در بخشی از یادداشت نماینده تهران آمده است: حضور در مجلس و هر منصب دیگر بیش از ۸ سال صحیح نیست، ریاست مجلسی هم کارسختی است. تعامل و همراهی با۲۸۰ نماینده بافرهنگهاو انتظارات مختلف، ساده نیست.
خبرگزاری مهر-گروه سیاست، ابوالفضل سروش: نماینده مردم تهران در مجلس در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری مهر قرار داد، دیدگاه خود درباره لزوم حضور حداکثر دو دوره ای هر مسئول در جایگاهش را مطرح کرد.
متن کامل این یادداشت بدین شرح است:
اصولا حضور در هر پست و منصبی بیش از ۸ سال ماندن صحیح نیست. این امر در خصوص ریاست جمهوری درقانون اساسی پیش بینی و تصریح شده است.
به نظر من حضور درکسوت ریاست مجلس و نیز پوشیدن ردای نمایندگی هم بیش ازدودوره درست نیست. این موضوع به دو دلیل قابل تامل و بررسی است؛ نخست آن که گردش نخبگان درسطح جامعه لازم است و دیگر این که ٨سال زمان کافی برای هر وعده و حرف و قولی است که باید اجرایی شود.
بعضی ها را می بینم ۱۶تا ۲۰سال درمجلس مانده اند به نظرم ماندن طولانی در این کسوت منطقی نیست. ای کاش بعضی مواد قانون اساسی از جمله همین مورد یاد شده، اصلاح میشد.
نکته دیگر آن که ریاست مجلسی هم کارسختی است. تعامل و همراهی با۲۸۰نماینده بافرهنگ هاوانتظارات واعتقادات وجناحهای مختلف، ساده نیست. روزی نبوده درمجلس خطاب به رئیس نشنیده باشم "شمادربرابر قرآن قسم خوردید به آیین نامه عمل کنید پس چراعمل نمیکنید؟ " و در پی آن یک مشاجره جدیدایجاد نشود!
البته صبر و متانت آقای لاریجانی قابل تقدیر است که ازکوره درنمیروند و درمقابل این همه مسائل مختلف وبعضاپرخاش ها با سعه صدر برخورد می کنند.
بر همین اساس لازم است ریاست مجلس نیر حداکثر دودوره ای باشد تا این بار سنگین، باعث افت کار قانونگداری نشود.
لازم به ذکر است اداره مجلس توسط آقای لاریجانی تا الان خوب بوده و البته از ابتدای انقلاب فقط ایشان بودند که سه دوره ریاست را تجربه کرده اند. من معتقدم برای صیانت ازقانونگذاری ونظارت بهتر، دوره نمایندگی وبه تبع آن تکیه زدن بر صندلی ریاست، نباید بیشتر ازدودوره باشد.
به گزارش آوای ورزقان، فرماندار شهرستان ورزقان در همایش یک روزه دهیاران بخش مرکزی شهرستان ورزقان با اشاره به اینکه دهیاران می توانند با عمل به وظایف قانونی خود و با همیاری اهالی چهره روستاها را تغییر دهند، گفت: در سایه تلاش دهیاران است که روستاها می توانند ترقی کرده و توسعه یابند.
وی آبرسانی به روستاهایی را که با مشکل کمبود آب شرب مواجهاند از جمله برنامه های اولویت دار دولت یازدهم برای سال ۹۶ برشمرد و افزود: هم اکنون طرح آبرسانی به ۱۱ روستای شهرستان در دست اجراست و آب شرب مورد نیاز ۶۵ روستای دیگر شهرستان نیز از محل سد حاجیلار تامین خواهد شد که با این شرایط شهرستان ورزقان مشکلی به لحاظ تامین آب شرب در سال های آینده نخواهد داشت.
حسن یحیوی با اشاره به اینکه معابر بیش از ۵۰ روستای شهرستان در هر دو بخش مرکزی و خاروانا آماده آسفالت ریزی است، از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان خواستار پیگیری جذب قیر رایگان برای آسفالت معابر مذکور شد و بیان داشت: گسترش شبکه تلفن ثابت و همراه و اینترنت پرسرعت نیز از دیگر برنامه های دولت در روستاهای شهرستان است.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده، وظیف قانونی دهیاران را به مانند دیگر مسئولین تلاش برای حضور با شکوه مردم در این رویداد سیاسی دانست و گفت: اجرای قانونمند انتخابات باید سرلوحه تمامی مسئولین و دهیاران در شهرستان باشد.
امام جمعه ورزقان نیز با اشاره به اینکه شهرستان ورزقان توانمندی و استعدادهای بسیاری برای توسعه دارد افزود: در سال های گذشته آنگونه که باید از این استعدادهای باالفعل در جهت توسعه شهرستان استفاده نشده است.
وی گفت: اختلافات موجود در گذشته عامل اصلی عقب ماندگی شهرستان بوده است و در صورتی که با وحدت و برنامه ریزی اقدام می شد اکنون نباید با این حجم از بیکاری جوانان در شهرستان مواجه می بودیم.
