مطرح می کرد کاملا منفعل و بی پاسخ بود اما سعی می کرد مرتبا به روحانی حمله کند تا شاید بتواند انتقام مناظره ۹۲ و ماجرای «گاز انبر» را بگیرد. عصر امروز عصر شفافیت و وجود داده هاست. همین موضوع باعث میشود که افراد کمتر بتوانند سخن نادرست به زبان بیاورند. در این دروه از مناظرات نیز به خاطر ثبت و ضبط بودن داده ها به راحتی و در کمترین سرعت کاربران شبکه های مجازی و روزنامه نگاران ادعا های مطرح شده در مناظره ها را راستی آزمایی کردند.
در زیر به برخی ادعاهای نادرست قالیباف اشاره می کنیم:
واردات و قاچاق
یک شب قبل از مناظره، قالیباف در برنامه تلویزیونی سخنی گفته بود که در مناظره هم تکرار کرد. او از قاچاق ۲۵ میلیارد تومانی حرف زد. آن هم درحالی که هیچ سندی برای آن ارائه نکرد. این ادعا از سوی روسای سازمان بنادر و گمرک تکذیب شد. اما او رقم ۲۵ میلیارد را از کجا آورده بود؟ پیش از این خود روحانی در گزارشی تلویزیونی که در تابستان گذشته انجام داده بود، اعلام کرد که دولت او توانسته حجم قاچاق کالا را از ۲۵ میلیارد هزار میلیارد تومان به ۱۵ هزار میلیارد تومان برساند. به عبارت روشن تر دولت روحانی نه تنها مانع از رشد قاچاق کالا شده است، بلکه آن را دو پنجم نیز کاهش داده است.
۴میلیون شغل
قالیباف در مناظره گفت که روحاني «گفته است ۴ میلیون شغل ایجاد  میکند؟» اما جستجویی ساده مشخص می کند که جمله ی دقیق روحانی در ۱۵ خرداد ۹۲ این بود: «ما ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار بیکار داریم و اگر تنها ۱۰ میلیون گردشگر وارد کشور شود بیش از ۱۳٫۳ میلیارد دلار درآمد ارزی و ۴ میلیون اشتغال درست می‌شود، یعنی با یک حرکت صحیح در یک مسئله اقتصادی و اجتماعی می‌توانیم بیکاری را حل کنیم.»
وعده صد روزه
قالیباف تحت تاثیر رسانه‌های مخالف دولت، حرفهایی که آنها در چندین سال گذشته مکررا تکرار کرده اند را بدون هیچگونه بررسی قبلی ای به زبان آورد. وی خطاب به روحانی گفت: «شما گفتید مشکلات را صدروزه حل می کنید.» سخنی که پاسخ قاطعانه قالیباف و رد آن مواجه شد. قالیباف ام در فرصت استراحت نیز برگ کاغذی پرینت گرفت که بگوید این قول را روحانی از سایت خودش داد. اتفاقی که باعث شد روحانی بخشی از زمان خود را از دست داده و نتواند متن مربوط به خود را که ادعای قالیباف را رد می کرد، بخواند.
با این حال، او پیش از آن، گفت که هرگز چنین وعده ای را مطرح نکرده بود. ارشیو موجود در اینترنت و رسانه ها نشان می دهد، روحانی گفته بود: «برای حل مشکلات برنامه صدروزه دارم. » او در صدروز اول دولتش هم توانست مشکلات بزرگی مانند کمبود ارزاق و حتی غله راحل کند و توافق موقت ژنو را که پنیان توافق هسته‌ای بود منعقد کند.
صف وام ازدواج
قالیباف در مناظره ضمن انتقاد از دولت گفت: «ده‌ها میلیون نفر در صف وام ازدواج هستند.». این درحالیست که آمارها خلاف سخنان قالیباف را ثابت می کند. براساس آنچه در اواخر سال گذشته مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی اعلام کرده؛ در سال ۹۵،  ۷۳۲ هزار و ۲۸۳ فقره وام ازدواج به افراد داده شده و تنها ۶۲۴ هزار و ۲۰۹ نفر در صف دریافت ازدواج  هستند. (فارس ۴ بهمن ۹۵). با این حال، مشخص نیست تفاوت میان ده‌ها میلیون نفر با ششصد هزار نفر را قالیباف از کجا آورده است. از سوی دیگر در همین مناظره او به آمار ۱۱ میلیون نفری حاشیه نشین‌ شهرها اشاره کرد که بلافاصله از سوی سیدابراهیم رئیسی  اصلاح شد. رئیسی گفت که این آمار متعلق به سال ۹۲ است نه امروز.
«مدیریت ۶۰ سال پیش روحانی» و مدیریت مدرن قالیباف
شهردار تهران اخیرا و به طور مرتب در کمپین های انتخاباتی از مدیریت علمی حرف می‌زند و دولت را متهم به مدیریت ۶۰ سال پیش می‌کند. جهانگیری در مناظره به او پاسخ داد که او در بهترین دانشگاه‌های ایران که در میان بهترین ها در دنیا هستند، تحصیل کرده است. جهانگیری از قالیباف پرسید: «شما ما را متهم به مدیریت غیر علمی می کنید؟»، حال آنکه نگاهی به سابقه تحصیلاتی قالیباف مشخص می سازد که برخلاف ادعای قالیباف، او از علم مدیریت مدرن و حوزه اکادمیک آن اطلاعی ندارد.  روزمه او در  سایت دانشگاه تهران می‌گوید: »کارشناسی، جغرافیای انسانی دارد. کارشناسی ارشدش نیز جغرافیای انسانی است.» سئوال این است که او با کدام سابقه اکادمیک از مدیریت علمی حرف می زند؟
سرمایه‌هایی که قالیباف می‌گفت کجاست؟
قالیباف در مناظره گفت: «سرمایه در داخل و خارج وجود دارد و مسئله سرمایه نیست بلکه مسئله سوء مدیریت و عدم تحمل است.» روحانی  امادر پاسخ به ادعای او اظهار کرد که الان درحال حاضر دویست میلیارد دلار طرح برای سرمایه گذاری وجود دارد که آماده واگذاری است. او همچنین توضیح داد که «الان چند نفر آمده اند برای سرمایه گذاری اما خیلی کم است ما رشد هشت درصد می خواهیم.» اما قالیباف در پاسخ سخنی به زبان نیاورد و اظهار نکرد که این سرمایه گذاران مورد ادعای او که حاضرند ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کنند در کجای این عالم هستند.
بلندمرتبه سازی
شهردار تهران در میانه ی بحث ها راجع به محوزه های شهرداری تهران برای ساخت برج های بلندمرتبه، خطاب به روحانی و جهانگیری گفت: «اگر بحث بلندمرتبه‌سازی را مطرح می‌کنید که باز به همان قانون ۴ درصدی باز می‌گردد. وزارت راه شما قانون تصویب می‌کند و مردم از ما طلب می‌کنند. ما فقط قانون را اجرا می‌کنیم.» با این حال، به نظر می رسد این ادعای قالیباف نظر خلاف واقع است و ضوابط بلند مرتبه سازی برعهده شهرداری تهران است. در این رابطه  شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات مسکن می گوید: «معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه از سال ۱۳۸۶شهرداری را مکلف کرد تا ضوابط بلندمرتبه‌سازی را با تأکید بر ایمنی ارائه کند اما مدیریت شهری این کار را هرگز انجام نداد.»
تولید برق از زباله
در حالی که قالیباف در مناظره دیشب مدعی تولید برق از زباله در تهران شد، مرتضی الویری شهردار اسبق تهران ضمن تکذیب این ادعا گفت: «شهرداری تهران صدها میلیارد تومان به بهانه تولید برق و کود از زباله هزینه کرده است ولی این کار کوچکترین خروجی ای نداشته و هنوز هم تهران يكي از بدترين سيستم هاي جمع آوري پسماند در دنيا را دارد.» محمدمهدی تندگویا عضو شورای شهر تهران نیز با انتشار توییتی سخنان قالیباف را نیز رد کرد.
بابک زنجانی
قالیباف در اواخر زمان مناظره، طی سخنانی بدون سند مدعی کمک بابک زکجانی به ستاد روحانی در سال ۹۲ شد. وی همچنین در این میان با طرح این موضوع که روحانی از این فرد تقدیر کرده است، سعی کرد رئیس جمهور را حامی این فرد نشان دهد. این درحالیست که  بر اساس آرشیو خبرگزاری جمهوری اسلامی تصویر تقدیر تصویر تقدیر روحانی از زنجانی مربوط به سال ۸۶ است، یعنی زمانی که بابک زنجانی کارآفرین برتر بود و نه مفسد بزرگ اقتصادی. ادعای دیگر قالیباف نیز همان زمان توسط روحانی که گفت «چرا از یک مفسد نقل قول می کنید؟» رد شد.


تاريخ : 9 / 2 / 1396برچسب:, | 12:44 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

سالروز ولادت حضرت سيد الشهداء ابى عبدالله(عليه السلام) و همچنين ولادت پرچمدار كربلا حضرت اباالفضل العباس را به همه دوستداران خاندان گرامى پيامبر(صلى الله عليه وآله) تبريك و تهنيت عرض مى كنيم.

ماه شعبان از جمله ماه هايى است كه از چند سو مورد عنايت و اهتمام واقع شده است از يك سو اين ماه به رسول خدا(صلى الله عليه وآله) منسوب دانسته شده و عبادت، نماز و روزه در آن بسيار مورد تأكيد واقع شده است چنانچه در صلوات ماه شعبان در توصيف اين ماه آمده است:

«اين ماه ماه پيامبر تو و سرور رسولان تو است ماه شعبانى كه آن را با رحمت و رضوان خود پوشانده و همراه كرده ماهى كه شيوه رسول خدا آن بود كه در آن روزه بدارد و شب هاى آن را به شب زنده دارى مشغول باشد به خاطر تواضع در برابر تو در اكرام اين ماه عزيز و بزرگداشت آن و اين عادت پيامبر اكرم تا هنگام مرگش بود».

از امير المؤمنين على(عليه السلام) نقل شده است كه در فضيلت اين ماه فرمود: خداوند آن را شعبان ناميد زيرا نيكى ها در آن شاخه شاخه مى شود درهاى بهشت در آن گشوده و نعمت هاى بهشتى با ارزان ترين قيمت و آسان ترين راه به شما عرضه مى گردد آنگاه فرمود: شاخه هاى نيكى در اين ماه نماز، روزه، زكات، امر به معروف و نهى از منكر، نيكى به پدر و مادر، خويشان و همسايگان، ايجاد صلح و صفا بين مردم و احسان به فقرا و مساكين است.

و از سوى ديگر اين ماه به ولادت چند تن از ائمه راستين شيعه قرين بوده و اين خود موجب شده است كه اين ماه در نزد شيعه به خجستگى و فرخندگى معروف باشد چه آنكه امام سوم شيعيان امام حسين(عليه السلام)، امام چهارم مؤمنان حضرت امام سجاد(عليه السلام) و همين طور منجى عالم بشريت دوازدهمين امام بر حق نيز در اين ماه چشم به عالم خاك گشوده اند و عالم خاك را به نور وجودشان منوّر مزيّن نموده اند مضافاً بر اين كه قمر بنى هاشم حضرت ابوالفضل، برادر وفادار امام حسين و علمدار روز عاشورا نيز در اين ماه قدم به عالم خاك نهاده است. آغازين روزهاى اين ماه كه به ترتيب شاهد تولد امام حسين، حضرت ابوالفضل و امام سجاد(عليهم السلام) مى باشد ياد كربلا و حوادث خونبار و عبرت انگيز آن را بر هر شيعه اى تداعى مى كند چه آن كه اين عزيزان هر سه در كربلا بودند و از حماسه سازان اين واقعه محسوب مى شوند. امام حسين به عنوان رهبر و سالار اين كاروان عشق، حضرت عباس به عنوان علمدار، مدافع و جانباز سرزمين كربلا و حضرت زين العابدين نيز در تحت عنوان احيا كننده پيام كربلا و پيام رسان هدف اين قيام به گوش غافلان آن زمان و تمام آزادگان جهان تا عصر حاضر بلكه تمامى انسان هاى جهان تا ابد.

و از آنجا كه اين سال به نام مبارك امام حسين(عليه السلام) توسط مقام معظم رهبرى مزين شده است و اين ماه خود شاهد زاد روز حماسه سازان كربلا و نقش آفرينان واقعه عاشوراست لذا بايد مورد عنايت قرار گرفته و بزرگ داشته شود. به همين جهت با توجه به اين كه اين ماه از زمان هاى سرور و شادى شيعيان شمرده مى شود لذا به دور از مسائل حزن و سوگوارى هايى كه نام اين بزرگواران با آن آميخته شده است در صفحاتى چند درصدد نماياندن گوشه هايى از زندگانى، كرامات، معجزات و بسيارى از مسائل درس آموز زندگى اين ذوات مقدسه هستيم تا ضمن تبرّك و تقرب با نام و ياد آنها از كلاس انسان سازى زندگى اين بزرگان بهره اى ببريم.

