تاريخ : 7 / 2 / 1393برچسب:امامزاده خاروانا,بقعه,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا, | 20:3 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا ;

بقعه امامزاده خاروانا در شهرستان ورزقان شهر خاروانا ودر مجاورت قبرستان سیدلر قرار دارد.تاریخ پیدایش امامزاده حدود سال 1308ش است.وقتی که قب امامزاده در زیر آب فرو رفته بود.وی به خواب یکی از اهالی آمده و از وضعیت نامناسب قبرش شکایت می کند و از ایشان می خواهند قبرش را از وضعیت فعلی خارج کند.پس از آن قبر ایشان به کمک اهالی از آن وضعیت نامطلوب خارج شده و محل زیارت وتجمع عاشقان اهل بیت می شود. داخل بقعه سه قبرکنار هم قرار گرفته،که نرده ای فلزی به ارتفاع یک مترحریم قبور را مشخص می کند.روی قبر با پارچه سبز رنگی پوشانده شده است.و هیچ یک از قیرها سنگ نوشته ای ندارد.در مورد حالات،زندگی نامه،ونسب نامه امامزاده اطلاع موثقی در دست نیست.ولی با این حال امامزاده فوق مورد احترام و توجه اهالی خاروانا و روستاها اطراف می باشد.ارادتمندان به اهل بیت (ع)هر پنچ شنبه و جمعه در این بقعه به برگزاری مراسم می پردازند.سه بقعه دیگر خاروانا به شماره های 143و345و351در کتاب امامزاده آذربایجان شرقی ثبت شده است.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

یکی از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي ايران ، ايجاد شوراهاي اسلامي است كه از مظاهر دموكراسي و حاكميت مردم به شمار مي رود. هدف ازتشكيل اين شوراها شركت دادن مردم در اداره امور است . از پايين ترين سطح جامعه تا بالاترين سطح آن ( ده ، شهر، بخش، شهرستان، استان و كشور ) و در تمام واحدهاي سازماني و واحدهاي كار در( در موسسات ، كارخانجات ، سازمانهاي دولتي و مراكز آموزشي ) تا مردم به اداره امور شهر و محلي كه در آن زندگي مي كنند و يا سازماني كه در آن كار مي كنند علاقمند شوند و نسبت به آن احساس شخصيت و مسئوليت كنند . علاوه بر اين ، از اين طريق زمينه بحث و گفتگو در سطح محلي و ملي ، براي همه افراد و همه گروهها فراهم شود و مسائل و مشكلات اجتماعي به روشني و با بي غرضي و با ديدي انتقادي مطرح و براي آنها راه حل هاي مناسب و سازنده پيدا شود و بالاخره روابط سالم و مردمي جايگزين روابط شخصي و بروكراسي پيچيده و استبدادي گردد .

بديهي است در فضاي بسته و نفوذ ناپذير و در پشت درهاي بسته ، بين دستگاه رهبري و مردم تفاهم بوجود نمي آيد و گردانندگان امور نمي توانند از حدود عقايد و افكار و خواسته ها و تمايلات افراد آگاهي يابند، در نتيجه مسائل در پشت هاله اي از ابهام ، سوء تفاهم و ريا و تزوير باقي مي ماند.

شوراهاي اداري و كارگري در بحبوحه انقلاب و درزماني كه پيكار بين انقلابيون و رژيم گذشته ادامه داشت، در سازمانها و موسسات ، كارخانجات و مراكز آموزشي و محلات شهرها ، به نام شوراها ، كميته ها ، هيئت ها بوجود آمد و نقش آنها ابتدا سازمان دادن به رهبري تظاهرات ، راهپيمايي ها ، اعتصابها و به طور كلي مبارزه با رژيم گذشته بود . درآن ايام كه همه چيز از هم پاشيده بود اين شوراها شبكه عظيمي از نيروي فعال و متحرك را تشكيل مي دادند و به طور موقت، مديريت دستگاهها وسازمانهاي مربوطه رابر عهده گرفتند تا آن كه دولت موقت انقلابي توانست رشته امور را به دست گيرد . چون وجود اين شوراها براساس ضوابط معيني نبود، براي جلوگيري از تداخل و لوث شدن مسئوليتها لايحه قانوني شوراهاي محلي در ۱۴/۴/۱۳۵۸ و  قانون انتخابات شوراي شهر و طريقه اداره آن  در ۱۴/۴/۱۳۵۸ و تصويب نامه هيئت وزيران درباره اصول تشكيل شوراهاي كاركنان در موسسات دولتي و خصوصي در ۱۵/۷/۱۳۵۸ تصويب و به دولت ابلاغ شد. اين مقررات قبل از آنكه به مرحله اجرا درآيند جاي خود رابه قانون تشكيلات شوراهاي اسلامي مورخ ۱/۹/۱۳۶۱ و اصلاحيه هاي آن داد . از سال ۱۳۶۱ بنا به تصويب هيئت وزيران و مجلس شوراي اسلامي شوراهاي روستايي توسط جهادسازندگي و زير نظر وزارت كشور در روستاها تشكيل گرديد اين روند تا سال ۱۳۶۵ ادامه داشت كه توانست حركت سازندگي و محروميت زدايي جهاد سازندگي و ساير نهادها و ارگانهاي دولتي در سطح روستاهاي كشور را با مديريت و جلب مشاركت مردم در انجام برنامه هاي عمراني و اقتصادي روستاها بعد از انقلاب قابل توجه است . لكن با توجه به مشكلات كشور از جمله جنگ تحميلي علي رغم توجه دولت بر برهه هاي مختلف امكان اجراي قانون انتخابات تا سال۱۳۷۷ فراهم نگرديد و مجلس بعد از چند بار انجام اصلاحيه بر قانون انتخابات شوراها در اول خرداد ۱۳۷۵ قانون تشكيلات وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي را از تصويب گذراند.

پس از تشكيل دولت آقاي خاتمي مقدمات انتخابات شوراهاي اسلامي فراهم شد و در ۱۷ اسفند سال ۱۳۷۷ اولين دوره انتخابات سراسري شوراهاي اسلامي كشور با استقبال چشمگير مردم در بيش از ۴۰۰۰۰ حوزه انتخاباتي برگزار گرديد و نهايتاً حدود ۲۰۰ هزار نفر از منتخبين مردم جهت اداره امور شهرها و روستاهاي كشور به عنوان عضو شوراي اسلامي شهر يا روستا برگزيده شدند .