حجت الاسلام مسعود مهدوی از دهیاران بخش مرکزی شهرستان خواست به دور از تعصبات قومی برای بهره مندی عموم مردم روستا از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش نمایند.
بخشدار مرکزی ورزقان نیز در این همایش با اشاره به اینکه بخش مرکزی شهرستان ورزقان بیش از ۱۱۰ روستا و ۷۵ دهیاری دارد، نقش دهیاری ها را در عمران و آبادنی روستاها به عنوان مدیران روستایی بسیار پر رنگ دانست.
وی با اشاره به اینکه هدف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید خدمت بی منت به مردم ایران اسلامی و به ویژه ساکنین مناطق محروم و روستایی و توسعه روستاها است، افزود: در طول سه سال خدمت دولت یازدهم، نزدیک ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای عمران و آبادانی روستاها به دهیاری های بخش مرکزی شهرستان ورزقان اختصاص یافته است.
صادق میکائیلی با تاکید بر اینکه دهیاران نماینده دولت در روستاها و از طرف دیگر منتخب مردم روستا هستند؛ خواستار همکاری نزدیک ادارات با دهیاران به عنوان مدیران ارشد روستاها، در برنامه ریزی ها و طرح های مرتبط با روستا به منظور حصول نتایج مطلوب شد و خاطر نشان کرد: دهیاران نیز باید با آگاهی کامل از وظایف قانونی خود تمامی عملکرد های خود را به صورت شفاف ارائه نمایند.
وی با اشاره به موضوع انتخابات و اینکه دهیاران باید زمینه حضور حداکثری ساکنین روستاها در انتخابات را فراهم نمایند، تاکید کرد: دهیاران باید با رعایت اصل بی طرفی و سرلوحه قرار دادن منویات رهبر معظم انقلاب در برگزاری هرچه باشکوه تر انتخابات مشارکت نمایند.
بخشدار ورزقان با تاکید بر اینکه باید عوارض ارزش افزوده شرکت های پیمانکار مجتمع مس سونگون ورزقان در اداره امور مالیاتی شهرستان پرداخت شود، تصریح کرد: با وایز شدن عوارش ارزش افزوده شرکت های پیمانکار به امور مالیاتی شهرستان ۳۰ درصد از این عوارش در دهیاری های شهرستان سرشکن خواهد شد.
وی افزود: شرکت مس در قبال مسائل شهرستان به ویژه در راستای مسئولیت های اجتماعی خود نسبت به شهرستان وظایفی دارد که باید بیش از پیش به آن ها عمل نماید.
معاون فرماندار ورزقان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۲ انتخابات بسیار مهم در پیشرو داریم، برگزاری انتخابات متعدد در کشور را نشانگر دموکراسی دانست و خاطر نشان کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی تمامی مسئولین به صورت مستقیم و غیر مستقیم با آرای مردم انتخاب می شوند.
وی تعامل بین شورا و دهیار را موجب ترقی روستاها دانست.
فرمانده سپاه ناحیه ورزقان نیز در این جلسه با تاکید بر همکاری دهیاران با فرماندهان پایگاه ها در روستاها، انجام امور با همکاری را موجب موفقیت در آن کار دانست و بر لزوم توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر با هدف حفظ و ارتقاء فرهنگ دینی در مناطق روستایی تاکید کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان نیز با اشاره به اینکه تامین نظم و امنیت بدون همکاری مردم و به تنهایی از عهده پلیس خارج است از دهیاران و اهالی روستاها خواست نهایت همکای را با پلیس داشته باشند.
به گزارش آوای ورزقان، محمدرضا نعمت زاده امروز سه شنبه در جریان بازدید از مجتمع معدنی مس سونگون ورزقان با تاکید بر اینکه کنسانتره تولیدی در این مجتمع نباید از استان آذربایجان شرقی خارج شود، گفت: بر اساس مطالعات جدیدی که در حال انجام است به نظر می رسد ذخیره معدن مس سونگون به بیش از ۲ برابر افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه ذخیره معدن مس سونگون بیش از این ۴۰۰ میلیون تن برآورد شده بود، این معدن را یکی از معادن مهم کشور در سح کشور و استان آذربایجان شرقی اعلام کرد و گفت: با راه اندازی واحدهای جدید در قالب طرح توسعه این معدن و ظرفیت سازی برای صنایع پایین دستی، اشتغال و ارزش افزوده قابل توجهی در استان ایجاد می شود.
وزیر صنعت و معدن و تجارت را در این بازدید، علیرضا جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی، رحمانی قائم مقام وزیر و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران، علیزاده نماینده مردم شهرستان ورزقان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته معدن کمیسیون صنایع و معادن، مراد علیزاده مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و تعدادی دیگر از نمایندگان و مسئولان استانی همراهی می کردند.