امام حسين (عليه السلام)

اين امام همام در سوم شعبان سال چهارم هجرت در شهر مدينه به دنيا آمد. پدر بزرگوار ايشان امير المؤمنين على(عليه السلام) و مادر ايشان حضرت فاطمه(عليها السلام) سيد زنان اهل عالم است. پس از آن كه عالم وجود به وجود ذى وجود ايشان منوّر شد پيامبر اكرم به على(عليه السلام) فرمود: چه نامى بر اين فرزندم نهادى. ايشان عرض كرد ما در نام گذارى اين فرزند بر شما پيشى نمى گيريم. پيامبر فرمود: من نيز در اين نام گذارى بر خداوند سبقت نمى گيرم. پس از مدتى جبرئيل بر پيامبر نازل شد و عرضه داشت يا رسول الله خداوند به تو سلام مى رساند و مى فرمايد نسبت على به تو بمانند نسبت هارون به موسى است پس فرزندت را به نام فرزند هارون بنام. پيامبر فرمود نام فرزند هارون چه بود جبرئيل عرض كرد «شبير» پيامبر فرمود: زبان ما عربى است او را به عربى چه بنامم و جبرئيل گفت او را حسين بنام.

رسول خدا علاقه بسيارى نسبت به ايشان و برادر عزيزشان امام حسن(عليه السلام) داشت به طورى كه محبت خويش را به صورت علنى نسبت به آنان ابراز مى نمود بدين صورت كه گاه از منبر به زير آمده آنان را بوسيده و مجدداً از منبر بالا مى رفت و گاه آن دو را به دوش مى گرفت و با آنها به بازى مى پرداخت و گاه بدين صورت مى شد كه حضرت در بين اصحاب نشسته بود و حسين(عليه السلام) وارد مى شد آنگاه حضرت رسول اكرم(صلى الله عليه وآله)كلام خود را قطع مى نمود برمى خاست و از او استقبال مى كرد. وى را به دوش گرفته و در دامان خود مى نشاند و مى فرمود: انه مهجة قلبى

در حكايت ديگرى از پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) نقل شده است كه ايشان روزى حسين(عليه السلام) را در كوچه ديد كه با اطفال بازى مى كند حضرت به سوى او رفت و دست خود را به طرف او دراز كرد ولى حسين(عليه السلام) از سويى به سويى ديگر مى گريخت تا اين كه پيامبر(صلى الله عليه وآله) او را گرفت آنگاه يك دست زير چانه و دست ديگرش را بر سر حسين(عليه السلام) گذاشت پس لب هاى او را بوسيد و فرمود: من از حسين هستم و حسين از من است

از ويژگى هاى ديگر امام حسين(عليه السلام) كه پيامبر به آنها اشاره نموده است اين است كه:

حسين روح من و ثمره، سكون و طمأنيه قلب من است هرگاه به حسين نگاه مى كنم گرسنگى من تمام مى شود و حسين ريحانه من و نور دو چشم من است.

وگاه اين طور مى شد كه حسين(عليه السلام) در سجده بر شانه پيامبر(صلى الله عليه وآله) بالا مى رفت آن حضرت سجده خويش را طولانى مى كرد تا اين كه حسين به اختيار پايين بيايد اصحاب از طولانى شدن سجده سؤال مى كردند كه آيا وحى شده است و حضرت مى فرمود: نه ليكن فرزندم (حسين) بر پشت من سوار شده بود.

و حكايت ديگر در فضل امام حسين(عليه السلام) اين كه روزى پيامبر طفلى را در كوچه ديد نشست و با او به مهربانى و لطف پرداخت شخصى علت ملاطفت را سؤال نمود ايشان فرمود: اين طفل حسين مرا دوست دارد زيرا من ديدم كه خاك قدم او را مى گرفت و به صورت خود مى ماليد.

روايات بسيارى از پيامبر در فضيلت اين دو برادر وارد شده است كه برخى از آن روايات به حد تواتر رسيده است نظير رواياتى از قبيل:

الحسن والحسين سيد اشباب اهل الجنه، امام حسن و امام حسين سرور جوانان اهل بهشت هستند

كسى كه مرا دوست دارد اين دو را نيز دوست بدارد.

كسى كه امام حسن و امام حسين را دوست بدارد همانا مرا دوست دارد و كسى كه آن دو را دشمن داشته باشد مرا دشمن داشته است

امام حسين در حدود هفت سال داشت كه جدش پيامبر در بيست و هشت صفر سال يازده هجرى از دنيا رفت، وى در سنين كودكى شاهد آن بود كه ياران ديروز جدش حق مسلم پدرش را غصب نموده و از گرد وى پراكنده شده و وى را خانه نشين نمودند. وى در همان كودكى به همراه مادر و برادرش در طلب حق پدر مى كوشيد و شبانه به در خانه انصار مى رفت و از آنان كمك طلب مى كرد.

در همان ايام در ميان حزن رحلت جدش پيامبر و خانه نشينى پدر، مادر عزيزش كه رنج بسيارى را تحمل كرده بود از دست داد.

روزى در ايام خلافت خليفه ثانى در مسجد رو به او كرد و گفت: «إنزل عن منبر أبى» از منبر پدرم پايين بيا و به روى منبر پدر خودت برو. عمر وى را گرفته و به خانه برد و سعى كرد بفهمد آيا پدرش وى را مأمور به اين كار نموده است يا وى از جانب خودش اين حرف را زده است كه حضرت پاسخ داد اين سخن را خودم مى گويم و كسى به من نياموخته است پدرش على(عليه السلام) نيز در مقام فرمود اين كلام را خود گفته و من به وى نياموخته ام.

حضرت بعد از رحلت پيامبر پيوسته به همراه پدر بزرگوارش بود چنانچه در جنگ هاى جمل، صفين و نهروان حضور داشت و در كنار پدر به جنگ با پيمان شكنان و ظالمان پرداخت از آن حضرت خطبه اى در جنگ صفين نقل شده است كه در ضمن آن مردم را به جنگ ترغيب مى كردند. امام در همان مراحل مقدماتى صفين در گرفتن چشمه آب از دست شاميان نقش عمده داشت كه امام على(عليه السلام) پس از آن فرمود: اين اولين پيروزى به بركت حسين(عليه السلام) است.

و در ماجرايى ديگر وقتى عبيدالله بن عمر در صفين به امام گفت پدر تو قريش را چنين و چنان كرد امام وى را متهم به پيروى از قاسطين كرده و فرمودند اينان به زور اسلام را قبول كردند اما در اصل مسلمان نشده اند.

ايشان سى و هفت ساله بود كه پدر بزرگوارشان در بيست و يكم رمضان سال 41 قمرى به شهادت رسيده و اهل بيت را به غمى جانگاه مبتلا نمودند.

امام حسين پس از شهادت پدر در كنار برادرش امام حسن(عليه السلام) بود و از سياست هاى وى دفاع مى نمود، حتى پس از آن كه او با معاويه بيعت كرد شيعيان كوفه همان روز صلح نزد او رفته و خواهان نقض صلح و قيام عليه معاويه شدند ولى ايشان نپذيرفت و بر ادامه صلح برادر تأكيد نمود پس از خروج معاويه از كوفه هم مجدد به نزد ايشان رفته و خواستار قيام شدند كه آن حضرت باز هم نپذيرفت.

اهل بيت پس از قضيه صلح از كوفه به مدينه برگشتند و پس از حدود 10 سال بعد از شهادت امام حسن(عليه السلام) ايشان به امامت رسيده و در سن چهل و هفت سالگى نگهبانى از دين خدا و حفاظت از شيعيان به آن حضرت سپرده شد.

حضرت پس از شهادت امام حسن نيز در برابر درخواست هاى مكرر مردم عراق براى آمدن آن حضرت به كوفه مقاومت كرده و فرمودند تا معاويه زنده است نبايد دست به اقدامى زد و اين بدان معناست كه امام در فاصله ده سال به اجبار حكومت معاويه را تحمل كرده بودند. تسليم ناپذيرى امام از لحاظ سياسى در برابر مشروعيت مطلق معاويه على رغم اين كه دست به قيام زدن را نيز به صلاح نمى دانستند از سخنان امام در 10 سال حكومت آخر معاويه پيداست چنانكه از نامه امام به معاويه نيز چنين برمى آيد:

ايشان در اين نامه خطاب به معاويه ضمن اين كه مى فرمايند من قصد جنگ و مخالفت با تو را ندارم تأكيد مى نمايد به خدا سوگند جنگ با تو را ترك كردم در حالى كه در اين مورد از خداوند خوفناك هستم... من براى دين خود چيزى را بالاتر از جهاد با تو نمى دانم كه اگر آن را انجام دهم به پروردگار نزديك شده ام. و من فتنه اى سهمگين تر از حكومت تو براى امت سراغ ندارم.

و بعدها وقتى كه معاويه رو در رو با امام حسين(عليه السلام) قرار گرفت و گفت ما حجر بن عدى و اصحاب او و شيعيان پدرت را كشتيم كفن كرديم نماز بر آنها خوانديم و دفن كرديم امام فرمود: اگر ما ياران تو را بكشيم نه آنها را كفن مى كنيم و نه بر آنها نماز مى خوانيم و نه دفن مى كنيم.

شخصيت امام حسين(عليه السلام)

امام حسين همچون ساير ائمه داراى شخصيت، ممتاز و عالى بودند. گرچه ذكر تمامى اوصاف حضرت در اين مقال نمى گنجد اما ما به فراخور حال و رعايت اختصار قطره اى از درياى بى كران و عميق شخصيت آن حضرت را به قلم مى آوريم و از اين روز به چند صفت از او صاف كماليه وى اشاره مى كنيم.

حلم و بردبارى

على رغم قرار داشتن امام حسين در بحرانى ترين شرايط حلم و بردبارى اجازه عرض اندام به لغزش و فرو افتادن ايشان در گودال غضب نداد چنانچه سيراب كردن لشكر حر و حتى اسبان آنها در گرماى شديد نمونه اى از نمايش حسن خلق، حلم و كرامت آن حضرت در برابر عوامل خشم و كينه است.

عصام بن مطلق از پرورش يافتگان مكتب معاويه در مواجهه با مام حسين(عليه السلام) مى گويد: وقتى او را ديدم سيماى او مرا به شگفتى وا داشت ولى نتوانستم بغض و عداوت خويش را نسبت به پدرش بروز ندهم و چنين گفتم: تو پسر بوترابى.

حضرت فرمود: اى مرد، كار را بر خود آسان ساز و سخت گير مباش، براى تو خود از خدا طلب آمرزش مى كنم اگر يارى بخواهى ياريت مى كنم اگر كمك مالى بخواهى به تو مى دهم چنانچه اگر هدايت بخواهى تو را ارشاد مى كنم. عصام گويد حسين(عليه السلام) از چهره ام شرمندگيم را دريافت ضمن خواندن آيه اى از قرآن در باب بخشش گفت اى مرد آيا از اهل شام هستى گفتم آرى امام فرمود اى مرد بدون ترس و مضايقه خواسته ها و گرفتارى هايت را با ما درميان بگذار كه مرا در بالاترين درجه كمال و اميد خواهى يافت.

عصام به قدرى از برخورد وحسن اخلاق امام مجذوب و دچار حيرت شده بود كه مى گويد:

زمين پهناور چنان در نظرم تنگ شد كه دوست داشتم دهان باز كند و مرا ببلعد با شرمندگى از امام دور شدم در حالى كه كسى نزد من محبوب تر از او و پدرش نبود.

علم امام

عبدالله بن عمر در خصوص علم و دانش حضرت چنين اعتراف مى كند: همچنان كه مرغ جوجه خود را با منقار غذا مى دهد حسين(عليه السلام) نيز در بيت نبوت و ولايت از سر انگشت علوم رسول الله(صلى الله عليه وآله) غذا مى خورد.

فروتنى و تواضع

امام حسين(عليه السلام) روزى بر گروهى از فقرا كه در حال غذا خوردن بودند گذشت و به ايشان سلام كرد آنان جواب دادند و ايشان را به شركت در سفره و خوردن غذا خواندند امام(عليه السلام) كنار سفره آنان نشست و از غذاى آنان ميل فرمود آنگاه اين آيه شريفه را تلاوت فرمود كه: «إنَّ اللهَ لايُحِبُّ المُسْتَكْبِرين» سپس همه آنها را به خانه خود دعوت كرد و غذايى براى آنها فراهم و به هر يك لباسى عطا فرمود.