شروع به كار شوراهاي اسلامي از ۹ ارديبهشت سال ۱۳۷۸ و همزمان با پيام تاريخي حضرت امام در خصوص شوراها و با صدور پيام ويژه اي از سوي مقام معظم رهبري و سخنان اميد بخش رياست محترم جمهوري آغاز گرديد و امروز شاهد فعاليت گسترده اين نهاد مردمي در كل كشور هستيم .

وبلاگ اطلاع رسانی خاروانا ضمن گرامیداشت روز آغاز به کار این نهاد مردمی ،برای تمام اعضاء شوراهای اسلامی  شهرو روستا به ویژه برای اعضاءشورای اسلامی شهرستان ورزقان و خاروانا آرزوی موفقیت از در گاه خداوند منان مسئلیت می نماید.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله مسلم ملکوتی نماینده سابق ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه سابق تبریز از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسجد اعظم قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، در این مراسم که با حضور مراجع تقلید از جمله آیات عظام جعفر سبحانی، عبدالله جوادی‌آملی، ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری‌همدانی، سیدمحمدعلی علوی‌گرگانی، موسی شبیری زنجانی، همچنین آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی،آیت‌الله امینی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهاشم حسینی بوشهری، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدخاتمی، آیت‌الله کعبی و آیت‌الله مقتدایی برگزار شد، جمعی از مردم آذربایجان نیز شرکت داشتنند.همچنین نماینده آیت‌الله سیستانی، اعضای دفتر مقام معظم رهبری، نمایندگان بیوت مراجع،حمید چیت چیان وزیر نیرو، استانداران تهران و قم، نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، از دیگر حاضران این مراسم بودند.

در این مراسم پس از مرثیه سرایی یکی از مداحان اهل بیت(ع)، پیام رهبر معظم انقلاب در بزرگداشت رحلت آیت الله ملکوتی قرائت شد.دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه پیرامون شخصیت علمی و اخلاقی این عالم فقید به سخنرانی پرداخت و گفت: ایشان در طول عمر خویش دست از کسب دانس و معرفت برنداشت و شاگردان بسیاری را تربیت کرد و آثار گرانقدری از خود بر جای گذاشت هرچند در عرصه دفاع از ارزش‌های انقلاب نیز دست از تلاش برنداشت.

آیت‌الله ملکوتی امام جمعه سابق تبریز 4 اردیبهشت سال جاری پس از تحمل یک دوره بیماری ریوی در بیمارستان دانشوری تهران دار فانی را بدرود گفت

و پیکر وی روز گذشته با حضور علما و اقشار مختلف مردم پس از تشییع از مسجد امام حسن عسکری در حرم مطهر فاطمه معصومه(س) آرام گرفت.لازم به یادآوری است درمراسم امام جمعه استان زنجان آیت الله خاتمی و نماینده آیت الله اردبیلی حضور داشتند.

 

1
 
o
2


تاريخ : 6 / 2 / 1393برچسب:, | 14:40 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا ;

خاروانا یکی از شهرهاي قدیمی ورزقان و منطقه دیز مار بوده و اوج شکوفایی آن به عهد سلجوقیان بر مي‌گردد كه به

لحاظ قدمت طولاني، قلعه‌ها و آثار تاريخي بسياري را در خود گنجانده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجان شرقي، شهر تاريخي خاروانا به لحاظ آثار طبيعي و تاريخي بسياري كه دارد، منحصر به فرد است.قلعه جوشین در۲۶ کیلومتری غرب ورزقان و شش کیلومتری روستای جوشین و در قلب محال تاریخی دیزمار ارسباران به مرکزیت شهر باستانی خاروانا در یک منطقه کوهستانی سخت‌گذر در بالای یک کوه مرتفع قرار گرفته‌ است.در کاوش‌هایی که بر روي اين قلعه صورت گرفته،سفالینه‌هایی از هزاره اول قبل از میلاد و قرون اولیه اسلام به دست آمده‌ است.قلعه جوشین بر فراز یک کوه صخره‌ای در یک منطقه کوهستانی زیبا درشمال غربی شهر ورزقان واقع شده كه ارتفاع قله از سطح دریا در حدود هزارو800 متر است.قلعه‌هاي علي بيگ و آغجه از ديگر آثار تاريخي منطقه خاروانا است و قلعه علي بيگ در محدوده شهر خاروانا واقع در دیزمار ارسباران و در دامنه کوه پرآوازه کمتال یا کامتال واقع شده و در منطقه حفاظت شده‌اي قرار دارد.طبق بررسي‌هاي كارشناسان باستان شناسي در زمان فتحعلی شاه قاجار خاروانا توسط روسها اشغال شد و شخصی بنام علی بیگ از اهالی خاروانا این قلعه را تعمیر کرده و مخفي گاه علي بيگ و همراهانش بوده و از آن منطقه به روس‌ها حمله كرده و مبارزه مي‌كرد.

آغجه قلعه نيز در شمال غربی ورزقان در فاصله 40 كيلومتري اين شهر بوده و در اطراف آن روستاهای اوزی، کلم، بالوجه و طویل واقع شده است، آغجه قلعه به نام قیز قلعه سی نیز معروف است.در خصوص پيشينه و قدمت تاريخي شهر خاروانا می‌توان گفت، شهر خاروانا یکی از نقاط قدیمی شهرستان ورزقان و منطقه دیزمار است و در مورد وجه تسمیه این شهر چنین به نظر می‌آید که نام اصلی این شهر خوروانق به معنای نگهبان خورشید باشد.شهر خاروانا علاوه بر قدمت و تاریخ درخشانش به دليل وجود اماکن و بناهای تاریخی خود مبین این واقعیت است كه اين شهر از موقعیت طبیعی مناسب جهت تبدیل شدن به یک منطقه گردشگری برخوردار است.شهر خاروانا با توجه به بافت زيباي کوهستانی که دارد، همه ساله تورهای سیاحتی زیادی را جهت تفریح و سیاحت از قلعه جوشین و آبشار گل آخور به سوی خود می‌کشاند.جنگلهاي منطقه هفت چشمه، چيچكلو، جنگلهاي ونستان وكرينگان، ييلاق‌هاي مشك عنبر و گولر خاروانا و پيرسقا، سد زرآباد، كاروانسراي حياطي خاروانا، كتيبه خط ميخي سقندل، سنگ قبر 1002 ساله ازجاذبه‌هاي ديدني اين كهن شهر هستند.شهرستان ورزقان از دو بخش مرکزی و بخش خاروانا تشکیل شده است و این شهرستان از سمت شرق به شهرستان اهر، از غرب به شهرستان‌های مرند و شبستر و از شمال به شهرستان‌های کلیبر و جلفا و از جنوب به شهرستان تبریز محدود شده‌ است.