بازدید از کارخانه تلغیظ و معدن مس سونگون و شرکت در یک جلسه تخصصی با حضور مسئولین شهرستانی و استانی و مدیران شرکت مس از جمله برنامه های سفر چند ساعته نعمت زاده به ورزقان بود.
مجتمع مس سونگون ورزقان در ۱۳۰ کیلومتری شمال تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده است.
در این معدن سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن کنسانتره مس با عیار تقریبی ۳۰درصد تولید می شود که به لحاظ نبود کارخانه های ذوب و پالایش کنسانتره مس به کشورهای مختلف صادر می شود.
در زمان حاضر بیش از ۵ هزار نفر در این مجتمع مشغول هستند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز به منظور افتتاح پروژه های مربوط به سال اقتصاد مقاومتی با ورود به فرودگاه بین المللی تبریز مستقیم راهی شهرستان ورزقان شد
مدیر مس منطقه آذربایجان گفت: نیت ما در منطقه سونگون این است که کمترین آسیب را به محیطزیست بزنیم و تعهد داریم هر آسیب احتمالی را با انجام اقدامات زیستمحیطی جبران کنیم.
مهندس محمد حاجیآقازاده، با اشاره به اینکه معدنکاری در همهجای دنیا آسیبهایی به محیطزیست وارد میکند، گفت: این یک واقعیت است که در حین عملیات معدنکاری ممکن است محیطزیست تخریب شود، با این حال مهم است که اولاً نیت ما چیست و ثانیاً چه تعهد و تکلیفی برای خودمان تعریف کردهایم.
وي ادامه داد: اینکه نیت ما از معدنکاری این باشد که کمترین آسیب را به محیطزیست وارد کنیم، نیتی مقدس است که بهجد میتوانم بگویم در مس منطقه آذربایجان دنبال میشود. علاوه بر این، تعهد ما این است که به همان میزانی که بهخاطر معدنکاری به محیطزیست منطقه آسیب میرسانیم، در راستای احیای محیطزیست منطقه تلاش کنیم که این همان تعریف توسعه پایدار است.
مدیر مس منطقه آذربایجان تاکید کرد: خوشبختانه این نیت و تعهد در تمام مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران و بهخصوص در مجتمع مس سونگون وجود دارد.
وي در ادامه با اشاره به تعهد مس منطقه آذربایجان نسبت به محیطزیست منطقه، برخی از اقدامات زیستمحیطی این شرکت را برشمرد و گفت: ما در زمینه فضای سبز و درختکاری، بیش از 22هزار مترمربع چمنکاری و همچنین بیش از 300 هکتار مرتعکاری در عرصههای طبیعی داشتهایم. در سونگون که در ارتفاع 2400 متری قرار دارد، اینها دستاوردهای بزرگی است؛ چراکه این ارتفاع تغییرات آبوهوایی و درجه حرارت را بهدنبال دارد که کاشت و مهمتر از آن نگهداری از آنها را با مشکلات زیادی مواجه میکند.
حاجیآقازاده به دیگر دستاوردهای زیستمحیطی مس منطقه آذربایجان اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم زیستمحیطی در منطقه سونگون، پایشهای آنلاین کیفی آب رودخانههای حوزه آبریز سونگون است. در این زمینه دو ایستگاه سیستم آنلاین در پاییندست کارخانه و سد باطله نصب و راهاندازی شده است. اطلاعات این ایستگاهها به شکل آنلاین توسط ادارهکل محیطزیست استان رصد میشود.
وي ادامه داد: همچنین یکی از پروژههای مهم زیستمحیطی که در حال افتتاح و بهرهبرداری است، ساخت سیستم تصفیه زهاب باطلههای معدن مس سونگون است که سرمایهگذاری بالغ بر 20 میلیارد ریال در آن صورت گرفته است.
مدیر مس منطقه آذربایجان تاکید کرد: اقدامات انجامشده در زمینه تصفیه زهابهای معدن مس سونگون مورد استقبال و تایید ادارهکل محیطزیست استان قرار گرفته است.
مدیر مس منطقه آذربایجان در پایان گفت: با روحیهای که در شرکت مس منطقه آذربایجان وجود دارد امیدواریم بیش از گذشته در زمینه محیطزیست فعالیت کنیم.
بالاخره معدن یا طبیعت !
نماینده مردم تبریز در مجلس با تاکید بر اینکه برخی مصوبات مجلس اسباب سرافکندگی است گفت: از مصوبه مجلس در مورد افزایش حقوق مدیران تا سقف ۲۴ میلیون شرمسار شدیم و امیدوارم شورای نگهبان این مصوبه را رد کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بستان آباد، احمد علیرضابیگی صبح امروز در جمع مردم این شهرستان با بیان اینکه حدود پنجاه نفر از مردم آذربایجان در سانحه قطار تبریز_مشهد به رحمت خدا رفتند اظهار داشت: سنگینی این درد هنوز در سینه ما وجود دارد و این اتفاق دل همه ملت را آزرده کرد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بعد از سه ماه از حادثه قطار نتوانستیم وزیر راه را در مورد حادثه پاسخگو کنیم گفت: در حادثه پلاسکو وزیر کشور و دولت در کمتر از یک هفته در مجلس حاضر شده و گزارش دادند ولی وزیر راه با پشتوانه خاص خود به سختی مجبور به پاسخگویی شد.