وقتى سپاهيان سنگ دل بدن مطهر امام حسين را به خاك افكندند بر شانه مباركش زخمى ديدند علت آن را از امام سجاد(عليه السلام) جويا شدند فرمود: اثر آن انبان ها كه در مدينه بر دوش مى گرفت و به خانه هاى فقرا، ايتام و بيوه زن ها مى برد.

رقت قلب و مهربانى امام حسين(عليه السلام)

آن حضرت مثل ساير اهل بيت از قلبى مهربان و پرعاطفه برخورد بودند كه در اين باب حكايت حضرت با اسامة بن زيد خالى از لطف نيست. اسامه كه آخرين فرمانده سپاه اسلام در زمان رسول الله بود و در زمان حكومت امير المؤمنين(عليه السلام) كه از بيعت با آن حضرت سر باز زده بود و با آن حضرت بيعت نكرد تا سال 58 هجرى قمرى زنده بود وى در آخر عمر شديداً مقروض شد و پرداخت آن برايش ممكن نبود. امام حسين(عليه السلام) كه از بيمارى وى آگاه شده بود به عيادت وى رفت و او را غمگين يافت. فرمود: برادر چرا ناراحتى؟ اسامه گفت بدهى و قرض زياد است و بالغ بر شصت هزار درهم مى شود. حضرت فرمود: بدهى تو بر عهده من و من آن را خواهم پرداخت. اسامه گفت: مى ترسم قبل از اداى دينم بميرم و امام فرمود: تو هنوز زنده خواهى بود كه من قرض هاى تو را خواهم پرداخت و سپس دستور داد همه بدهى هاى او را پرداختند و اين در حالى بود كه اسامه با پدر بزرگوار امام حسين(عليه السلام) يعنى امير المؤمنين(عليه السلام) به مخالفت برخاسته بود و از بيعت با آن حضرت سر باز زده بود.



تاريخ : 6 / 2 / 1396برچسب:, | 8:6 | نویسنده : سعید علیزاده
دفتر احمدی نژاد از صدا و سیما درصورت وارد آوردن اتهام به رئیس جمهور سابق توسط کاندیداها، درخواست وقت پاسخگویی کرد.
احمدی نژاد دفتر احمدی نژاد به صدا و سیما هشدار داد
 

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، دفتر محمود احمدی نژاد با انتشار اطلاعیه ای خطاب به رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، نسبت به وارد آوردن آنچه که دفتر رئیس جمهور سابق اتهامات بی پایه و اساس از سوی نامزدهای ریاست جمهوری خوانده است هشدار داد و خواستار این شد که در صورت انجام چنین رفتاری وقت پاسخگویی به اتهامات از سوی رسانه ملی در نظر گرفته شود.

آیا یه نفر هست به جناب دکتر بفرماید زمانی که در تلویزیون همه به فحش می بستی وبه هیچ کس رحم نمی کردی چرا آن موقع به صدا وسیما نامه نمی دادی؟؟؟؟



تاريخ : 4 / 2 / 1396برچسب:, | 9:41 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

روز مَبْعَث بر پایهٔ باورهای اسلامی، روزی است که محمد، پیامبر اسلام، به درجه پیامبری برگزیده شد. مسلمانان معنقدند او در غار حرا، توسط جبرئیل و از سوی خدا به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که چندخداپرستی و بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند. محمد در این زمان چهل سال داشت و در مکه زندگی می‌کرد.

باور شیعیان

بر اساس باور شیعیان، محمد مصطفی در روز ۲۷ رجب عام الفیل، سال ۱۳ پیش از هجرت پیامبر اسلام مبعوث شد. شیعیان این روز را جشن می‌گیرند و در روایات اسلامی اعمال مستحبی برای روز مبعث پیش بینی شده‌است. دعا، نماز و غسل مستحب از اعمال این روز است.

باور اهل سنت

در نزد اهل سنت تاریخ دقیق بعثت پیامبر مشخص نیز ولی بعضی معتقدند که این واقعه در شب ۲۱ ماه رمضان بوده است. به دلیل نامعلوم بودن تاریخ، مبعث نزد اهل سنت جشن گرفته نمی‌شود.

روز مبعث چه روزیست؟

روز مَبْعَث، روزی است که حضرت محمد، پیامبر گرانقدر اسلام، به درجه پیامبری برگزیده شد. در تقویم هجری قمری، ۲۷ رجب روز مبعث است.

حضرت محمد مصطفی در روز (۲۷ رجب) سال ۴۰ عام الفیل، همزمان با سال ۱۳ پیش از هجرت پیامبر اسلام، در غار حرا، توسط (جبرئیل) و از سوی خدا به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که چندخداپرستی و بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند.

روز مبعث، روز برانگیختن خردهایی است که در تابوت خُرافه گرایی، هوس پرستی و جهل پیشگی دفن شده بود. روز مبعث روز تولّد عاطفه هاست؛ عاطفه هایی که در رقص شمشیرها زخمی می شد و در جنگل نیزه ها جان می باخت. آن روزها، دخترکان معصوم، به جای آغوش گرم مادر، در دامان سرد خاک می خفتند. جوانان بلندقامت، در جنگ جهالت ها، جان به بارش تیرها می دادند و زنان بی پناه، در بند اسارت می زیستند. آه که چه خارهایی به پای بشریّت می خلید و چه زخم هایی دل عاطفه ها را می خَست.

روز مبعث، روز مرگ قساوت ها و شرارت ها بود؛ روز مرگ کرامت هایی که به پای بت ها قربانی می شد؛ روز مرگ جهل و شرک و پرستش های ناروا بود.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش گروه سیاسی رکنا، ستاد انتخابات کشور اسامی کاندیداهای تایید صلاحیت شده را به شرح زیر اعلام کرد :

سید مصطفی آقا میرسلیم

اسحاق جهانگیری کوشایی

حسن روحانی

سید ابراهیم رئیسی ساداتی

محمدباقر قالیباف

سید مصطفی هاشمی طبا

در این بین نامی از محمود احمدی نژاد و حمید بقایی دیده نمی شود.

و اکنش سخنگوی ستاد احمدی‌نژاد و بقایی به رد صلاحیت آن‌ها

 یادداشت علی اکبر جوانفکر:

بِسْم الله الرحمن الرحیم

دکتر احمدی نژاد و آقای بقایی برای عمل به تکلیف انقلابی، ملی و دینی خود نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شدند تا اهتمام خویش را مصروف حل مشکلات معیشتی مردم و بهبود شرایط زندگی آنان و رفع تهدیدهای بالقوه از سر ملت ایران نمایند. شورای نگهبان با تصمیم خود، این تکلیف را از دوش آنان برداشته است. الحمدلله رب العالمین


الحمدلله رب العالمین،الحمدلله رب العالمین از بابت اینکه نه ماندی خدا را شکر



تاريخ : 31 / 1 / 1396برچسب:, | 12:31 | نویسنده : سعید علیزاده
نشست خبری رئیس جمهور

رئیس‌جمهور با ابراز "چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است"، گفت: وقتی در خیابان‌های تهران و یا هر شهر دیگر و حتی در تبریز چهره‌های مردم را می‌دیدم، امید موج می‌زند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی امشب در دیدار با نخبگان آذربایجان شرقی که در سالن اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های مردم آذربایجان در طول تاریخ، اظهار داشت: مردم آذربایجان با بهمن 56 بهمن 57 را آفریدند، لشکر عاشورا در دفاع مقدس دلاوری‌ها و شجاعت فراوانی از خود نشان داد، این مردم مرزبانی را به دنیا معرفی کردند، امروز هم امید ما به آذربایجان و تبریز است.

وی دیدار امروز خود از مناطق سیل‌زده را یادآور شد و با بیان اینکه "داغداران با صبر صحبت کردند و از ما امروز چیزی نخواستند ولی از ما تشکر کردند"، افزود: مردمی که عزیزان خود را از دست داده بودند، در عین حال چیزی از ما نخواستند و این مردم هستند که ایران را می‌سازند.

رئیس‌جمهور با اظهار "ما روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش‌ِرو داریم"، گفت: مردمی که با ایثار و حضورشان در خرداد 92 کشور را در مسیر دیگری قرار دادند، با وحدت و اتحادشان، امید و آینده‌نگری‌شان، نه‌تنها ایران را امن کردند، امنیت را صادر و بغداد، کربلا، نجف، سامرا و کاظمین را حفظ کردند، مردمی که دیار حضرت زینب را حفظ کرده و امروز امید بسیاری از کشورها هستند و توان، سیاست و منطق خود را در برابر قدرت‌های بزرگ به نمایش گذاشتند، مردمانی که پرچم ایران را بالای سر کشتی‌های نفتکش و حمل بار به اهتزار در آوردند.

روحانی با بیان "ما اراده کرده‌ایم و می‌توانیم اکنون از طریق سیستم مدرن بانک‌ها، تجارت را برقرار کنیم"، ابراز داشت: امروز به‌جای صرافی در کشورهای مختلف که اموال صادرکنندگان و... را بردند، دوباره راه نقل و انتقال را باز کردیم.

وی افزود: ایران کشور مردمی است که توانستند بعد از سال‌ها واردات را از غیر پول نفت به ثمر بنشانند، نفت را می‌فروختیم و از پول نفت برای نان شب گندم وارد می‌کردیم، اما امروز نه‌تنها پول نفت را برای گندم مصرف نمی‌کنیم، نان سفره خود را خود تهیه می‌کنیم، بلکه در سال 95 بیش از 3 میلیون تن گندم را در عرصه صادرات قرار دادیم.

رئیس قوه مجریه با تأکید بر اینکه "از صادرات غیرنفتی نیازهای خود را تأمین می‌کنیم"، ادامه داد: 62 سال در انتظار چنین روزی بودیم که بدون نفت بتوانیم کالای مورد نیاز را وارد کنیم. در سال 94 تراز تجاری ما برای اولین بار مثبت شد و صادرات غیرنفتی نزدیک 1 میلیارد دلار بیش از واردات ما بود و در سال 95 نیز باز هم تراز تجاری ما مثبت بود و صادرات ما 300 میلیون دلار بیش از واردات بود. اینکه دو سال پشت سر هم تراز مثبت تجاری داشته باشیم، من در تاریخ ایران به یاد ندارم.

روحانی با اظهار "برای اولین بار در دولت یازدهم هر مقدار که تورم بود، حقوق کارگران و کارمندان و مستمری بگیران را بیش از تورم قرار دادیم"، افزود: در دولت یازدهم هیچ وقت تورم از حقوق مردم پیشی نگرفت، بیش از همه، فشار به‌روی افرادی است که حقوقشان ثابت است. اگر به سال 91 و 90 برگردیم، تورم 30 درصد بود، حقوق 20 درصد افزایش یافت و همیشه تورم بیش از حقوق بود.

وی با تأکید بر اینکه مردم در فشار هستند، گفت: تحت فشار بودن مردم درست است و مردم مشکلات دارند ولی می‌دانیم که بعد از سال‌ها تحریم و فشار کشور در این موقعیت قرار گرفته است، دست به دست هم دادیم و قدم به قدم داریم مشکلات را حل می‌کنیم. قول دادیم در این دولت حصر ایران را بشکنیم چراکه ایران در محاصره قدرت‌ها بود و نمی‌گذاشتند نفت را صادر کنیم، گفتند بیش از 1میلیون نمی‌توانیم نفت صادر کنیم، نفت به هر کسی نمی‌توانستیم بفروشیم و طرف مقابل هم شرط پرداخت را تعیین می‌کرد، اما امروز این‌گونه نیست، مگر عزت ملت ایران در چه شرایطی است؟

رئیس جمهور با بیان اینکه "بازار صادرات را از دست داده بودیم و همه تلاش‌ها برای رفع تحریم برای بازگرداندن بازار صادرات و تأمین نیاز واردات است"، ابراز داشت: در 3.5 سال اخیر 11 فاز پارس جنوبی را به بهره برداری رساندیم، برخی قطعات را نداشتیم تا به بهره برداری برسد ولی امروز راه باز شد و محاصره شکسته شد و مردم به‌طرف پیشرفت حرکت کردند.

وی با بیان اینکه "به‌خاطر شرایط سفر به عجب‌شیر و آذرشهر که برای همدلی و همدردی آمدیم، فرصت اعلام طرح‌های افتتاح‌شده به‌دست نیامد"، گفت: سد بستان‌آباد که امروز در دولت یازدهم افتتاح شد، بیش از 10 تا 11 روستا را از فاجعه سیل نجات داد، ضمن اینکه لایروبی اگر نمی‌شد، خسارات بزرگی پدید می‌آمد که قابل تصور نیست.