 



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا ;

امام حسین(ع) در بخش اول خطبه ای که در منا خواند فضائل و ویژگی هایی از حضرت علی(ع) را برشمرد که بیشتر مردم فراموش کرده بودند یا اینکه کسی اجازه بازگو کردن آنها را نداشت .به گزارش مشرق، آیت الله آقا مجتبی تهرانی در در درس های شرح خطبه منا امام حسین، موضوعات مطرح شده در این خطبه را بیان و تفسیر کرده است.
متنی که می خوانید مربوط به تفسیر بخش اول خطبه امام حسین(ع) درباره امیرالمومنین است که در جلد دهم کتاب «سلوک عاشورایی» منتشر شده است.
 فضائل امیرالمومنین در خطبه امام حسین(ع)
 امام حسین(ع) در سال 58 هجری، دو سال قبل از مرگ معاویه به مکه می آید و عبدالله بن عباس را هم همراه خودش می آورد. بیش از هزار نفر از شخصیت های اسلامی را نیز دعوت می کند و یک خطبه غرّاء می خواند و تمام مطالب مورد نظر خود را در آن خطبه به حاضران می گوید. همه این مطالبی که در خطبه امام حسین(ع) آمده و سلیم بن قیس هلالی در کتابش نقل می کند، تماما در کتب عامه هم نقل شده است و هیچ کدام مخصوص شیعه نیست. همه این وقایع در صحاح ستّه آمده، در صحیح مسلم هست، در مستدرکش هست، در مسند احمد بن حنبل هست در جامع ترمذی هم هست؛ تمام این اخبار، در بیش از ده کتاب درجه یک آن ها وجود دارد. بنابراین جای این حرف ها و این اشکالات نیست که کسی بگوید: این حرف ها مخصوص شیعیان است و اعتبار ندارد.
این سخنان در بسیاری از کتاب ها از جمله بحار الانوار، ارشاد القلوب، امالی صدوق، امالی مفید، صحیح ترمذی، سنن ترمذی، المستردک علی الصحیحین ، جامع الاحادیث و ... روایت شده است.
 
1. علی، برادر رسول الله
حضرت در فرازهای بخش اول خطبه فرمود : «شما را به خدا قسم می دهم؛ آیا می دانید که پیغمبر در میان یاران و صحابه پیمان برادری می بست و در مورد خودش با علی پیمان بست؟ یعنی آیا می دانید که پیامبر علی را به عنوان برادر خودش برگزید؟ همه گفتند خدا را گواه می گیریم که درست می گویی.
 
2. علی، تنها کسی است که به مسجد راه دارد
بعد می گوید: شما را قسم می دهم، آیا می دانید که پیغمبر مقداری از مسجد را خرید و در آن ده منزل درست کرد که دهمین آن ها را در وسط مسجد برای علی بن ابی طالب، پدر من، بنا فرمود؟!
سپس درهایی را که از این خانه ها به مسجد باز می شد، جز در خانه علی را بست ؟! بعد در آن زمان کسانی از میان جمعیت بلند شدند و به کار پیغمبر اشکال کردند؛ و آن حضرت در جوابشان گفت: من از جانب خودم چنین کاری نکردم خدا به من گفت: این درها را ببند و فقط آن یک در باز باشد.
وقتی پیغمبرچنین جواب داد، عمر بن خطاب گفت: پس بگذار تنها سوراخی از خانه من باز باشد تا من بتوانم از آن سوراخ داخل مسجد را ببینم، پیغمبر گفت نه خیر! سپس حضرت سخنرانی کرد که خدا به من امر کرده است این کار را بکنم و تنها در خانه علی باز باشد! برای شما نباید حتی یک سوراخ هم باز باشد که بتوانید به داخل مسجد نگاه کنید. همه حاضران، این سخن حضرت را نیز تأیید کردند.
 
3. علی، راضی و مرضی خدا و رسول
باز امام حسین یکی یکی قسم می دهد و می فرماید: شما را قسم می دهم که آیا پیغمبر در روز غدیر علی را به ولایت امری همه منصوب نکرد و همه با او بیعت نکردند؟ آیا پیغمبر نفرمود که این خبر را حاضرن به غایبان برسانند؟ همه گفتند: آری خدا می داند که همین طور است.
 
4. علی، به منزله هارون برای موسی
آیا پیامبر در غزوه تبوک به علی نگفت تو برای من مثل هارون برای حضرت موسی هستی تویی که بر هر مومنی پس از من ولایت داری؟ گفتند: که خدا شاهد است که راست می گویی.
 
5. علی، نفس پیغمبر
حضرت قضیه مباهله را پیش می کشد که پیغمبر چه کسی را برای مباهله با مسیحیان نجران همراه خود برد؟ غیر از این بود که علی و دخترش را آورد؟ مراد از«بصاحبته » حضرت زهرا ست و «ابنیه» هم امام حسن و امام حسین هستند؟ همه اقرار کردند که درست است.
این ها یک دو مورد نیست که حضرت دارد می شمرد. مطالب و فضائل فراوان بود ولی همه داشت از بین می رفت و مسیر هدایت داشت دفن می شد.
 