بیگی با اشاره به اینکه وزیر را به مجلس کشیدیم و چهار پنج بار از مردم آذربایجان عذرخواهی کرد ابراز داشت: در موضوع استیضاح شاید در ظاهر وزیر موفق شد با سیاسیکاری رأی اعتماد بگیرد، ولی در پیشگاه ملت شریف ایران سوالاتی از او پرسیدیم که به هیچکدام نتوانست پاسخ دهد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه هنوز همین وزیر راه صورت مالی دارایی 8 هزار میلیاردی خود را به قوه قضائیه نداده است، تصریح کرد: آخوندی قبل از وزارت شرکتهای خصوصی زیادی تأسیس کرده بود که در دوران وزارت همچنان این شرکتها وجود دارند، تنها در یک مورد، قرارداد پزشک قطارها به صورت انحصاری و بدون رعایت تشریفات دولتی به شرکت پسر وزیر راه سپرده شده است لذا ملت بدانند که نتیجه مالاندوزی این فرد این است که وزارتخانهای که باید به درد مردم برسند، امروز به تجارت مشغولند و چگونه با وجود این افراد میتوان انتظار عدالت داشت؟
وی افزود: زمانی که خریدار و فروشنده قطارهای بخش خصوصی، مسئول ارشد وزارت راه است معلوم است که در واگن قطار یک چکش هم پیدا نمیشود تا شیشه را بشکنند و خود را نجات دهند و بعد هم در این موضوع پاسخگوی کسی نیستند که این نتیجه بیکفایتی مدیران ارشد وزارت است.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برخی مصوبات مجلس اسباب سرافکندگی است، خاطرنشان کرد: از مصوبه مجلس در مورد افزایش حقوق مدیران تا سقف 24 میلیون شرمسار شدیم و تلاش زیادی کردیم تا تصویب نشود ولی مانند استیضاح وزیر راه شرمنده شدیم، امیدواریم شورای نگهبان این مصوبه را رد کند.
بیگی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی مبرا از این است که وزرایش سرمایه نجومی داشته باشند و کنار آن حقوق نجومی دریافت کنند، ادامه داد: در این اوضاع رکود و تورم افزایش حقوق مدیران ارشد درست نیست چرا که برخی حرکتهای ناعادلانه، مردم را ناراحت میکند.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در موضوع نابرابری در پرداخت مالیات کارگر و کارمند که با فشار اصلاح شد یا افزایش سقف دریافتی مدیران به 24 میلیون در برابر حقوق 800 هزار تومانی عین بیعدالتی است که مجلس متاسفانه تصویب کرد.
وی تغییر نحوه محاسبه نرخ قبوض گاز را یادآور شد و با اشاره به اینکه هر متر مکعب گاز را به صورت ثابت با تعرفه 150 محاسبه کردند، ابراز داشت: این نوع محاسبه به نفع پرمصرفهایی که از 600 پرداخت میکردند و قبوض افراد کم مصرف هم با افزایش 40 درصدی روبهرو بود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در اوج قدرت است، تاکید کرد: نباید رفتارهای ناعادلانه در داخل داشته باشیم تا مردم از دولت دل چرکین شده و در دفاع از نظام تردید داشته باشند، همه باید بدانند اراده مردم است که در جمهوری اسلامی با رأی تعیین میشود اگر عمل ما رضایت مردم را فراهم نکند مردم مدیران را تغییر میدهند چرا که چک سفید به کسی ندادهاند.
بیگی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم تبریز و آذربایجان مبنی بر اینکه هر کس مسیری غیر از این مسیر انقلاب اسلامی را طی کند مردم آن را کنار خواهند زد، خاطرنشان کرد: باید مسیری را طی کنیم که انقلاب اسلامی طی کرده و مردم نیز این مسیر را برای پیشرفت و عدالت مطالبه میکنند.
جناب بیگی ایکاش برای وامهای آن چنانی دولت گذشته هم اعتراض می کردی که الان از آن وامهای در ارمنستان فعالیت میشود!!!!!
حضرت زهرا سلام الله علیها مقامی آنچنان رفیع دارد، به طوری که تنها کسی است که رسول خدا(ص) و سرآمد خلقت، در عمر مبارکشان دست ایشان را بوسیده و آن حضرت(س) را میبوئیدند و میفرمود: «من از فاطمه بوی بهشت را استشمام میکنم»، همین طور پیغمبر(ص) در برابر او به قامت بر میخواست و به استقبال او جلو میرفت و صبر نمیکرد که حضرت زهرا(س) به او برسد، خود به سوی او میرفت، این حرکت از پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم راجع به هیچ کس نداریم، نه از باب اینکه ایشان فرزند پیغمبر(ص) بود و یا یک عاطفه پدری به فرزند داشته باشد، خیر! پیغمبر فرزندان دیگری هم داشت، راجع به هیچ کدام از آنها چنین نکرده بود، این به سبب مقام عظیم حضرت صدیقه کبری (س) است.