روحانی ادامه داد: با طرح دیگری که امروز وزیر جهاد کشاورزی افتتاح کرد، 2500 هکتار زمین کشاورزی با سیستم مدرن آبیاری می‌شوند، ضمن اینکه امروز پروژه‌های بزرگ صنعتی هم کار خود را آغاز کرد، بنابراین آذربایجان شرقی این توان را دارد که یکی از مراکز بزرگ صنعتی و کشاورزی و گردشگری کشور شود. همه زمینه‌ها در این استان آماده است و همدلی موجود بین مسئولان و فداکاری و مدیریت مدیران ارشد استان و مردم غیور و آماده به کار و امیدواری‌ای که در استان هست، زمینه را بیش از پیش فراهم می‌کند.

رئیس جمهور با ابراز "چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است"، گفت: وقتی در خیابان‌های تهران و یا هر شهر دیگر و حتی در تبریز چهره‌های مردم را می‌بینم، امید موج می‌زند. هر وقت به تبریز آمدم روحیه جدیدی برای ما ایجاد شد.

وی با تأکید بر اینکه "با توکل به خدا گره‌ها را باز می‌کنیم"، تصریح کرد: آنهایی که ناامیدی را در کشور ترویج می‌کنند و می‌خواهند بگویند که شما در انتخابات 92 حماسه نیافریدید، مردم در 92 انتخابتان اشتباه بود، مردم در برابر قدرت‌های بزرگ پیروز نشدند و عظمت ملت ایران در برابر دشمنان متجلی نشده است، به منافع و مصالح ملی خدمت نمی‌کنند.

روحانی با بیان اینکه تبریز آمادگی شکوفایی بیشتر را دارد، ادامه داد: وقتی استاندار می‌گوید 48 بنگاه نیمه‌فعال، فعال شده، حتماً این استان قدرت دارد به‌جای 48 بنگاه صنعتی و اقتصادی، ده‌ها مرکز را به فعالیت وادار کند و دولت آماده کمک است.

این مقام ارشد قوه مجریه، با تأکید بر اینکه صندوق توسعه ملی هم کمک می‌کند، ابراز داشت: اگر سرمایه‌گذاری‌ای داشته باشید که نیاز به کمک ملی دارد، صندوق توسعه ملی به‌عنوان قدرتی کنار دولت، با همه فشارهای مالی کمک می‌کند.

وی گفت: تا دو روز پیش بر اساس آمار بانک مرکزی حدود 40 میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی ریخته‌ایم که 38 میلیارد از صادرات و حدود 2 میلیارد از بدهی دولت قبل را پرداخت کرده‌ایم، این پول برای کمک به سرمایه‌گذار است که سود تسهیلات صندوق توسعه ملی با دلار 4 درصد است.

وی مشکلات بانکی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید موضوع بانک‌ها را با دست به دست هم دادن حل کنیم، قاچاق کالا باید حل شود و فساد باید ریشه‌کن شود.

روحانی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته میزان قاچاق کالا از 25 میلیارد دلار به 15 میلیارد دلار رسیده است، اضافه کرد: احتمالاً از 15 میلیارد هم بیشتر کاهش داشته است و این قدم بزرگی است و باید قدم به قدم قاچاق را به صفر برسانیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه "تصمیم ما این است که کار را نیمه‌کاره رها نکنیم"، گفت: تا اینجا، حضور و کارهای ما با حمایت، اعتماد و کمک مردم بوده، بدون حمایت مردم و رهنمود رهبری مگر می‌توانستیم حصر را بشکنیم و موفقیت به دست آوریم؟

وی ادامه داد: حضور پریروز در عسلویه برای من غرورآفرین بود، ما در یک روز 20 میلیارد دلار پروژه را افتتاح کردیم که در تاریخ ایران سابقه ندارد. 11 فاز گاز را افتتاح کردیم و استفاده از لایه نفتی پارس جنوبی آغاز شد، 4 پتروشیمی افتتاح شد 2 پتروشیمی هم آماده بود ولی چون یک هفته تا تکمیل باقی مانده بود، افتتاح نکردم، چرا که پروژه‌هایی را که به اتمام نرسیده افتتاح نمی‌کنم لذا با این اوصاف چرا امیدوار نباشیم به آینده؟

روحانی با بیان اینکه در این دولت با سد امروز بستان‌آباد 35 سد بهره برداری و تکمیل و افتتاح شده است، خاطرنشان کرد: کل سدها 173 سد بوده که این تعداد سد در سه سال کار بزرگی است، چرا امیدوار نباشیم به آینده؟

وی با اعلاک "11 درصد در دولت یازدهم به تولید برق اضافه شد و امروز چهاردهمین تولید کننده هستیم"، ابراز داشت: چرا نباید به آینده امید نداشته باشیم؟

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه "در دولت یازدهم فقط مشکلات را کنار زدیم و لوکوموتیو را روی ریل آوردیم"، اظهار داشت: این را هم بگویم که در این دولت 160 لوکوموتیو نو به کشور وارد کردیم، برخی فکر می‌کنند فقط هواپیما می‌آوریم، توسعه بزرگ در بنادر داریم و ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای هم در حال نوسازی است. چابهار را فرصت نکردیم افتتاح کنیم که توسعه این بندر هم از دستاوردهای این دولت است.

روحانی ادامه داد: برخی در روز روشن که آفتاب است، طرف آن را شب می‌بیند، چرا دروغ و تهمت و رودررویی و چنگ به صورت هم می‌زنید، انتخابات برای تهمت و نزاع نیست، برای سربلندی ایران است و برای آمدن پای صندوق باید تشویق کنیم تا صف‌های طولانی تشکیل شود. همه باید پای صندوق بیایند و بقیه را هم تشویق کنند، نباید کسی بگوید که رأی من در آینده کشور تأثیرگذار نیست و هیچ کسی فکر نکند جایزه‌اش را از صندوق نمی‌گیرد.

وی شعار انتخاباتی خود را در پایان تکرار کرد و گفت: «دوباره ایران، دوباره اسلام»؛ «دوباره اعتدال، دوباره امید».

رئیس‌جمهور با ابراز "چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است"، گفت: وقتی در خیابان‌های تهران و یا هر شهر دیگر و حتی در تبریز چهره‌های مردم را می‌دیدم، امید موج می‌زند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی امشب در دیدار با نخبگان آذربایجان شرقی که در سالن اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های مردم آذربایجان در طول تاریخ، اظهار داشت: مردم آذربایجان با بهمن 56 بهمن 57 را آفریدند، لشکر عاشورا در دفاع مقدس دلاوری‌ها و شجاعت فراوانی از خود نشان داد، این مردم مرزبانی را به دنیا معرفی کردند، امروز هم امید ما به آذربایجان و تبریز است.

وی دیدار امروز خود از مناطق سیل‌زده را یادآور شد و با بیان اینکه "داغداران با صبر صحبت کردند و از ما امروز چیزی نخواستند ولی از ما تشکر کردند"، افزود: مردمی که عزیزان خود را از دست داده بودند، در عین حال چیزی از ما نخواستند و این مردم هستند که ایران را می‌سازند.

رئیس‌جمهور با اظهار "ما روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش‌ِرو داریم"، گفت: مردمی که با ایثار و حضورشان در خرداد 92 کشور را در مسیر دیگری قرار دادند، با وحدت و اتحادشان، امید و آینده‌نگری‌شان، نه‌تنها ایران را امن کردند، امنیت را صادر و بغداد، کربلا، نجف، سامرا و کاظمین را حفظ کردند، مردمی که دیار حضرت زینب را حفظ کرده و امروز امید بسیاری از کشورها هستند و توان، سیاست و منطق خود را در برابر قدرت‌های بزرگ به نمایش گذاشتند، مردمانی که پرچم ایران را بالای سر کشتی‌های نفتکش و حمل بار به اهتزار در آوردند.

روحانی با بیان "ما اراده کرده‌ایم و می‌توانیم اکنون از طریق سیستم مدرن بانک‌ها، تجارت را برقرار کنیم"، ابراز داشت: امروز به‌جای صرافی در کشورهای مختلف که اموال صادرکنندگان و... را بردند، دوباره راه نقل و انتقال را باز کردیم.

وی افزود: ایران کشور مردمی است که توانستند بعد از سال‌ها واردات را از غیر پول نفت به ثمر بنشانند، نفت را می‌فروختیم و از پول نفت برای نان شب گندم وارد می‌کردیم، اما امروز نه‌تنها پول نفت را برای گندم مصرف نمی‌کنیم، نان سفره خود را خود تهیه می‌کنیم، بلکه در سال 95 بیش از 3 میلیون تن گندم را در عرصه صادرات قرار دادیم.

رئیس قوه مجریه با تأکید بر اینکه "از صادرات غیرنفتی نیازهای خود را تأمین می‌کنیم"، ادامه داد: 62 سال در انتظار چنین روزی بودیم که بدون نفت بتوانیم کالای مورد نیاز را وارد کنیم. در سال 94 تراز تجاری ما برای اولین بار مثبت شد و صادرات غیرنفتی نزدیک 1 میلیارد دلار بیش از واردات ما بود و در سال 95 نیز باز هم تراز تجاری ما مثبت بود و صادرات ما 300 میلیون دلار بیش از واردات بود. اینکه دو سال پشت سر هم تراز مثبت تجاری داشته باشیم، من در تاریخ ایران به یاد ندارم.

روحانی با اظهار "برای اولین بار در دولت یازدهم هر مقدار که تورم بود، حقوق کارگران و کارمندان و مستمری بگیران را بیش از تورم قرار دادیم"، افزود: در دولت یازدهم هیچ وقت تورم از حقوق مردم پیشی نگرفت، بیش از همه، فشار به‌روی افرادی است که حقوقشان ثابت است. اگر به سال 91 و 90 برگردیم، تورم 30 درصد بود، حقوق 20 درصد افزایش یافت و همیشه تورم بیش از حقوق بود.

وی با تأکید بر اینکه مردم در فشار هستند، گفت: تحت فشار بودن مردم درست است و مردم مشکلات دارند ولی می‌دانیم که بعد از سال‌ها تحریم و فشار کشور در این موقعیت قرار گرفته است، دست به دست هم دادیم و قدم به قدم داریم مشکلات را حل می‌کنیم. قول دادیم در این دولت حصر ایران را بشکنیم چراکه ایران در محاصره قدرت‌ها بود و نمی‌گذاشتند نفت را صادر کنیم، گفتند بیش از 1میلیون نمی‌توانیم نفت صادر کنیم، نفت به هر کسی نمی‌توانستیم بفروشیم و طرف مقابل هم شرط پرداخت را تعیین می‌کرد، اما امروز این‌گونه نیست، مگر عزت ملت ایران در چه شرایطی است؟

رئیس جمهور با بیان اینکه "بازار صادرات را از دست داده بودیم و همه تلاش‌ها برای رفع تحریم برای بازگرداندن بازار صادرات و تأمین نیاز واردات است"، ابراز داشت: در 3.5 سال اخیر 11 فاز پارس جنوبی را به بهره برداری رساندیم، برخی قطعات را نداشتیم تا به بهره برداری برسد ولی امروز راه باز شد و محاصره شکسته شد و مردم به‌طرف پیشرفت حرکت کردند.

وی با بیان اینکه "به‌خاطر شرایط سفر به عجب‌شیر و آذرشهر که برای همدلی و همدردی آمدیم، فرصت اعلام طرح‌های افتتاح‌شده به‌دست نیامد"، گفت: سد بستان‌آباد که امروز در دولت یازدهم افتتاح شد، بیش از 10 تا 11 روستا را از فاجعه سیل نجات داد، ضمن اینکه لایروبی اگر نمی‌شد، خسارات بزرگی پدید می‌آمد که قابل تصور نیست.

روحانی ادامه داد: با طرح دیگری که امروز وزیر جهاد کشاورزی افتتاح کرد، 2500 هکتار زمین کشاورزی با سیستم مدرن آبیاری می‌شوند، ضمن اینکه امروز پروژه‌های بزرگ صنعتی هم کار خود را آغاز کرد، بنابراین آذربایجان شرقی این توان را دارد که یکی از مراکز بزرگ صنعتی و کشاورزی و گردشگری کشور شود. همه زمینه‌ها در این استان آماده است و همدلی موجود بین مسئولان و فداکاری و مدیریت مدیران ارشد استان و مردم غیور و آماده به کار و امیدواری‌ای که در استان هست، زمینه را بیش از پیش فراهم می‌کند.