6. علی، فاتح خیبر
ای جمعیت؛ شما را قسم می دهم؛ آیا می دانید که پیغمبر اکرم در روز خیبر گفت: پرچم را به دست کسی می دهم که او، خدا و رسول را دوست می دارد؛ او ترسو نیست و بسیار حمله می کند و هیچ گاه از دشمن رو بر نمی گرداند؛ و خدا با دو دست او، فتح و پیروزی را به شما خواهد داد؟ همه گفتند: بله.
نگاه کنید امام حسین چه چیزهایی را مطرح می کند که اصلا قابل انکار نبوده است.
 
7. علی، مبلغ سوره برائت
آیا می دانید که رسول خدا سوره برائت را به دست علی به مکه فرستاد و فرمود: جز من یا کسی که از من است، نباید پیام من را کسی ابلاغ کند؟ همه گفتند: بله.
قضیه برائت به طور مختصر این است که یکی از صحابه سوره برائت را گرفته بود که به مکه ببرد و آن را به مشرکین ابلاغ کند، اما پیغمبر گفت: او را بر گردانید یا من باید آن را ببرم یا کسی که از من است بعد آن را به دست علی داد.
 
8. علی، بر طرف کننده غم از چهره پیغمبر
آیا شما می دانید که هیچ مشکل و حادثه مهمی برای پیغمبر اکرم پیش نمی آمد، مگر اینکه به جهت اعتمادی که به علی داشت او را برای حل مشکل جلو می انداخت و هیچ گاه او را به اسم صدا نکرد و همیشه او را با عنوان برادر خطاب می کرد؟ گفتند: بله.
 
9. علی، ولی همه مومنان
آیا می دانید که پیغمبر اکرم هنگامی که میان جعفر و زید قضاوت می فرمود: یا علی تو از من هستی و من از تو هستم؛ بعد از من تو ولی و سرپرست همه مومنین هستی؟ گفتند بله؛ خدایا تو را گواه می گیریم که درست است.
 
10. علی، صاحب سّر پیغمبر
آیا شما می دانید که علی روز و شب با پیغمبر جلسه و خلوت داشت و همیشه بر آن حضرت وارد می شد؟ اگر علی در این جلسات خصوصی از پیغمبر سوالی می پرسید، پیغمبر جوابش را می داد و اگر علی سکوت می کرد پیغمبر ابتدا به تکلم می نمود؟ همه گفتند: بله.
 
11. علی، بهترین اهل بیت
آیا می دانید که وقتی پیغمبر می خواست دخترش را به علی تزویج کند، برای فضیلت دادن او بر جعفر وحمزه به فاطمه گفت : بهترین اهل بیت خودم را به تو تزوبج کردم و او را همسر تو قرار دادم؟ او هم از نظر تسلیم بودن نسبت به احکام الهی و هم از نظر حلم و بردباری و هم از نظر علم، از همه بالاتر است. همه اقرار کردند که همین طور است.
 
12. علی، سید عرب
پیغمبر نفرمود که من سرور بنی آدم، علی سرور عرب، فاطمه سرور زنان بهشتی و حسنین هم آقای جوانان بهشتند؟ همه تایید کردند که آری: این گفته رسول خداست.
 
13. علی، مسول غسل دادن تکفین و تدفین پیغمبر
آیا می دانید که پیغمبر اکرم امر کرد که علی او را غسل دهد و تجهیز کند؛ و گفت که جبرئیل هم در این کار به علی کمک می کند؟ گفتند: بله این را هم می دانیم.
 
14. اهل بیت یکی از ثقلین
آیا می دانید که پیغمبر در آخرین خطبه اش گفت: گفت من دو امانت گران بها را در میان شما گذاشتم، کتاب خدا و اهل بیتم؛ به آن دو چنگ زنید تا هیچ گاه گمراه نمی شوید؟ گفتند: خدایا تو را گواه می گیریم که درست است.
 
15. دوستی با علی، ملاک دوستی پیغمبر
 
اینجا امام حسین می خواهد تیر خلاص را به قلب معاویه بزند و حرکات زشت تبلیغات سوئی راکه آن ها چند سال علیه علی به راه انداختند، محکوم کند می خواهد بخش نامه های معاویه و سّب علی را محکوم کند. حضرت دوباره همه را قسم داد: آیا پیغمبر نفرمود: کسی که گمان کند من را دوست دارد ولی با علی دشمنی کند دروغ می گوید؟ چون نمی شود که کسی مرا دوست داشته باشد ولی علی را دشمن بدارد. وقتی که پیغمبر این را گفت گوینده ای در اعتراض به پیغمبر گفت: یا چرا شما می گویید که نمی شود کسی پیغمبر را دوست و علی را دشمن را بدارد؟ ممکن است که این طور باشد و در عین دشمنی با علی دوست شما باشد.
پیغمبر هم به او جواب داد که چون علی از من است و من از اویم؛ هر کس او را دوست داشته باشد، مرا دوست داشته و هرکه مرا دوست بدارد خدا را دوست داشته است؛ و هرکه مرا دشمن داشته و هر که دشمن من باشد دشمن خداست. آیا این ها که می گویم درست است؟ این ها سخنان پیغمبر نیست؟ همه اقرار کردند که این اخبار صحیح است و ما این حرف ها را از پیغمبر شنیده ایم.
 
 
جواب گویی به بخش نامه های معاویه
 
حضرت چرا بخش اول خطبه اش این طور است و می خواهد چه بگوید؟ معاویه در بخش نامه هایی گفته بود که هر کس متهم به دوستی ابوتراب است سرش را زیر آب کنید! این سخنان در مقابل آن بخش نامه است. تمام این ها حساب شده بود. حضرت تا آن آخر که به کربلا آمد، با این گروه فاسد، رویارویی کرد و هدفش هم بقای اسلام بود. برای این است که امام اول سراغ فضائل علی می رود و از حضار اقرار می گیرد.

یک وقت حضرت دو سه نفر را جمع می کند و خصوصی با آن ها حرف می زند. اما اینجا بیش از هزار نفر از تمام شخصیت های بلاد اسلامی جمع شده اند و حضرت به آن ها می گوید: قسمتان می دهم که اگر حرف هایم راست است، بگویید و اگر هم راست نیست بگویید!
حالا من از شما می پرسم: چرا امام گوشه ای از بر جستگی های تاریخی و قطعی مربوط به پدرش را بر می شمرد؟ باید روشن شده باشد که تا آن روز این حرف ها دفن شده بود و نقل آن ها هم جرم بود حضرت می خواست آیین اسلام را از مندرس شدن نجات دهد.