حتی علمای شیعه اختلاف دارند که مقام آن حضرت(س) برتر است یا مقام امیرالمومنین(ع) و برخی معتقدند که فقط بعد «ولایت» امیرالمومنان علیهالسلام از ایشان برتری دارد؛ یعنی چون امیرالمومنین(ع) ولی خدا، پس از پیغمبر(ص) بر خلایق است، از این جهت به حضرت زهرا(ع) ولایت دارد و فقط برتری از این باب است، لذا شخصیت بسیار بزرگواری است که از همه ائمه مقامش بالاتر و ام الائمه و اولین شهید راه ولایت است، باید گفت در حضرت زهرا(س) یک ویژگی خاص وجود دارد که آن حضرت را به تمام معصومین و تمام شخصیتهای عظیمالشأن بینظیر کرده است و آن با وجود اینکه آن حضرت (س)، زن هست و از زنان تکالیفی همچون مردان خاسته نشده است، اما مظهر ایثار و ولایتمداری .
از دیدگاه حضرت زهرا (س) بهترین زنان کسانی هستند که مردان نامحرم آنها را نبینند و او نیز مردان نامحرم را نبیند -که این دیدگاه پیغمبر هم هست- یک چنین جایگاهی یک زن مسلمان دارد که برترین آنها خود حضرت فاطمه سلام الله علیهاست، اما در آنجایی که پای دفاع از ولایت به پیش میآید، در جمع نامحرمان نامرد که با بیتفاوتی نظارهگر غصب خلافت و کنار زدن ولی خدا بودند، آن چنان خطابهای را در دفاع از ولایت بیان میکند که تاریخ را متحیر کرده است، لذا از این جهت آن بزرگوار مظهر ولایتمداری و ایثارگری است و آن هم به عنوان نخستین کس در این عرصه وارد شد و از جان مبارک خود هم مایه گذاشت، یک ویژگی استثنایی دارد که باید شهامت آن حضرت و علل شهادت آن حضرت به خوبی دریابیم و بزرگ بداریم و با الگوگیری از الگوی بینظیر بشریت، بتوانیم به سیره آن حضرت(س) عمل کنیم.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «یوکیا آمانو» دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی فردا (پنجشنبه) با مقامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیدار و درباره توافق هستهای ایران گفتوگو خواهد کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز» این دیدار که اولین در نوع خود از زمان روی کار آمدن دولت جدید آمریکاست، روی بررسی برنامه جامع اقدام مشترک متمرکز خواهد بود.
مقامات مطلع در آژانس اتمی میگویند «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا - که خواستار بازنگری کامل در برجام شده - نیز در میان مقاماتی است که با آمانو دیدار میکند.
یکی از سخنگویان آژانس اتمی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: «دبیرکل آمانو روز پنجشنبه 2 مارس با رکس تیلرسون وزیر خارجه و دیگر مقامات ارشد آمریکا در واشنگتن دیدار خواهد داشت.»
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری عصر امروز در دیدار جمعی از اعضای نهادهای دینی جمهوری آذربایجان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خوجالی، دولت ارمنستان را غاصب و متجاوز به حقوق مسلمین برشمرد و اظهار داشت: طبق اسناد تاریخی اراضی قرهباغ متعلق به جمهوری آذربایجان است و باید از دست اشغالگران آزاد شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی با تسلیت ایام شهادت صدیقه کبری حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها، ابراز داشت: همانطور که رژیم صهیونیستی فلسطین را غصب کرده است، ارمنیها نیز قرهباغ را اشغال کردهاند، منتهی در فلسطین علاوه بر غصب با اذیت و آزار مسلمانان فلسطین همراه است و همواره در حال جنگ هستند ولی در حال حاضر در قرهباغ جنگی نیست، اما با این حال مسئله غصب قرهباغ و تجاوز به حقوق مسلمین، باید مورد توجه قرار گیرد.
آیتالله مجتهدشبستری با بیان اینکه در حال حاضر مسلمانان باید دین و وحدتشان را حفظ کنند، خاطرنشان کرد: حضرت امام (ره) می فرمودند؛ چنانچه هر مسلمان یک سطل آب بریزد، اسرائیل را آب میبرد، از این رو اگر مسلمانان جهان متحد شوند اصلاً نیازی به جنگ نیست و دشمنان خودشان عقبنشینی میکنند.