رئیس جمهور با ابراز "چهره‌های مردم از هر نظرسنجی برای من مهم‌تر است"، گفت: وقتی در خیابان‌های تهران و یا هر شهر دیگر و حتی در تبریز چهره‌های مردم را می‌بینم، امید موج می‌زند. هر وقت به تبریز آمدم روحیه جدیدی برای ما ایجاد شد.

وی با تأکید بر اینکه "با توکل به خدا گره‌ها را باز می‌کنیم"، تصریح کرد: آنهایی که ناامیدی را در کشور ترویج می‌کنند و می‌خواهند بگویند که شما در انتخابات 92 حماسه نیافریدید، مردم در 92 انتخابتان اشتباه بود، مردم در برابر قدرت‌های بزرگ پیروز نشدند و عظمت ملت ایران در برابر دشمنان متجلی نشده است، به منافع و مصالح ملی خدمت نمی‌کنند.

روحانی با بیان اینکه تبریز آمادگی شکوفایی بیشتر را دارد، ادامه داد: وقتی استاندار می‌گوید 48 بنگاه نیمه‌فعال، فعال شده، حتماً این استان قدرت دارد به‌جای 48 بنگاه صنعتی و اقتصادی، ده‌ها مرکز را به فعالیت وادار کند و دولت آماده کمک است.

این مقام ارشد قوه مجریه، با تأکید بر اینکه صندوق توسعه ملی هم کمک می‌کند، ابراز داشت: اگر سرمایه‌گذاری‌ای داشته باشید که نیاز به کمک ملی دارد، صندوق توسعه ملی به‌عنوان قدرتی کنار دولت، با همه فشارهای مالی کمک می‌کند.

وی گفت: تا دو روز پیش بر اساس آمار بانک مرکزی حدود 40 میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی ریخته‌ایم که 38 میلیارد از صادرات و حدود 2 میلیارد از بدهی دولت قبل را پرداخت کرده‌ایم، این پول برای کمک به سرمایه‌گذار است که سود تسهیلات صندوق توسعه ملی با دلار 4 درصد است.

وی مشکلات بانکی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید موضوع بانک‌ها را با دست به دست هم دادن حل کنیم، قاچاق کالا باید حل شود و فساد باید ریشه‌کن شود.

روحانی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته میزان قاچاق کالا از 25 میلیارد دلار به 15 میلیارد دلار رسیده است، اضافه کرد: احتمالاً از 15 میلیارد هم بیشتر کاهش داشته است و این قدم بزرگی است و باید قدم به قدم قاچاق را به صفر برسانیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه "تصمیم ما این است که کار را نیمه‌کاره رها نکنیم"، گفت: تا اینجا، حضور و کارهای ما با حمایت، اعتماد و کمک مردم بوده، بدون حمایت مردم و رهنمود رهبری مگر می‌توانستیم حصر را بشکنیم و موفقیت به دست آوریم؟

وی ادامه داد: حضور پریروز در عسلویه برای من غرورآفرین بود، ما در یک روز 20 میلیارد دلار پروژه را افتتاح کردیم که در تاریخ ایران سابقه ندارد. 11 فاز گاز را افتتاح کردیم و استفاده از لایه نفتی پارس جنوبی آغاز شد، 4 پتروشیمی افتتاح شد 2 پتروشیمی هم آماده بود ولی چون یک هفته تا تکمیل باقی مانده بود، افتتاح نکردم، چرا که پروژه‌هایی را که به اتمام نرسیده افتتاح نمی‌کنم لذا با این اوصاف چرا امیدوار نباشیم به آینده؟

روحانی با بیان اینکه در این دولت با سد امروز بستان‌آباد 35 سد بهره برداری و تکمیل و افتتاح شده است، خاطرنشان کرد: کل سدها 173 سد بوده که این تعداد سد در سه سال کار بزرگی است، چرا امیدوار نباشیم به آینده؟

وی با اعلاک "11 درصد در دولت یازدهم به تولید برق اضافه شد و امروز چهاردهمین تولید کننده هستیم"، ابراز داشت: چرا نباید به آینده امید نداشته باشیم؟

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه "در دولت یازدهم فقط مشکلات را کنار زدیم و لوکوموتیو را روی ریل آوردیم"، اظهار داشت: این را هم بگویم که در این دولت 160 لوکوموتیو نو به کشور وارد کردیم، برخی فکر می‌کنند فقط هواپیما می‌آوریم، توسعه بزرگ در بنادر داریم و ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای هم در حال نوسازی است. چابهار را فرصت نکردیم افتتاح کنیم که توسعه این بندر هم از دستاوردهای این دولت است.

روحانی ادامه داد: برخی در روز روشن که آفتاب است، طرف آن را شب می‌بیند، چرا دروغ و تهمت و رودررویی و چنگ به صورت هم می‌زنید، انتخابات برای تهمت و نزاع نیست، برای سربلندی ایران است و برای آمدن پای صندوق باید تشویق کنیم تا صف‌های طولانی تشکیل شود. همه باید پای صندوق بیایند و بقیه را هم تشویق کنند، نباید کسی بگوید که رأی من در آینده کشور تأثیرگذار نیست و هیچ کسی فکر نکند جایزه‌اش را از صندوق نمی‌گیرد.

وی شعار انتخاباتی خود را در پایان تکرار کرد و گفت: «دوباره ایران، دوباره اسلام»؛ «دوباره اعتدال، دوباره امید».



تاريخ : 31 / 1 / 1396برچسب:, | 12:28 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

مراغه - ایرنا - جمعه گذشته و زمانیکه سیل آرزوهای مردم روستای چنار در آذربایجان شرقی را با خود به ویرانی برد و دلهره و ترس را در دل های روستاییان به جای گذاشت، زندگی عادی و به دور از هیاهوی روستاییان رنگ باخت و به یکباره این روستای دورافتاده که شاید کمتر کسی نامش را شنیده بود در صدر اخبار قرار گرفت.

 

اکنون با گذشت نزدیک به یک هفته از این حادثه و به همت نیروهای امدادی کم کم آثار سیل در مناطق مسکونی در حال پاکسازی بوده و زندگی با تمام مشکلاتش کم کم در مسیرعادی خود قرار گرفته است.
حضور روز گذشته رئیس جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه در این روستا و دیگر مناطق سیل زده آذربایجان شرقی، این نوید را به روستاییان داد که دولت به رغم مشکلات فراوانی که پیش رو دارد سیل زدگان را فراموش نکرده و با عزم راسخ و بهره گیری از امکانات موجود کشور در صدد رفع نیازها و مشکلات روستاییان است.
دکتر حسن روحانی در دیدار روز گذشته خود از این مناطق بر وارد عمل شدن دولت برای رفع مشکلات زیربنایی و جبران خسارات مالی که به 18 هزار هکتار مزرعه و 14 هزار هکتار از باغات وارد شده تاکید کرد.
تعهد دولت به جبران خسارت سه هزار و 230 میلیارد ریالی سیل در آذربایجان شرقی و تاکید رئیس جمهوری بر سرعت بخشیدن به رفع مشکلات زیربنایی، موجب خوشحالی مردمی شد که مصیبت های زیادی کشیده اند و این اقدام دولت تسلی بخش قسمتی از این آلام شد.
حضور بالاترین مقام اجرایی کشور در مناطق زلزله زده و بررسی اوضاع مردم و منطقه به رغم فشردگی برنامه ها، نکته ای است که نباید از آن غافل شد و همین حضور، میدان را از فرصت طلبانی که چشم دیدن اقدامات انجام شده دولت را ندارند گرفت و نشان داد تمامی گفته ها مبنی بر بی توجهی دولت به سیل زدگان آذربایجان، پوچ و باطل است.
پرداخت تسهیلات با درصد کم 4 و 5 درصدی به خانواده های آسیب دیده از سیل در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان از سوی دولت، ادامه لایروبی رودخانه فصلی و دایمی، دیوار کشی، جابجایی خانه های روستایی که در بستر و حریم رودخانه ساخته شده اند و اختصاص 250 میلیارد ریال به عنوان کمک اولیه برای جبران بخشی از خسارت ها از جمله آثار سفر رئیس جمهوری به مناطق سیل زده بود.
در این حادثه و با حضور تاثیرگذار مقامات دولتی، نیروهای امدادرسان، هلال احمر، سپاه، ارتش و همه و همه برای رفع مشکلات وارد گود شدند تا بخشی از آلام مردم منطقه را کاسته و روال عادی زندگی را در این مناطق جاری سازند.
همزمان با جستجو برای کشف اجساد مفقود شده در شهرستان های عجب شیر و آذرشهر، امداد رسانی و رفع نیازهای سیل زدگان نیز در دستور کار بود و در همان ساعات اولیه، نسبت به اسکان موقت خانواده هایی که خانه هایشان را سیل برده بود اقدام شد.
حضور مسئولان محلی و کشوری در محل حادثه، این امید را در دل مردم منطقه زنده کرد که مسئولان آنها را فراموش نکرده اند و در کوتاه ترین زمان ممکن، مشکلات و نیازهایشان را برطرف خواهند کرد.
تصمیماتی که در جلسه مدیریت بحران آذربایجان شرقی و با حضور مسئولان کشوری گرفته شد و ارایه گزارش از مناطق سیل زده و آخرین اوضاع منطقه از سوی نماینده ویژه دولت به هیات دولت حاکی از این بود که دولت عزم راسخی نسبت به رفع هرچه سریع تر مشکلات مردم منطقه و سر و سامان دادن به اوضاع آنها دارد.
پاکسازی خرابی های سیل، تلاش برای یافتن اجساد مفقود شده، پخش مواد غذایی در بین سیل زدگان، ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و روانی به مردم منطقه، برگزاری مراسم باشکوه تشییع و خاکسپاری با حضور مردم و مسئولان، تخصیص وام ساخت و تعمیر مسکن، تخصیص 60 قطعه زمین دولتی به سیل زدگان و تصمیم برای جابجایی خانه هایی واقع در حریم رودخانه و سیلاب، انتقال سنگ های بزرگ به خارج از روستا که سیل با خود به درون روستا آورده بود، برقراری مجدد آب و برق و گاز روستاهای سیل زده، بازگشایی راه های مواصلاتی روستا و تلاش برای جبران خسارات وارد شده به سیل زدگان از جمله اقدامات مهم دولت و دستگاه های اجرایی در منطقه است که همچنان ادامه دارد.
هرچند تمام این اقدامات تنها بخشی از آلام و مصیبت های مردم سیل زده را تسلی می دهد اما در نوع خود قابل تقدیر بوده و مردم نیز نسبت به این موضوع و توجهی که دولت به آنها دارد واقفند و بی اعتنا به سیاه نمایی های صورت گرفته علیه دولت، با همت و تلاش جمعی و همراهی مسئولان دولتی برای سر و سامان دادن به زندگیشان تلاش می کنند.
روستای چنار با ۲۷۰ خانوار و بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت در فاصله ۱۶ کیلومتری شهرستان عجب شیر در آذربایجان شرقی واقع شده که سیل جمعه گذشته جان 21 تن از اهالی آن را گرفت و خسارات زیادی به احشام و خانه های آنها وارد کرد.
گزارش از عیسی عطاپور** انتشار دهنده:محمد رستگار
3077/6183

 



تاريخ : 31 / 1 / 1396برچسب:, | 12:25 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