تاريخ : 5 / 2 / 1393برچسب:پایگاه اطلاع رسانی خاروانا,بنزین,, | 12:16 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا ;

رئیس انجمن صنفی جایگاهداران CNG از ابلاغ نرخ رسمی بنزین و حامل‌های انرژی به جایگاه‌های سوخت خبر داد.به گزارش «تابناک»، اردشیر دادرس در گفت‌و‌گویی افزود: بر پایه ابلاغیه رسمی، بهای بنزین سهمیه‌ای ۷۰۰ تومان و بنزین آزاد ۱۰۰۰ تومان تعیین شده و از امشب بنزین با نرخ جدید در جایگاه‌ها توزیع می‌شود. وی خاطرنشان کرد: سهمیه خودروهای عمومی که پیش از این واریز شده بود، سوخته و باقیمت جدید واریز می‌شود. همچنین سهمیه ۴۰۰ تومانی خودروهای شخصی در کارت‌هامی‌ماند. دادرس همچنین از افزایش قیمت گاز از ۳۱۰ تومان به ۴۵۰ تومان خبر داد.
در همین زمینه، شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی نیز اطلاعیه‌ای صادر کرد که متن کامل آن به شرح زیر است:
هیأت وزیران در اجرای مصوبه مجلس محترم شورای اسلامی در قانون بودجه سال ۱۳۹۳ نرخ‌های جدید بنزین ـ نفت گاز وسی ان جی را جهت اجرا از ساعت ۲۴ روز پنجشنبه، مورخ چهارم اردیبهشت ۹۳ به ترتیب زیر به تصویب رسانید که بدینوسیله به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند.
ــ نفت گاز هر لیتر ۲۵۰ تومان
ــبنزین سهمیه‌ای هر لیتر ۷۰۰ تومان
ــ بنزین آزاد هر لیتر ۱۰۰۰ تومان
ـ بنزین سوپر سهمیه‌ای هر لیتر ۸۰۰ تومان
ــ بنزین سوپر آزاد هر لیتر۱۱۰۰ تومان
ــ برای هر متر مکعب گاز (سی ان جی) برای خودرو‌ها نیز ۴۵۰ تومان تعیین شده است.
ــ قیمت بنزین تحویلی به خودروهای دولتی هر لیتر۰ ۱۰۰ تومان خواهد بود.
ــ تأکید می‌کند که سهمیه‌های ۴۰۰ تومانی باقی مانده در کارت‌های سوخت خودروهای سواری شخصی و موتور سیکلت‌هاکماکان معتبر بوده و دارندگان کارت‌های سوخت می‌توانند این سهمیه‌ها را با‌‌‌ همان نرخ ۴۰۰ تومانی قبل از جایگاه‌ها دریافت نمایند.
ــ میزان سهمیه ماهانه کلیه خودرو‌ها طبق روال قبل خواهد بود.
ــ از ساعت ۲۴ روز چهارم اردیبهشت ۹۳سهمیه کامل اردیبهشت ماه خودروهای سواری شخصی و موتورسیکلت‌ها به کارت‌های آن‌ها تخصیص می‌یابد.
ــ تهیه بنزین خودروهای عمومی از زمان تغییر نرخ بررای باقی مانده اردیبهشت ماه با نرخ‌های جدید به کارت‌های آن‌هاتخصیص می‌یابد.


پیام تسلیت رییس جمهور به مناسبت درگذشت آیت‌الله ملکوتی

رییس جمهور در پیامی درگذشت آیت‌الله حاج مسلم ملکوتی را به مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید ، حوزه های علمیه، بیت مکرم آن مرحوم و مردم ولایتمدار آذربایجان تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ،متن پیام حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون
رحلت عالم جلیل القدر حضرت آیت الله حاج مسلم ملکوتی مبارز انقلابی، همراه دیرین ولایت، و استاد برجسته حوزه های علمیه موجب تاثر و تألم فراوان اینجانب گردید.
این روحانی خدوم که از شاگردان نزدیک امام راحل (ره) بودند عمر پر برکت خود را در مسیر پاسداشت از حریم ولایت و تشیّع مصروف و شاگردان زیادی در ترویج شعائر دینی و فضایل اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام تربیت نمودند. آن مرحوم علاوه بر مبارزه با رژیم ستمشاهی و سپس حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی، آثاری ماندگار و ارزشمند در حوزه معرفت دینی، فقه، اصول و فلسفه از خود یادگار گذاشتند.
اینجانب ارتحال این عالم ربانی را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مراجع عظام تقلید ، حوزه های علمیه، بیت مکرم آن مرحوم و مردم ولایتمدار آذربایجان تسلیت عرض نموده و از پیشگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می نمایم.
حسن روحانی



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

یام تسلیت رهبر معظم انقلاب به‌مناسبت درگذشت آیت الله ملکوتی

 

 

 

در پی در گذشت آیت الله ملکوتی، رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیام تسلیت، فقدان این عالم جلیل القدر را به خاندان و شاگردان و ارادتمندان ایشان و همچنین به عموم مردم آذربایجان تسلیت گفتند.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

"بسم الله الرحمن الرحیم

رحلت عالم جلیل مرحوم آیةالله آقای حاج شیخ مسلم ملکوتی رضوان‌الله علیه را که از علمای مبرّز حوزه‌های علمیه بوده و مفتخر به سوابق طولانی مجاهدات و خدمات به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی می‌باشند، به خاندان مکرم و معزّز و شاگردان و ارادتمندان ایشان و به عموم مردم عزیز آذربایجان و نیز به مراجع عظام و علمای اعلام حوزه‌ علمیه‌ی قم تسلیت عرض می‌کنم.

حضور همیشگی این عالم مجاهد در فعالیت‌های سیاسی جامعه‌ی مدرسین قم در دوران اختناق و سپس خدمات ایشان در سنگر امامت جمعه‌ی تبریز قهرمان و همراهی و همگامی با رزمندگان دفاع مقدس، سوابق ثبت شده‌ئی است که از حافظه‌ی تاریخ انقلاب و از دیوان کرام‌الکاتبین محو نخواهد شد انشاءالله.