مسلمانان باید از خرید اجناس خارجی اجتناب کنند
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی با بیان اینکه استعمارگران مخصوصاً آمریکا و اسرائیل میخواهند با ایجاد اختلافات قومی و مذهبی بین مسلمانان تفرقه بیاندازند، تاکید کرد: تمام مسلمانان باهم برادرند و این اخوت اسلامی ایجاب میکند، بین مسلمانان وحدت و همدلی حاکم باشد، از این رو مسلمانان باید از خرید اجناس خارجی اجتناب کنند و از تولیدات داخلی خودشان مصرف کنند، متاسفانه در ایران و آذربایجان اجناس خارجی زیاد است و همین موجب شده تا پول مسلمانان به جیب دشمنان آنها برود.
امام جمعه تبریز، با اشاره به وظیفه خطیر اصحاب رسانه در خصوص مسئله قرهباغ، اظهار داشت: روزنامهنگاران و نویسندگان میتوانند با ارائه اسناد تاریخی راجع به قرهباغ مطالبی بنویسند و همین فعالیت فرهنگی بهتر از برداشتن سلاح و کشتن یکدیگر است. جدال علمی و فرهنگی بهتر از نزاعهای خونین جواب میدهد.
آیت الله مجتهدشبستری با بیان اینکه ایران همیشه مدافع حق بوده و است، گفت: جمهوری آذربایجان کشوری مسلمان و همیشه مورد احترام ایران است، ایران اسلامی وطن دوم مردم جمهوری آذربایجان محسوب میشود، ما همانطور که به شهدای ایرانی افتخار میکنیم به شهیدان خوجالی هم درود میفرستیم.
وی تصریح کرد: طبق اسناد تاریخی اراضی قره باغ متعلق به جمهوری آذربایجان است و باید از دست اشغالگران آزاد شود.
گروه سیاسی زیتون؛ حادثه قطار تبریز شاید جدا از آه و خون و گریه هایی که برای مردم ایران و آذربایجان به خصوص خانواده های داغ دیده در پی داشت، آزمون بزرگی برای نمایندگانی بود که ادعای وکیل الملتی را داشتند. هنوز یک سال از کوران رقابتهای انتخاباتی مجلس دهم و وشعارها و وعده وعیدهای رنگارنگ کاندیداها نمی گذرد. شعارها و ادعاهایی پر زرق و برق مردم فریبی که گوش فلک را کر کرده بود.
در ماجرای تصادف مرگ بار قطار تبریز_مشهد در ایستگاه هفت خوان از همان لحظات ابتدایی نمایندگان در کنار دیگر چهره های شاخص و مطرح نسبت به ماجرا موضع گیری های مختلفی می کردند. برخی از همان ابتدا با توجه به صحبتها و وعده هایی که وزیر راه در محضر رهبری داده و هزینه هنگفتی که برای سیستم کنترل خودکار قطار کرده بود، او را مقصر شماره یک این حادثه می دانستند و صحبت از استیضاح بی چون و چرا به میان می آوردند.
در طرف دیگر برخی نمایندگان آذربایجانی هم بودند که وزیر راه را مستحق پاسخگویی ندانسته و تا آخر هم از وی دفاع کردند و زمان کم باقی مانده تا پایان عمر دولت یازدهم را یکی از اصلی ترین دلایل خود ذکر می کردند.
گذشته از مخالفان و یا موافقان استیضاح هر وزیری که طبیعتا حق طبیعی هر نماینده ای است و البته مردم در این رابطه قضاوت خواهند کرد، برخی نمایندگان بودند که تنها با توجه به تغییر شرایط، نظرات خود را هم تغییر می دادند.
زهرا ساعی، تنها نماینده زن تبریز که این دوره از لیست امید و برای اولین بار به بهارستان راه یافت در اولین روزهای این حادثه طی گفتوگویی حرفهای دولتمردان را تکرار و عنوان میکند: «استیضاح وزیر راه کار عجولانهای است، علت حادثه سهل انگاری نیروی انسانی بود!»
این صحبتهای زهرا ساعی با واکنشهای تندی از سوی مردم آذربایجان و به خصوص خانواده های داغ دیده حادثه همراه شد، با فشارهای زیادی در شبکه های اجتماعی در پی داشت. به گونه ای که هنوز چند روز نگذشته این بانوی اعتدالی صحبتهای خود را اندکی تغییر داد و از احتمال استیضاح آخوندی در صورت قانع نشدن صحبت به میان آورد.
صحبتها و مواضع ساعی به اینجا ختم نشد. او که پیش تر سابقه تغییر مواضع آنی نسبت به تغییر شرایط را حتی بعد از فتنه 88 را هم داشت ظاهرا از توضیحات وزیر راه قانع نشد و پای نامه در خواست استیضاح آخوندی را که از مرز 80 امضا گذشته بود را هم امضا کرد.
ساعی ظاهرا عرصه را در آن ایام تنگ تر از آن دیده بود که بتواند در مقابل خواسته مردم برای استیضاح وزیر ایستادگی کرده و مواضع اولیه اش را تکرار کند.