به گزارش خبرنگار ایرنا، سفر روحانی به آذربایجان شرقی با ورود به فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز و سخنرانی وی در آنجا کلید خورد؛ رئیس جمهوری در فرودگاه با استقبال نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مقام های کشوری و لشکری مستقر در استان مواجه شد.
در ادامه و در شرایطی که قرار بود رئیس جمهوری با بالگرد برای بازدید از روستای سیل زده 'چنار' شهرستان عجب شیر برود، وی ترجیح داد مسیر بیش از 100 کیلومتری تبریز تا آنجا را با خودرو بپیماید.
روحانی در مسیر فرودگاه تبریز تا روستای سیل زده'چنار'، از نزدیک به دیدن پل غله زار در آذرشهر که شماری از هموطنان عزیزمان در سیل اخیر در آنجا جان خود را از دست دادند، رفت و پس از شنیدن توضیحات مسئولان امر، نسبت به رفع مشکلات مواصلاتی این محل دستورات لازم را صادر کرد.
رئیس جمهوری کشورمان پس از آن، میهمان بانوان روستای 'میهماندار' در مسیر سیل روستای 'چنار' شهرستان عجب شیر شد و در فضایی صمیمی پای صحبت های آنان نشست و نسبت به برآورده شدن خواسته های آنان قول مساعد داد.
رئیس دولت تدبیر و امید سپس خود را به روستای 'چنار' که 20 ساکن آن بر اثر سیل جان خود را از دست دادند، رساند و پس از بررسی مشکلات موجود در آنجا دستورات لازم را برای تسریع در رسیدگی به وضعیت سیل زدگان روستا و حل مشکلات سرپناه و معیشتی آنان صادر کرد.
روحانی بعد از بازدیدهای سر راه مسیر تبریز تا روستای 'چنار'، حدود ساعت 14بعد از ظهر به تبریز بازگشت تا در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با حضور جمعی از وزرا شرکت کند.
رئیس کابینه 'امید' در این نشست نیز پس از برشمردن ویژگی های اخلاقی، ارزشی و فرهنگی والای آذربایجان و مردم آن و نقش بی بدیل شان در ساختن تاریخ ایران، بار دیگر بر ضرورت عزم همگانی برای رفع خسارات و دشواری های ناشی از سیل اخیر و انجام اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از پیش آمدن حوادث مشابه احتمالی در آینده تاکید کرد.
سفر رئیس دولت یازدهم به آذربایجان شرقی علاوه بر آشنایی نزدیک شخص دوم مملکت نزدیک از آخرین وضعیت سیل و سیل زدگان استان، برکات صنعتی و اقتصادی نیز داشت و وزیران دولت 'امید' با افتتاح چند طرح اشتغال زا، عزم دولت برای فراهم کردن بستر رشد و شکوفایی هر چه بیشتر استان را به نمایش گذاشتند.
با این نگاه بود که محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی کابینه 'اعتدال'، با سفر به شهرستان مرزی جلفا، مرحله نخست طرح دو هزار و 500 هکتاری آبرسانی مرزی را در این شهرستان، به وسعت یک هزار هکتار و پتانسیل اشتغال زایی برای یک هزار و 300 نفر افتتاح کرد تا بستر چشم انداز توسعه کشاورزی در دشت های این منطقه مرزی مهیا شود.
مشاور وزیر نیرو نیز در قالب سفر یکروزه رئیس جمهوری به آذربایجان شرقی، مسیر خود را به سمت شهرستان بستان آباد کج کرد تا سد یک هزار و 100 میلیارد ریالی 'کلقان' را که از عوامل بازدارنده سیل اخیر و نجات 20 روستا از خسارات احتمالی سیل بود، آبگیری کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت کابینه'تدبیر و امید' نیز با حضور در شهرک شهید سلیمی آذرشهر، کلید واحد خصوصی تولید الکتروموتورهای سامانه های گرمایشی و سرمایشی را با ظرفیت اشتغالزایی مستقیم برای 150 نفر و ممانعت از خروج سالانه دو میلیون دلار ارز را روشن کرد.
پایان بخش سفر یکروزه پرمشغله رئیس جمهوری کشورمان به آذربایجان شرقی، نشست با نخبگان استانی بود که در فضایی بسیار صمیمی و دوستانه برگزار شد و شعرخوانی و خوشامدگویی فارسی- ترکی 'خسرو سرتیپی' از فعالان فرهنگی- ادبی تبریز به صمیمیت آن افزود.
روحانی در این نشست نیز با ارایه برشی از دستاوردهای گرانسنگ دولت تدبیر و امید در حوزه سیاستگزاری داخلی و خارجی با محوریت رفع مشکلات اقتصادی به عنوان دغدغه نخست مردم، از وجود ظرفیت های بزرگ در آذربایجان شرقی برای توسعه و عمران بیشتر آن سخن گفت.
رئیس کابینه 'امید' در جمع نخبگان آذربایجان شرقی در تبریز همچنین بر ضرورت هم افزایی ملی در روزهای منتهی به انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری سخن گفت و تاکید کرد که ناامید کردن مردم، خدمت به منابع ملی، کشور، و شهروندان نیست.
روحانی در این نشست به دستاوردهای ناشی از تلاش شبانه روزی دولت 'اعتدال' در چهار سال گذشته نیز اشاره کرد و مثبت شدن تراز تجاری کشور بعد از 62 سال و واریز شدن 40 میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی را تنها 'مشتی' از 'نمونه خروار' ماحصل رای مردم به 'تغییر' در خرداد 1392 دانست.
ساعت حدود 22 دیشب بود که هواپیمای مزین به پرچم سه رنگ کشور عزیزمان ، میهمان عزیز آذربایجانی ها را از آسمان تبریز کهن سال به سمت شیراز زیبا به پرواز درآورد.
از: محمد عزیزی راد



تاريخ : 20 / 1 / 1396برچسب:, | 8:14 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

پيشواي مذهب شافعي :علي حُبّه جُنهً امام النّاس والجِنّه وصي المصطفي حقاً قسيم النّار والجَنّه
دوستي علي سپر آتش دوزخ است او امام انسان ها و جن است. او وصي مصطفي و تقسيم كننده بهشت و جهنم است.
زمخشري از دانشمندان و ادباي مشهور وصاحب تأليفات ارزنده درباره حضرت علي(ع) مي گويد : من چه بگويم درباره مردي كه فضايل او را دشمنان از راه كينه جويي و حسادت انكار كردند و دوستانش از ترس و بيم پنهان كردند. باز از اين ميان آن قدر فضليت هاي وي انتشار يافت كه شرق و غرب را فرا گرفت.
جرج جرداق نويسنده و محقق مسيحي:
آيا از فرمانروايي خبرداري كه خود نان سير نخورد، زيرا كه در كشور او كساني يافت مي شدند كه با شكم سير نمي خوابيدند و جامه نرم نمي پوشيدند، زيرا در ميان ملت كساني بودند كه لباسي خشن و درشت مي پوشيدند و درهمي را اندوخته نساخت و به فرزندان و ياران خود هم وصيت نمود كه غير از اين راه و روشي نپيمايند.
بارون كادايفو دانشمند فرانسوي: علي مولود حوادث نبود، بلكه حوادث را او به وجود آورده بود. اَعمال او مخلوق فكر و عاطفه و مخيله خود اوست. پهلواني بود در عين دليري؛ دلسوز و رقيق القلب؛ شهسواري بود كه در هنگام رزم آرايي زاهد و از دنيا گذشته بود.
شبلي شميل از پيشكسوتان مكتب ماديگري:
پيشوا علي بن ابي طالب بزرگِ بزرگان، يگانه نسخه اي است كه نه شرق و نه غرب ،نه در گذشته و نه در امروز صورتي مطابق اين نسخه نديده است.
جرجي زيدان، نويسنده مصري مُدير مجله الهلال مي گويد:
آيا علي پسر عموي پيغمبر و جانشين و داماد او نبود ؟ آيا او آن دانشمند پرهيزكار و دادگر نبود ؟ آيا او آن مرد با اخلاص و غيور نبود كه در پرتو مردانگي وغيرتش اسلام و مسلمانان عزت يافتند؟
و فردوسي در مدح او مي سرايد:
اگر چشم داري به ديگر سراي
به نزد نبي و علي گير جاي
هر آن كس كه در جانش بغض علي است
ازو زارتر در جهان، زار كيست؟
يقين دان كه خاك پي حيدرم
براين زاده ام هم بر اين بگذرم

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا ضمن عرض تبریک سالروز ولادت با سعادت علی بن ابوطالب به خدمت تمام عاشقان خاص حضرت به ویژه مردم خونگرم منطقه ورزقان و خاروانا

ایکاش در نام گذاری این ایام تجدید نظر میشد وروز ولادت فقط روز ولادت میشد ومردم ما درگیر حاشیه نبودنند و وقت کافی برای شناختن مولایی خود داشتند روز پدر یک روزدیگری که برای مردم ارزش ملی دارد انتخاب می شد.

 



تاريخ : 20 / 1 / 1396برچسب:, | 8:4 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: پادشاه اردن در تعریف تروریسم دچار یک اشتباه راهبردی و اساسی است و تعابیر به کار رفته در اظهارات ایشان نشان دهنده عمق اندک نگاه وی به تحولات منطقه است.قاسمی

به گزارش مشرق، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به اتهامات پادشاه اردن به جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با یک روزنامه آمریکایی، این اظهارات را نسنجیده و سخیف توصیف کرد.


سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان افزود: به نظر می رسد پادشاه اردن در تعریف تروریسم دچار یک اشتباه راهبردی و اساسی است و تعابیر به کار رفته در اظهارات ایشان به سادگی نشان دهنده بی مایه گی و عمق اندک نگاه وی به تحولات منطقه است. صواب آن است که ایشان در ابتدا به آمارهای رسمی منتشر شده از تروریست های اردنی که به داعش و دیگر گروههای خونریز و جاهل می پیوندند اندک توجه و نگاهی داشته باشد و سپس درباره ایران که در خط مقدم مبارزه با تروریسم‌ و افراطی گری و برای تحکیم امنیت تمام منطقه تلاش و مجاهدت می کند، اظهار نظر کنند.

قاسمی ضمن یادآوری مشکلات مستمری که با جعل رژیم نامشروع صهیونیستی گریبانگیر جهان اسلام و کشورهای منطقه شده است، تأکید کرد: اعلام حمایت از امنیت این رژیم اشغالگر که عملاً به معنای ناامنی تمامی منطقه است و طرح قیاس های بی اساس و طنز آلود میان ایران و سرکردگان گروههای تروریستی، آن هم از سوی پادشاه یک کشور عربی و اسلامی، شوربختانه گویای وضعیت بغرنج و اسفباری است که این منطقه در آن به سر می برد.

وی ادامه داد: بی شک بخش مهمی از وضعیت موجود منطقه نتیجه نگاه های اشتباه سیاستمداران برخی کشورها به روندهای سیاسی و اتخاذ سیاست های مخرّب و غلطی است که در نهایت می تواند تمام منطقه را به ورطه ناامنی و بی ثباتی بیشتر سوق دهد. برای کمک به امنیت، ثبات و وحدت در منطقه بهتر آن است که ایشان نیز اندک زمانی را به مطالعه منطق، تاریخ و جغرافیای منطقه اختصاص دهند.
منبع: مهر


تاريخ : 20 / 1 / 1396برچسب:, | 7:57 | نویسنده : سعید علیزاده
به گزارش روزپلاس و به نقل از ایلنا ، آیت‌الله غرویان با اعلام نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: همچنان معتقدم روحانی گزینه اصلح برای انتخابات پیش رو است. من برای پشتیبانی از روحانی و فکر و اندیشه اعتدالی قصد ورود به میدان انتخابات را دارم.
 
آیت الله محسن غرویان درباره اعلام نامزدیش در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: من به دنبال آن هستم که اندیشه‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی زنده نگه داشته شود و معتقدم که خط اعتدال باید پیگیری شود.
 
او خاطرنشان کرد: دفاع و پاسداری از اندیشه‌های آیت الله هاشمی رفسنجانی واجب است.
 
این مدرس حوزه علمیه با بیان این که مردم خواستار نامزدی از حوزه علمیه هستند، عنوان کرد: بسیاری از اندیشمندان، روشنفکران، دانشگاهیان و مردم همواره از ما سوال می‌‌کنند که چرا کسی از حوزه علمیه کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نمی‌شود، از این رو من تصمیم گرفتم که در انتخابات شرکت کنم.
 
او افزود : این توقع مردم بیجا نیست و باید به خواسته آنان احترام گذاشت.
 
غرویان با اشاره به این که برای اداره کشور باید از اندیشمندان و روشنفکران کمک گرفت، اظهار کرد: معتقدم اداره کشور باید با کمک افراد علمی و عقلانیت صورت بگیرد و من قصد پیوند حوزه و دانشگاه را دارم.
 
او ادامه داد: شخصیت‌های علمی و عالمانی را می‌شناسم که می‌توان با کمک آن‌ها کشور را مدیریت کرد.
 
او در پاسخ به سوالی مبنی بر این که نامزدهای جریان مخالف دولت با تخریب سعی در جمع آوری هستند، سیاست او در مناظرات چیست، گفت: عقلانیت، علم و اخلاق سه مولفه‌ای است که بر اساس آن کشور را باید اداره کرد.
 
این مدرس حوزه علمیه تاکید کرد: من به هیچ وجه قصد تخریب کسی را ندارم و همچنان معتقدم روحانی گزینه اصلح برای انتخابات پیش رو است.
 
او در ادامه افزود: من برای پشتیبانی از روحانی و فکر و اندیشه اعتدالی قصد ورود به میدان انتخابات را دارم.
 
غرویان در پایان تاکید کرد: تخریب اشخاص را درست نمی‌دانم و در کنار روحانی در مقام دفاع از اندیشه‌های آیت الله هاشمی رفسنجانی خواهم ایستاد.
 