از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را مسألت می‌کنم.

سیدعلی خامنه‌ای"



تاريخ : 4 / 2 / 1393برچسب:, | 13:8 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :ملکوتی, تبریز

آیت‌الله ملکوتی درگذشت

آیت‌الله مسلم ملکوتی یار دیرین امام و رهبری و امام جمعه سابق تبریز صبح امروز در تهران جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.

به گزارش فارس، آیت الله ملکوتی مدتی بود که به علت بیماری ریوی در بیمارستان مسیح دانشوری تهران بستری شده بود، امروز جان به جان آفرین تسلیم کرد.

حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رییس دفتر مقام معظم رهبری، علی لاریجانی رییس مجلس و آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی از وی در بیمارستان عیادت کردند.

مسلم ملکوتی در هفتم شهریور سال 1302 هجری شمسی مطابق با 17 محرم 1342 هجری قمری در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد. پدرش مشهدی یوسف، کشاورزی متدین بود و با علمای منطقه ارتباط مستمر داشت؛ وی که به آموزش علم و خواندن و نوشتن علاقه مند بود به مکتب خانه می رفت و فرزندش مسلم را نیز با خود به آن جا می برد.

تحصیلات

‏از پنج سالگی نزد پدرش به آموختن روخوانی و حفظ قرآن پرداخت، در شش سالگی حافظ سوره های قرآن (از اوّل تا سوره قاف) بود، سپس نزد یکی از علمای منطقه به تکمیل آموخته های خود پرداخت و در مدتی اندک خواندن، نوشتن و قرآن مجید را فرا گرفت. سپس برای ادامه تحصیل به شهر سراب در چهار کیلومتری زادگاهش رفته و در آن شهر کتاب های متداول ادبی از قبیل مقدمات، سیوطی، شرح جامی، مغنی، مطول و مقداری از منطق و اصول فقه مانند کتاب های حاشیه و معالم را نزد علمای آن زمان همچون میرزا رضاقلی، میرزا یعقوب، میرزا غلامعلی اصغری و میرزا حسین محدثی فرا گرفت.

وبلاگ اطلاع رسانی خاروانا در گذشت عالم ربانی حضرت آیت الله ملکوتی را به مقام معظم رهبری وملت عزادار آذربایجان به خصوص به مردم عزیز تبریز تسلیت عرض می نماید.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

در نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 بنا به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به جوانان غیور و انقلابی ایران اسلامی، عده ای از دلسوختگان راستین و پیروان صدیق ولایت فقیه گردهم جمع شدند و نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را پی ریزی كردند.

شاید در آن روزهای نخست كه هدف سپاه را پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن مطرح می كردند، تصور نمی رفت كه چه مسئولیت سنگین و رسالت خطیری به عهده این تشكیلات تازه تأسیس خواهد بود؛ اما از آنجا كه محرك حضور در این نهاد خدمت بی شائبه به انقلاب اسلامی و اطاعت محض و عاشقانه از مقام والای ولایت فقیه بود جملگی به عنوان بازوی توانمند ولایت فقیه، خویشتن را برای هر نوع مأموریت محوله آماده كرده بودند.

حضرت امام خمینی (ره) در دوم اردیبهشت سال 1358 طی فرمانی به شورای انقلاب اسلامی رسماً تأسیس این نهاد مقدس را اعلام كردند و شورای انقلاب با تأسیس شورای فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گام اساسی را در جهت سازماندهی این نهاد برداشت سپاه نهادی نظامی در جهت اهداف و آرمانهای والای انقلاب اسلامی است و نامگذاری سالروز ولادت سالار شهیدان به نام روز پاسدار از این جهت است كه سپاه آرمانی بزرگ و مقدس دارد كه حفاظت و نگهبانی از نظام و حكومتی است كه براساس اسلام ناب محمدی (ص) برپا شده است و داعیه تحقق نسبی آن را در جهان امروزی دارد و دامنه این آرمان تا زمان حكومت عدل جهانی امام مهدی (عج) نیز گسترده است و بدین لحاظ سپاه در افقی فرازمند، دارای آرمانهای مكتبی، انسانی و جهانشمول كه باید همیشه حركت خود را بدان سوی جهت دهد.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

مدیر عامل هلال احمر آذربایجان‌شرقی آخرین اخبار از سیل در شهرستان‌های تبریز، میانه، شبستر و هریس را تشریح کرد:

عزیز نوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: در پی ورود سامانه بارشی به آذربایجان شرقی و بارش شدید تگرگ و باران در شهرهای این استان، نجاتگران جمعیت هلال احمر در تعدادی از شهر اقدام به ارائه خدمات امدادی به سیل‌زدگان کردند.

 

امدادرسانی به سیل زدگان شهرستان میانه

وی ادامه داد: بعد از ظهر روز گذشته در جریان سیل شهرستان میانه که متأسفانه 2 نفر از همشهریان میانه جان خود را از دست دادند، بیش از 50 نفر از نجاتگران جمعیت هلال احمر میانه و هلال احمر هشترود در قالب 9 تیم به کمک سیل‌زدگان شتافتند.

مدیر عامل هلال احمر آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: در این عملیات امدادرسانی، نجاتگران با بهره‌گیری از 8 دستگاه ست نجات، 6 دستگاه پمپ آب و 2 دستگاه لجن‌کش به بیش از 500 نفر از اهالی جنوب شرقی شهرستان میانه اطراف راه‌آهن که تحت تأثیر سیل قرار گرفته بودند، امدادرسانی کرده و نسبت به تخلیه آب از اماکن اقدام کردند.

اعزام تیم‌های امدادی به مناطق مختلف کلانشهر تبریز

نوری از اعزام تیم‌های امدادی به نقاط مختلف تبریز خبر داد و متذکر شد: در کلانشهر تبریز در نقاطی که گزارش حادثه وقوع سیل و آبگرفتگی معابر و و منازل اعلام شده است، بلافاصله نجاتگران با تجهیزات مربوطه از قبیل پمپ‌های آب و دستگاه‌های لجن کش اعزام شده و مشغول امدادرسانی هستند.