بعد از درخواست استیضاح وزیر راه وقفه زیادی در پیگیری ماجرا از سوی هیئت رئیسه مجلس به وجود آمد، وقفه ای که با توجه به اتفاقات پشت پرده رخ داده تعداد امضا های استیضاح را از 80 به 33 امضا رساند و نمایندگان زیادی بودند که به هر دلیل ممکن از استیضاح وزیر میلیاردی دولت تدبیر منصرف شدند اما نام زهرا ساعی همچنان در بین استیضاح کنندگان دیده می شد.
جلسه استیضاح آخوندی با هر انتقادی که بود برگذار شد و وزیر پر حاشیه و پر منتقد دولت در وزارت خانه ماندگار شد اما باز هم بانوی اعتدالی تبریز نمونه جدیدی از تغییر مواضع خود را ارائه داد.
ساعی بلافاصله بعد از رای نیاوردن استیضاح آخوندی نامه انصراف خود از استیضاح را منتشر کرد تا نشان دهد نه دنبال اقناع بود و نه دنبال استیضاح وزیر و گرفتن حقوق مردم آذربایجان است.
اینکه چرا ساعی بعد از رای نیاوردن استیضاح نامه اش را منتشر کرده است به کنار، اما نماینده تبریز دلیل انصراف خود از استیضاح آخوندی را غلبه دلایل سیاسی به اصل استیضاح و تسویه حساب با دولت دانسته و از طرفی فرصت کم باقیمانده از عمر دولت را دیگر دلیل انصرافش از استیضاح نامیده است.
حال آنکه فرصت کم باقی مانده از عمر دولت دلیل موجهیست یا نه، باید گفت ظاهرا ساعی در زمان امضای استیضاح متوجه زمان باقی مانده از فرصت دولت و همچنین زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نبوده است و اکنون یک شبه این ماجرای مهم و تاثیرگذار پی برده است.
اما در مورد بحث تسویه حساب با دولت هم که بانوی نماینده از آن نام می برد، باید پرسید، او دلواپس دولت است یا دلواپس حقوق مردم؟ ساعی با این نامه انصراف خود از استیضاح و نگرانی که از شرایط به وجود آمده برای دولت ابراز می کند، غیر مستقیم مدال وکیل الدولگیش را به گردن می اندازد.
هرچند او از لیست امید و با حمایتهای بی چون و چرای جریان خاص نماینده شد، اما باید بداند که با رای مردم تبریز بود که به بهارستان راه یافت. موضوع مهمی که ظاهرا در پیچ و خم سیاست بازی های مجلس و نمایندگان فراموش شده است.
هرچند آخوندی با هر کم و کیفی بی آنکه توضیح قانع کننده ای در مورد دلیل قربانی شدن 49 هموطن تبریزی داده باشد در وزارتخانه اش ماندگار شد اما باید گفت این برهه آزمونی بود برای نمایندگان ملت و فرصتی برای مردم برای شناخت بیشتر و قضاوت بهتر.
آهسته بیا و آهسته برو
مشکل ما این است بعضی ها تا کنون در سیاست و یا اصلا در ایران نبودنند تلاش می کنند هر طرف قدرتمند باشد با آنها باشند در رای گیری با آنها و در مجلس با اینها در بیرون مجلس با هیچ کدام!!!!!
جناب آقای انبارته ، در خصوص چگونگی ایجاد اداره راه ( راهداری ) در مرکز بخش خاروانا ، گفتند زمین به اداره راه واگذار شده و بعد از عید 96 ساختمان راهداری احداث خواهد شد . و افزودند در سالهای گذشته یک دستگاه گریدر به این راهداری اختصاص داده شده است که همینک در ورزقان مستقر هستند که با احداث ساختمان راهداری همه تجهیزات و دستگاههای راهداری در این مرکز مستقر خواهند داشت و مقرر است یک دستگاه بلدوزر و یکدستگاه گریدر به همراه کمپرسی به طور دائمی در محل راهداری خاروانا مستقر شوند . ایشان افزودند در وضعیت فعلی و نبود راهداری در مرکز بخش ، مشکلات ما را بیشتر کرده که با حضور دائمی امکانات و تجهیزات و دستگاههای سنگین ، این مشکلات بخصوص برفروبی راههای اصلی و روستایی به طور منظم و در اسرع وقت صورت خواهد پذیرفت .
روابط عمومي بخشداري خاروانا
به گزارش آوای ورزقان، صمد نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در آئین بهره برداری از این طرحها، گفت: در روستاهای کاسین و زغن آباد برای بهره مندی ۴ هزار نفر از آب شرب مناسب۴۳۰۰ متر لوله گذاری، خط انتقال، احداث موتور خانه و راه اندازی ایستگاه پمپاژ با اعتبار ۸ میلیارد ریال انجام شده است.
وی افزود: ۹۴درصد جمعیت روستایی شهرستان ورزقان از آب شرب سالم بهره مند هستند.