تاريخ : 28 / 12 / 1395برچسب:, | 10:4 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

روز زن چه روزی است + روز مادر 95 و 96 و 2017

 

 

womens day 1 روز زن چه روزی است + روز مادر 95 و 96 و 2017

 

روز مادر و روز زن تاریحچه های متفاوتی در کشورها و مناطق مختلف جهان دارد. ولی عامل مشترک در بین تمامی روزهای مادر در کشورهای مختلف یادبود یک زن مهم در تاریخ آن کشور است.

 

در ایران روز مادر تاریخ هجری شمسی ثابتی ندارد ولی بطور رسمی روز مادر و روز زن بیستم جمادی الثانی (هجری قمری) گفته میشود که سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س) میباشد و هنطور که ذکر شد به علت قمری بودن هر ساله در تقویم شمسی ما در حال گردش است.

 

روز زن و روز مادر سال 1395 و 1396 و 2017

 

تاریخ دقیق روز زن امسال بکشنبه 29 اسفند 1395 خورشیدی برابر 19 مارچ 2017 میلادی و مصادف با 20 جمادی الثانی 1438 هجری قمری می باشد

 

گفتنیست امسال به علت تغییرات ماه قمری یکبار نیز در ابتدای سال 1395 روز زن در تقویم ایرانی قرار گرفت که تاریخ آن روز ۲۰ جمادی الثانی مصادف با 11 فروردین 1395 بود.

آسمونی این روز عزیز را به تمامی مادران ، همسران و دختران عزیز ایرانی تبریک می گوییم.

انگلستان، نخستین کشوری بود که روز مادر را بوجود آورد. در برخی از کشورهای غربی ازجمله انگلستان دومین یکشنبه ماه مه هر سال روز مادر نام می‌گیرد. این فکر توسط خانمی بنام جولیا واردهو به آمریکا برده شد و اولین روز ماه ژوئن به عنوان روز مادر تعیین گردید.در سال ۱۹۲۴ کنگره آمریکا دومین روز ماه مه را به عنوان روز مادر تعیین نمود.در ژاپن، زادروز همسر وقت امپراطور به عنوان روز مادر گرامی شمرده می‌شود.

در ایران پیش از انقلاب ۱۳۵۷ روز مادر بر پایه گاهشمار ایرانی ۲۵ آذر به مناسبت روز تولد مادر شاه که منجر بوجود روز تشکیل بنیاد مادر و کودک شده بود. 

 

تاریخچه روز جهانی زن

در هشتم مارس ۱۸۵۷، زنان کارگر کارگاه‌های پارچه‌بافی و لباس‌دوزی در نیویورک آمریکا به خیابان‌ها ریختند و خواهان افزایش دست‌مزد، کاهش ساعات کار و بهبود شرایط بسیار نامناسب کار شدند. این تظاهرات با حمله پلیس و کتک‌زدن زنان برهم خورد.
سال ۱۹۰۷ در دوره‌ای که مبارزات زنان برای تأمین حقوق سیاسی و اجتماعی اوج گرفته بود، به مناسبت پنجاه‌مین سال‌گشت تظاهرات نیویورک در هشتم مارس، زنان دست به تظاهرات زدند.
ایده انتخاب روزی از سال به‌عنوان «روز زن» نخستین بار در جریان مبارزه زنان نیویورک با شعار «حق رای برای زنان» مطرح شد. دو هزار زن تظاهر کننده در ۲۳ فوریه ۱۹۰۹ پیشنهاد کردند که هر سال در روز یک‌شنبه آخر فوریه، یک تظاهرات سراسری در آمریکا به مناسبت «روز زن» برگزار شود.

از این رو روز جهانی زنان هر ساله در ۸ مارس برگزار می‌شود. این روز، روز بزرگِ برپایی جشن‌هایی برای زنان در کل جهان است. بسته به مناطق مختلف، تمرکز جشن روی بزرگداشت، قدردانی، ارائهٔ عشق به زن و برگزاری جشنی برای دستاوردهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی زنان است.

این روز در ابتدا به عنوان یک رویداد سیاسی سوسیالیستی آغاز شد، اما بعدها در فرهنگ بسیاری از کشورها آمیخته شد (در درجه اول اروپای شرقی، روسیه و شوروی سابق). روز جهانی زنان در بسیاری از مناطق رنگ و بوی سیاسی خود را از دست داده و تبدیل به مناسبتی برای مردان شده تا عشق خود را به زنان بیان کنند (چیزی شبیه به روز مادر و روز ولنتاین). با این حال در مناطقی دیگر (مانند استرالیا)، اصل سیاسی و زمینه حقوق بشری که توسط سازمان ملل متحد تعیین شده، با قدرت اجرا می‌شود و آگاهی سیاسی و اجتماعیِ امیدوار کننده‌ای از مبارزات زنان در سراسر جهان به ارمغان می‌آورد. سازمان ملل هم از سال ۱۹۷۷ این روز را به عنوان «روز حقوق زنان و صلح بین‌المللی» به رسمیت می‌شناسد.

گیاه حساس (یا حساسه یا درخت گل ابریشم)، نمادی از جشن روز زن در کشورهای ایتالیا و روسیه است. همچنین گل میموزا یکی از نمادهای این روز است.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا این روز را به تمام بانوان ایران اسلامی به خصوص به خانم های دیار ارسباران (ورزقان وخاروانا )  تبریک می گوید.



تاريخ : 28 / 12 / 1395برچسب:, | 10:1 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

سرویس عکس و فیلم فردا: در ادامه زیباترین تزیین سفره هفت سین برای سال ۹۶ را خواهید دید.
 

 



تاريخ : 28 / 12 / 1395برچسب:, | 9:53 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

وی در شبکه افق در باره دکل گمشده گفت: این دکل متعلق به شرکتی بود که بنیاد تعاون ناجا و شرکت تاسیسات دریایی سهام‌دار آن بوده‌اند.

به گزارش نامه نیوز، این شرکت توسط واسطه‌ها و دلال‌ها دکل را خریداری می‌کند چرا که مستقیم به ما نمی فروختند و این وسط هم تخلف واسطه‌ها و هم بدهی شرکت باعث شد آن اتفاق برای دکل بیفتد.

 

 



تاريخ : 26 / 12 / 1395برچسب:, | 10:37 | نویسنده : سعید علیزاده

عید نوروز از دیدگاه اسلام
پيش از اسلام, نخستين روز بهار را عيد و جشن ملى به شمار مى‌آوردند و از آن به عيد باستانى ياد مى كردند.
به عقيده بعضى نخستين كسى كه از نوروز تجليل كرد, آن روز را عيد ملى شمرد, جمشيد بود. جمشيد بر سراسر جهان تسلط يافت,  سرزمين ايران را آباد كرد,  اسباب كارها و امور, در نوروز براى او تكميل و موزون گرديد, از اين رو اين روز, آغاز سال عجم گرديد.

بنا به روايتى, امام صادق(ع) فرمود: نوروز, روزى است كه خداوند از بندگانش پيمان هايى گرفت كه تنها خداى يكتا را بپرستند, و براى او همتا قرار ندهند, و ايمان به رسولان و حجت هاى خدا و امامان(ع) بياورند, و روزى است كه كشتى نوح(ع) بر كوه جودى نشست... عکس هایی از مدل سفره هفت سین عید نوروز 93
و نيز از آن حضرت نقل شده است كه فرمود: نوروز همان روزى است كه ابراهيم خليل(ع) بت هاى قومش را ـ كه در آن روز براى شركت در مراسم جشن از شهر خارج شده بودند ـ شكست.

بنابر همان روايت امام صادق(ع), حادثه شگفت زنده شدن هزاران نفر از بنى اسرائيل قبل از اسلام ـ به فرمان خدا كه در آيه 243 بقره به آن اشاره شده است ـ در نوروز رخ داده است:
از مجموع اين مطالب به دست مىآيد كه نوروز, قبل از اسلام, روز محترم و خاصى بود, و با پيدايى رخدادهايى در آن روز كه غالبا مثبت بوده اند بر اهميت و شهرت آن افزوده شد.

در خصوص نوروز و نكو داشت آن در اسلام، روايات مختلف موجود میباشد. هر چند بيشتر روايات دلالت بر اين دارند كه اسلام آن را به عنوان روزي مهم، مورد تأييد قرار داده است. در روايتي که مُعلّي بن خنيس از امام صادق(ع) روايت كرده، حضرت بزرگداشت اين روز را به خاطر وقايعي ميداند كه در اين روز اتفاق افتاده است.ابن فهد حلي مينويسد:
«روز نوروز روزي جليل القدر است... به اين روز عباداتي تعلق دارد كه مطلوب شارع است»

ثانیاً اسلام بعضى از سنّتها را از بین نبرده است. کالبد سنّت را نگه داشته و محتوا و روح آن را عوض کرده است؛ مثل بسیارى از اعمال و مراسم حج. این طوافى را که ملاحظه مى کنید، قبل از اسلام هم بود؛ منتها محتواى طواف، محتواى شرک بود! اسلام آمد و این عمل را از محتواى شرک آلود، خالى و از محتواى توحید پُر کرد. طواف در آن زمان، مظهر گرایش انسان به آلهه و اربابِ ادّعایى و پندارى بود؛ آن را تغییر داد و مظهر ارادت انسان به مرکز عالم وجود - یعنى حضرت حق متعال و وجود مقدّس پروردگار - قرار داد. ظاهر را نگه داشت و باطن را عوض کرد.

نوروز براى ملت ما، امروز عبارت است از اوّلاً : توجّه مردم به خدا. اوّلِ تحویلِ سال که مىشود، مردم دعا مىخوانند، «یا محوّل الحول والاحوال» مىگویند، آغاز سال را با یاد خدا شروع مىکنند، توجّه خود را به خدا زیاد مىکنند. این، ارزش است. ثانیاً نوروز را بهانهاى براى دید و بازدید و رفع کدورتها و کینهها و محبّت به یکدیگر قرار مىدهند. این همان برادرى و عطوفت اسلامى و همان صله ى رحم اسلام است؛ بسیار خوب است. ضمناً نوروز را بهانهاى براى زیارت اعتاب مقدّسه قرار مىدهند؛ به مشهد مسافرت مىکنند - که همیشه یکى از پرجمعیتترین اوقات سال در مشهد مقدّس، اوقات عید نوروز بوده است - این بسیار خوب است.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا فرارسیدن عید نوروز را برای تمام ملت غیور ایران اسلامی بخصوص به مردم شریف شهرستان ورزقان وخاروانا تبریک عرض می نماید .و پیروزی وموفقیت را جهت ایران اسلامی در تمام امور از در گاه خداوند جل وجلاله مسئلت می نماید . واما چندین عنوان در ایران اسلامی حوادث رخ داد که تحمل هرکدام برای مردم عزیز ایران اسلای خیلی مشکل است

رحلت جانسوز و دیار دیرینه مقام معظم رهبری حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی،رحلت آیت الله موسوی اردبیلی، تصادف قطار تبریز ومشهد،تصادف اتوبوس سربازان 05 کرمان، انفجار اتوبوس زایران کربلا در عراق، سقوط بهمن در جاده دماوند،آتش سوزی ساختمان پلاسکو،گرد و غبار استان خوزستان..........

 



تاريخ : 23 / 12 / 1395برچسب:, | 8:51 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

تبریز- ایرنا- همسر شهید علی تجلائی از فرماندهان دوران دفاع مقدس و لشکر 31 عاشورا گفت: شهدا با روحیه بسیجی وارد جنگ شده و بسیجی وار شهید شدند و هیچ گونه چشمداشتی نسبت به مقامات و پست های امروزی دنیوی نداشتند.