ارزیابی روستاهای سیل زده در شبستر و هریس

وی به اعزام تیم‌های ارزیاب به پاره‌ای  از شهرهای استان اشاره کرد و یادآور شد: تیم‌های ارزیاب هلال احمر به روستای «امند» از توابع شهرستان شبستر مراجعه کردند که در ارزیابی اولیه، تعدادی از منازل در اثر بارش شدید باران، تگرگ و وقوع سیل با ترک‌خوردگی و فروریختگی دیوار گزارش شده است.

مدیر عامل هلال احمر آذربایجان‌شرقی در پایان از اقدام مشابه دیگری در 8 روستای شهرستان هریس خبر داد و عنوان کرد: در شهرستان هریس نیز نیروهای هلال احمر همراه نیروهای آتش‌نشانی به 8 روستا مراجعه کرده و اقدامات و ارزیابی لازم را انجام داده‌اند.

عزیز نوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: در پی ورود سامانه بارشی به آذربایجان شرقی و بارش شدید تگرگ و باران در شهرهای این استان، نجاتگران جمعیت هلال احمر در تعدادی از شهر اقدام به ارائه خدمات امدادی به سیل‌زدگان کردند.

امدادرسانی به سیل زدگان شهرستان میانه

وی ادامه داد: بعد از ظهر روز گذشته در جریان سیل شهرستان میانه که متأسفانه 2 نفر از همشهریان میانه جان خود را از دست دادند، بیش از 50 نفر از نجاتگران جمعیت هلال احمر میانه و هلال احمر هشترود در قالب 9 تیم به کمک سیل‌زدگان شتافتند.

مدیر عامل هلال احمر آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: در این عملیات امدادرسانی، نجاتگران با بهره‌گیری از 8 دستگاه ست نجات، 6 دستگاه پمپ آب و 2 دستگاه لجن‌کش به بیش از 500 نفر از اهالی جنوب شرقی شهرستان میانه اطراف راه‌آهن که تحت تأثیر سیل قرار گرفته بودند، امدادرسانی کرده و نسبت به تخلیه آب از اماکن اقدام کردند.

اعزام تیم‌های امدادی به مناطق مختلف کلانشهر تبریز

نوری از اعزام تیم‌های امدادی به نقاط مختلف تبریز خبر داد و متذکر شد: در کلانشهر تبریز در نقاطی که گزارش حادثه وقوع سیل و آبگرفتگی معابر و و منازل اعلام شده است، بلافاصله نجاتگران با تجهیزات مربوطه از قبیل پمپ‌های آب و دستگاه‌های لجن کش اعزام شده و مشغول امدادرسانی هستند.

ارزیابی روستاهای سیل زده در شبستر و هریس

وی به اعزام تیم‌های ارزیاب به پاره‌ای  از شهرهای استان اشاره کرد و یادآور شد: تیم‌های ارزیاب هلال احمر به روستای «امند» از توابع شهرستان شبستر مراجعه کردند که در ارزیابی اولیه، تعدادی از منازل در اثر بارش شدید باران، تگرگ و وقوع سیل با ترک‌خوردگی و فروریختگی دیوار گزارش شده است.

مدیر عامل هلال احمر آذربایجان‌شرقی در پایان از اقدام مشابه دیگری در 8 روستای شهرستان هریس خبر داد و عنوان کرد: در شهرستان هریس نیز نیروهای هلال احمر همراه نیروهای آتش‌نشانی به 8 روستا مراجعه کرده و اقدامات و ارزیابی لازم را انجام داده‌اند.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930203000016#sthash.CE0SWvs2.dpuf


تاريخ : 2 / 2 / 1393برچسب:پایگاه اطلاع رسانی خاروانا,سعید علیزاده,منزل پدری, | 14:25 | نویسنده : سعید علیزاده
تاريخ : 2 / 2 / 1393برچسب:سعید علیزاده,پایگاه اطلاع رسانی خاروانا,طبیعت خاروانا, | 8:19 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از وبلاگ شورای اسلامی شهر خاروانا :پیرو هماهنگی قبلی، درمورخه ۳۱/۱/۱۳۹۳، روز پنج شنبه جلسه ای در محل دفتر مدیرکل محترم راه، مسکن وشهرسازی، با حضور آقایان علیزاده مدیرکل محترم، فیروز بیمقدار، محمودی رئیس اداره راه شهرستان،نقدیزاده شهردارخاروانا،حاج یحیی علیزاده و اعضای شورای اسلامی شهر خاروانا تشکیل و مشکلات و پیشنهادات در رابطه با جاده های ارتباطی مرکز بخش تا شهرستان وسایر جاده های ارتباطی بخش خاروانا مطرح و پس از تبادل افکار تصمیماتی بشرح ذیل اتخاذ گردید.

1- نسبت به مرمت جاده فعلی اقدام و از خاروانا تا سه راهی نچق بازسازی اساسی صورت پذیرد.

2-با توجه به اینکه زمین مورد نیاز جهت احداث راهداری از طرف شورای شهر در اختیار اداره راه قرارگرفته، آقای علیزاده دستورات لازم را نسبت به تامین اعتبار جهت احداث راهدارخانه صادر وبه ریاست محترم اداره راه شهرستان نیز نسبت به عملی شدن موضوع در اسرع وقت تاکید کردند.

3- پیشنهاد اعضای شورای شهر درخصوص، شروع یک فاز از بزرگراه که قرار است احداث شود، از خاروانا به جهت دلگرمی مردم و جلوگیری از مهاجرت بی رویه.

4- بنا به دعوت اعضای شورای شهر ، آقای علیزاده قول مساعد دادند در اردیبهشت ماه سال جاری جهت بررسی مشکلات و وضعیت جاده های ارتباطی موجود و گذر مسیر بزرگراه از شهر خاروانا درخار وانا حضور یابند.

از آقای علیزاده بخاطراینکه این فرصت را در اختیار اعضای شورای شهرخاروانا قراردادند صمیمانه تشکرو قدردانی میشود.