 

 

به گزارش ایرنا، انسیه عبدلعلی زاده روز یکشنبه در چهارمین جشنواره اسوه های صبر و مقاومت که با حضور مادران، همسران و فرزندان شهدای دوران دفاع مقدس در تالار اجتماعات مصلای اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، با بیان خاطراتی از سه سال و نیم زندگی مشترک با شهید تجلائی، افزود: او به معنی واقعی بسیجی مخلص بود که در طول دوران حضورش در جبهه، هیچ گاه خود را به عنوان فرمانده قلمداد نمی کرد و با همه رزمندگان و مردم عادی رفتاری عادی و بسیار معمولی داشت.
وی اظهار کرد: ما شهدا را بعد از شهادتشان شناختیم و به جرات می توانم ادعا کنم که پیش از شهادت کسی آنها را نشناخت و نداشت که چه می کردند.
عبدالعلی زاده، تواضع را بزرگترین و بهترین خصلت شهدا بیان کرد و افزود: آنها در طول حیات خود کوچکترین تکبری نداشتند و هر آنچه که داشتند در طبق اخلاص گذاشته و جان شیرین خود را برای دفاع از مهین اسلامی و سربلندی ملت فدا کردند.
وی با اشاره به سپری شدن 32 سال از شهادت همسرش، گفت: هر چند به ظاهر این سال ها طولانی است ، اما شهدا هرگز برای ما کهنه نشده اند و هنوز ما با آنها زندگی می کنیم و چه خوب است همه مردم به پاس قدردانی از زحمات آنها چنین کنند و شهدا را همواره در کنار خود مشاهده کنند.
عبدالعلی زاده به مقامات و مسئولان کشور توصیه کرد، مواظب صندلی های خود باشند، زیراکه هنوز هم مردم ما و مادران و همسران این ملت طعم تلخ شهدای مدافع حرم را می چشند.
وی یادآور شد: آنها می روند و از جان شیرین خود می گذرند تا ما آسوده و بی خیال زندگی کنیم.
همسر شهید تجلائی، عشق به رهبری و نفرت از دشمنان نظام و انقلاب اسلامی را از توصیه های بسیار مهم این شهید والامقام بیان کرد و افزود: علی همیشه این توصیه ها را می کرد و انتظار داشت پس از شهادتش این وصیت ها صورت عملی به خود بگیرد.
خانم عبدالعلی، دوری از فرهنگ و منش بسیجی را عامل مهم مصیبت های کنونی جامعه اسلامی دانست و ادامه داد: اینکه با دادن دو قطعه عکس و فتوکپی شناسنامه کسی بسیجی شود، به هیچ عنوان با آرمان های شهدا سازگاری ندارد، چون بسیجی بودن به دل و درون انسان ها مربوط است نه مدرک و سند و مقامات دنیوی.
عبدالعلی زاده گفت: علی هر موقع بسیجی می دید رنگ از رخسارش می پرید، چون تصور خاصی از بسیجیان داشت.
به گزارش ایرنا، سردار شهید 'علی تجلائی' در تبریز دیده به جهان گشود و 25 اسفند 1363 در عملیات خیبر و منطقه شرق دجله به شهادت رسید و پیکر مطهرش هرگز پیدا نشد.
قائم مقام قرارگاه ظفر و فرمانده طرح و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء ( ستاد کل نیروهای مسلح ) و فرماندهی گردان های شهید قاضی و شهید مدنی از مسئولیت های شهید علی تجلائی بود.
تجلائی در عملیات آزادسازی سوسنگرد به همراه سایر رزمندگان آذربایجانی لشکر 31 عاشورا نقشی بی بدیل و ممتازی ایفا کرد.
شهید تجلایی در سال 1360 با خانم انسیه عبدالعلی زاده ازدواج کرد، اما این تحول در زندگی هم نتوانست او را از حضور در جبهه دور سازد.
حاصل این ازدواج دو فرزند دختر است.
خبرنگار: سیدیحیی مرتضائی **انتشاردهنده: محمد عزیزی راد

3038/518



تاريخ : 23 / 12 / 1395برچسب:, | 8:25 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

مهرداد رباطی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری آوای ورزقان، اظهار داشت: شبکه بهداشت درمانی ورزقان در دو حوزه بهداشت و شامل خانه های بهداشت و ۸ مرکز بهداشتی که یکی به صورت شبانه روزی است و حوزه درمان که شامل بیمارستان علامه جعفری می‌باشد در حال ارائه خدمات به مردم است.

 

 
وی افزود: اگر به اواخر سال ۹۲ برگردیم و وضعیت ارائه خدمات و زیرساخت های موجود را با زمان حال مقایسه کنیم متوجه تغییرات بسیار زیادی خواهیم شد و  محرومیت شهرستان را لمس خواهیم کرد. به حول قوه الهی با آغاز طرح تحول سلامت از ۹۳/۰۲/۱۵ شاهد تغییرات بسیار زیادی در شهرستان شده ایم و امید است به زودی با رفع نواقص موجود در حوزه درمان افتخار محرومیت زدایی در حوزه های بهداشت و درمان شهرستان را داشته باشیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ورزقان تصریح کرد: قبل شروع طرح تحول در سلامت حدود ۵۰% مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان فاقد پزشک و تیم سلامت بودند که طبیعتاً این کمبود باعث اختلال در ارائه خدمات به مردم می شد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته از نظر زیر ساخت ها و فضای فیزیکی در خانه های بهداشتی و مراکز بهداشتی درمانی شرایط ایده آلی وجود نداشت، گفت: در ۲ سال اخیر با صرف هزینه ۳۰ میلیارد ریالی برای احداث ۱۴ باب خانه بهداشت و ۲ مرکز بهداشتی درمانی و تعمیرات فضاهای فیزیکی خانه های بهداشت و مراکز و صرف هزینه ۱۵ میلیارد ریالی برای تجهیز و تعمیر آن‌ها انجام شده و از لحاظ کیفیت خدمات با جبران کمبود نیروی پزشک و تیم سلامت اکنون شاهد پوشش تمام مراکز و خانه های بهداشت شهرستان هستیم.

 

رباطی خاطر نشان کرد: کل جمعیت شهرستان حتی در دورترین نقاط تحت پوشش خدمات بهداشتی درمانی است و در سایه خدمات مجموعه بهداشت و درمان شهرستان ورزقان شاخص های بهداشتی رشد بسیار خوبی داشته و خدمات ارائه شده در حوزه بهداشتی طی بررسی های به عمل آمده مراکز استانی جزء بهترین شهرستان های استان هستیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ورزقان با اشاره به حوزه درمان که شامل بیمارستان علامه جعفری می شود، راه اندازی این بیمارستان را یکی از مطالبات به حق مردم و مسئولین شهرستان دانست که با دستور دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیش از ۹۵ درصد تجهیز شده و در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.

 

وی افزود: در راستای بهبود خدمات درمانی کلینیک تخصصی بیمارستان علامه جعفری با حضور پرشکان متخصص زنان، جراح عمومی، داخلی، کودکان، بیهوشی و روانپزشک راه اندازی شده که این امر استقبال مردم شهرستان ورزقان را به همراه داشته است و اکنون که با همراهی مسئولین شهرستان سند مالکیت بیمارستان اخذ شده است در حال اخذ پروانه بهره برداری بیمارستان برای راه اندازی بخش های بستری و اتاق های عمل هستیم.

 

رباطی در پایان خاطر نشان کرد: از پیگری ها و حمایت های امام جمعه، فرماندار و نماینده محترم شهرستان نهایت تقدیر و تشکر را دارم و از خداوند توفیق خدمات رسانی بیشتر در شأن مردم شریف منطقه را خواهانم.

ضمن تقدیر از زحمات تمام مسئولین دلسوز منطقه فقط یک سوال برایم بی جواب مانده سالی چند بار این بیمارستان افتتاح میشود شاید هم یکی از علائم ظهور آقا افتتاح این بیمارستان باشد!!!!

 



تاريخ : 21 / 12 / 1395برچسب:, | 8:42 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

به گزارش آوای ورزقان ، حجت السلام و المسلمین صادقی امام جمعه موقت امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته ورزقان گفت: زمانی که دشمنان بخصوص آمریکا ایران را تهدید میکردند تنها کسی که درمقابل آنان ایستادگی کرد و جمله آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند را گفت حضرت امام خمینی(ره) بود

 

صادقی به عامل ایستادگی و مقاومت در برابر دشمان را امداد های غیبی دانست و افزود: حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به امدادهای غیبی باور داشتند و همیشه در مقابل ظلم و استکبار ایستادگی کرده اند و این امر سبب شده است در مقابل دشمنان کثیر این انقلاب اسلامی پیروز شویم.

 

صادقی به فرمایشات امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: اگر جهانخواران بخواهند در مقابلِ دین ما بایستند، ما در مقابل همه دنیای آنان خواهیم ایستاد و تا نابودی تمام آنان از پای نخواهیم نشست، یا همه آزاد می‌شویم و یا به آزادی بزرگتری که شهادت است می‌رسیم.

 

صادقی گفت: حضور غیرتمند ملت شریف و غیور ایران در ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام است و  ۲۲ بهمن مظهر اقتدار و نماد استقامت ملت ایران اسلامی است و اینها همه به دلهای دشمنان لرزه می اندازند و دشمن را درجای خود می نشاند.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

نقل از کانال انعکاس اخبار بخش خاروانا

 

*  با نام و یـاد خـداونــد مـتعـال "

 به طور کلی انسان موجودی اجتماعی است که نیازها و خواست هایش با همکاری و همیاری و تبادل نظر برآورده می شود.  تبادل افکار ومشاوره قرارداد ارتباط بین شعوروخلاقیت انسانهاست. یعنی حرکت جمعی توام با همدلی وهمبستگی وشناخت همه جانبه بر موضوع فعالیت، می تواند حوزه های مشترک را بخوبی شناسایی و مشارکت اجتماعی را افزایش و زمینه فهم عمومی را نیز در راستای هدف گسترش دهد. انسان با کمک و همفکری توانسته است به موفقیتهای بزرگی دست یابد. علم منطق یک معادله ی جالب دارد و آن اینکه نیازها مادر اختراعات اند.  

در این مرحله از زمان منطقه ما، خصوصا شهر خاروانا بیشترین نیاز را به همدلی و همفکری برای توسعه بیشتر و آبادانی دارد. لذا با نزدیک شدن به انتخابات شورا ها، این سؤال برای ما پیش می آید که انتخابمان چگونه باشد  تا تکلیف شرعی و ملی و وطنی خود را به درستی انجام داده باشیم و اقدامی مهم برای "انتخاب شایسته" برداریم به طوریکه فقط شایسته سالاری و منافع عمومی مدنظر قرار گیرد.

 همشهریان گرامی  و اهالی محترم خاروانا:

پیرو هم اندیشی هایی متمادی که بین این جمع و بعضی دوستان دلسوز دیگر بوده و مکرر مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته، و با توجه به مشکلات ریز و درشتی که در منطقه بوده و هست، لذا برای  بهبود فرایند اقدامات سازنده برای منطقه خاروانا، برآن شدیم که در انتخابات شورای اسلامی  خاروانا، تعدادی از عزیزان کاندیدا را با هدف والای *انتخاب شایسته تر *با شرایط ذیل مورد حمایت مشروط قرار دهیم؛

 کاندیداهای محترمی که ویژگیهای ذیل را با اولویت الف کامل، ب حداکثری ، ج نسبی داشته باشند، از حمایت اعضای محترم جمعی از پیشگامان توسعه خاروانا برخوردار خواهند شد. این حمایت ابتدا برای اخذ آرا و بعد از انتخاب به صورت مشاوره کارشناسی و ... خواهد بود و در عین حال انتظار عملکرد مناسب و قابل قبول از این عزیزان را خواهند داشت .

 *دارا بودن مقبولیت اجتماعی و عمومی، شخصیت مسئولانه و دلسوز

 

 *توانایی ایجاد تعامل و ارتباط حسنه با:

      همه ی همشهریان اعم از ساکنین خاروانا و خارج از خاروانا و  . . . .

      مسئولان شهر و  شهرستان و . . . .

     شخصیتهای علمی و فرهنگی و اقتصادی و صنعتی (به ویژه پیشکسوتان با تجربه)

*داشتن آگاهی و تسلط و اشراف به :

      امورات شورا وشهرداری، قوانین ومقررات ، اختیارات وتامین منابع ، وضعیت معیشتی مردم و . . .

     تمام امورات شهرداری اعم از انتخاب شایسته و نظارت مستمر (طوریکه شهردار از لحاظ توانایی، درست کاری، صداقت، رفتار حسنه، عدالت محوری دارای مقبولیت مردم و نخبگان و دلسوزان باتجربه باشد)

      نیاز های شهری از قبیل زیبا سازی، تفریحی و گردشگری ، عمرانی و . . . .

*دارا بودن بیان و قلم فصیح و صریح همسو با خرد و منطق برای :

      پاسخگو بودن

      ارتباط عالی با مردم و مسئولان و دلسوزان و . . . .

      انعطاف در مقابل خرد علمی و منطق جمعی با پرهیز از دو رویی و چند رویی

 *داشتن وجدان کاری با هدف:

     توسعه همه جانبه ی خاروانا با برنامه های دقیق و کارشناسی شده ( با پرهیز از وعده های نشدنی و احساسی و شعاری و. ..)

     اولویت دادن به افراد شایسته و ضابطه مند  به جای نفرات طایفه ای، فامیلی و سفارشی ناکارآمد

 اعضای محترم جمعی از پیشگامان توسعه خاروانا: 1- حاج یحیی علیزاده 2- حجت الاسلام میرموسی حجازی 3- دکترعلی رضازاده 4- دکتر حجت مصطفائی 5- جبرائیل رشتبری 6-رستم کاظم پور

و دوستانی که احتمالاً به این جمع اضافه خواهند شد