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا بر خود وظیفه می داند از همت دوستان عزیز از جمله اعضاءشورای اسلامی شهر خاروانا و همچنین از حضور گرم وصمیمی حاج یحیی علیزاده که واقعا در آبادانی منطقه به خصوص شهر خاروانا بدون کوچکترین چشم داشتی همیشه پا به پای ملت عزیز خاروانا در صحنه بوده تقدیر وتشکر بعمل آورد. در ضمن بایستی عرض کنم، این اتفاق که امروز مردم گرامی ما شاهد آن هستند واقعا در طول تاریخ بی سابقه بوده است . درود  خدا بر شما  عزیزان زحمت کش باشد که با همدلی در جهت رفع مشکلات خاروانا شبانه و روزی در تلاش هستید.



پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

درمورخه 1393/01/28 ، پیرو هماهنگیهای قبلی، ملاقات حضوری اعضای شورای اسلامی شهر خارواناباجناب آقای مهندس نجاتی مدیرعامل محترم مس آذربایجان، درمحل دفتر کار ایشان در تبریز صورت گرفت .

  دراین جلسه که آقای حاج یحیی علیزاده  نیز حضور داشتند، طی یک نشست صمیمی مشکلات و نیازمندیهای شهر خاروانا مطرح وبا نگرش مثبت و دلسوزانه آقای مهندس نجاتی، نتایج مطلوبی عایدگردید که در آینده نزدیک اثرات مثبت آن نمایان و برای منطقه مفید خواهد بود.آقای نجاتی درمورد سوال شورای شهردرخصوص قول های داده شده،اظهارداشتند که نسبت به تحقق قول های داده شده در سال گذشته عمل خواهدشد .طی دعوت اعضای شورای شهر مقررگردید جهت بررسی پیشنهادات و مشکلات مطرح شده دراولین فرصت در شهر خاروانا حضور یابند.اعضای شورای شهر خاروانا، از کلیه زحمات مدیران قبلی مجتمع مس سونگون و مدیرعامل محترم فعلی مس آذربایجان، که این فرصت را دراختیار ماقرار دادند، صمیمانه قدردانی و تشکر می نماید.



تاريخ : 31 / 1 / 1393برچسب:, | 14:48 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

         
  جلسه قیمت گذاری و تعیین تکلیف مسکن مهر خاروانا با حضور مسئول مسکن مهر استانبازپرداخت تسهیلات مسکن مهر ۲۰ ساله شد

 

بنا به گزارش وبلاگ اختصاصی خاروانا نیوز: 25 فروردین 93 جلسه ای با هماهنگی بخشداری خاروانا و با حضور مسئول مسکن مهر استان، رئیس بنیاد مسکن شهرستان، بخشدار خاروانا، پیمانکار پروژه، نماینده راه و شهرسازی، شهرداری و شورای شهر و نمایندگان اعضا در محل بخشداری خاروانا برگزار گردید. در این جلسه تمامی هزینه های اعلام شده از سوی پیمانکار و تجدیدنظر شده توسط بنیاد مسکن به صورت تک به تک مورد بحث و بررسی دقیق قرار گرفت. پس از کش و قوسهای فراوان و با توجه به چهار الحاقیه در خصوص افزایش قیمت مسکن مهر توسط دولت و تجدید نظر در قیمت های اعلام شده توسط پیمانکار قیمت 38752000 تومان برای هر واحد نهایی شد. موارد تدوین شده در صورت جلسه مذکور به صورت زیر است که توسط روابط عمومی بخشداری خاروانا اعلام گردیده است:

روابط عمومی بخشداری خاروانا:

1 ـ متراژ كلي اعلام شده قبلي 4964 مترمربع بوده كه با توجه به اصلاحات نقشه  و تاييد اعضاء به متراژ 94/5024  افزايش يافت .

2 ـ تاخير غيرمجاز پيمانكار ( شركت برج سازي دانا ) با نظر اعضاي جلسه و تاييد آنها يك ماه محاسبه و در بند 21 كسر گرديد .

3 ـ به استناد نامه شماره 247140/10 مورخ 21/12/92 مدير كل محترم بنياد مسكن استان برآورد محوطه مسكن مهر با ضريب پيمانكاري 40 درصد بالاي فهرست بهاي 92 جمعاً به مبلغ 3144093006 ريال تاييد گرديد .

4 ـ مبلغ هزينه هاي تمام شده 54 واحدي خاروانا در 21 بند  جمعاً به مبلغ 387520649 ريال به ازاي هر واحد تاييد گرديد .

5 ـ مقرر گرديد پيمانكار مربوط نسبت به تكميل نواقصات واحدها تا يك ماه جهت تحويل موقت به متقاضيان اقدام نمايد .

6 ـ در صورت درخواست هر يك از اعضا در مدت 10 روز جهت دريافت وام 50 ميليون ريالي از طرف بنياد مسكن انقلاب اسلامي به بانك معرفي گردند .

7 ـ پيمانكار موظف است بر اساس بند 8 و 9 جدول قيمت تمام شده واحدها نسبت به پيگيري و اخذ اسناد اعياني واحدها اقدام نمايد و اسناد هزينه را به بنياد مسكن انقلاب اسلامي تحويل نمايد.

8 ـ اعضاء نسبت به تكميل واريزي تا سقف مبلغ 137520000 ريال ( سهم آورده ) به حساب مسدود شماره 329900002307 بنام شركت برج سازي دانا ظرف مدت 20 روز اقدام نمايد.

9 ـ در صورت عدم واريز مبلغ مورد اشاره در بند 8 مقرر گرديد نسبت به جابجايي واحدهاي قبلي قرعه كشي شده اعضاء اقدام گردد.



تاريخ : 31 / 1 / 1393برچسب:, | 14:37 | نویسنده : سعید علیزاده

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا :

 

مادر عزیزم ،وقتی چشم به جهان گشودم. قلب کوچکم مهربانی لبخند و نگاهت را که پر از صداقت و بی ریایی بود احساس کرد. دیدم زمانی را که با لبخندم لبخند زیبائی بر چهره خسته ات نشست و دنیایت سبز شدو با گریه ام دلت لرزید و طوفانی گشت. از همان لحظه فهمیدم که تنها در کنار این نگاه پرمهر و محبت است که احساس آرامش و خوشبختی خواهم کرد.