کلنگ زنی دو باب سالن ورزشی در روستاهای کاسین و زغن آباد در زمینی به مساحت ۲۵۰۰مترمربع و با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد ریالی پتروشیمی تبریز دیگر برنامه شبستری معون سیاسی و امنیتی استانداری آذربایجان شرقی بود.
شبستری خیابانی سپس با حضور در شهرک صنعتی ورزقان کلنگ احداث کارخانه تولید قطعات فلزی مورد نیاز معادن شهرستان را با سرمایه گذاری ۴۶ میلیارد ریالی بخش خصوصی و با ظرفیت تولید سالانه ۲۰هزارتن قطعات فولادی که تاپایان سال ۹۶ مورد بهره برداری قرار می گیرد را برزمین زد.
این کارخانه همچنین دسته کم برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.
همچنین با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار۴۳ باب، مسکن مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در ۱۵ روستای شهرستان ورزقان با اعتبار ۵ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.
شبستری همچنین ضمن بازدید از بیمارستان در حال تجهیز علامه جعفری ورزقان از نزدیک، مشکلات و کمبود های این بیمارستان را بررسی کرده و قول مساعد داد پیگیری های لازم را برای تجهیز کامل و راه اندازی این بیمارستان از مرکز استان انجام دهد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری آذربایجان شرقی در پایان برنامه سفر یک روزه خودبه شهرستان ورزقان در دیدار عمومی با مردم روستای کاسین، تاکید کرد: زمینه های توسعه شهرستان ورزقان با وجود معادن مس و طلا مهیا است و باید تلاش شود تا با جذب سرمایه گذار برای راه اندازی صنایع پایین دستی معادن مس و طلا در شهرستان، توسعه گردشگری و تشکیل تعاونیهای مختلف تولیدات کشاورزی توسعه اقتصادی شهرستاندر اسرع وقت محقق شود.
کاسین هم پیشرفت کند از ماست
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم آذربایجان، حضور منسجم، مقتدارنه و پرطراوت ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن را «مایهی آبروی انقلاب و نظام و ایران» خواندند و با اشاره به اینکه مسئولان نباید این حضور را به معنای گله نداشتن مردم تصور کنند، افزودند: آمریکا میخواهد با تکرار ترفند تهدید و جنگ نظامی، توجه مسئولان کشور را از صحنهی جنگ واقعی یعنی جنگ اقتصادی منحرف کند، مسئولان هوشیار باشند و همهی همت خود را صرف حل مشکلاتی همچون بیکاری، رکود، گرانی و تبعیض کنند.
رهبر انقلاب اسلامی، حضور پرشکوه ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را «مایهی آبروی انقلاب و نظام و ایران» خواندند و با تشکر صمیمانهی قلبی از مردم خاطرنشان کردند: امسال نه فقط منابع داخلی از افزایش حضور مردم در بسیاری از شهرها سخن گفتند بلکه دشمنان انقلاب هم برخلاف سالهای قبل، با استفاده از تعابیر «میلیونی» به این حضور عزتبخش اذعان کردند و زبان بنده حقیقتاً از ادای تشکر از ملت قاصر است.
ایشان با اشاره به تلاش بیوقفهی سیا، موساد، دستگاه اطلاعاتی و جاسوسی انگلیس و هزینه شدن دلارهای نفتی قارونها برای فضاسازی علیه انقلاب و جمهوری اسلامی گفتند: در تمام طول سال، صدها شبکهی ماهوارهای، فضای مجازی و ورشکستگان فراری از ایران، به تحقیر و تضعیف و متهمسازی نظام مشغولند اما حضور عظیم ملت همچون باران رحمت الهی، در روز ۲۲ بهمن این فضای غبارآلود را پاکیزه میکند و همچون رودخانهای زلال و مبارک، آلودگیها را میزداید.
حضرت آیتالله خامنهای تأمل در ترکیب جمعیتی راهپیمایی ۲۲ بهمن را ضروری و بسیار مهم برشمردند و افزودند: اکثر این جمعیت عظیم، دوران تلخ و سیاه اختناق طاغوت، پیروزی انقلاب، امام راحل و دفاع مقدس را ندیدهاند اما با احساس و معرفت و روشنفکری و روشنبینی به خیابانها میآیند.
ایشان خاطرنشان کردند: حضور امیدآفرین و ایستادگی نسل سوم و چهام در میدان دفاع از انقلاب و نظام، نشاندهندهی رویندگی و بالندگی انقلاب و نکتهای بسیار مهم و درخور توجه است.
رهبر انقلاب اسلامی، تلاش دشمنان را برای ناکارآمد نشان دادن نظام، کوبیدن آب در هاون برشمردند و افزودند: ما البته مثل همهجای دنیا نابسامانیهایی داریم که بههیچوجه از آنها نمیگذریم اما دشمن در تلاش است پیشرفتها و کارهای بسیار مهم ۳۸ سال اخیر را نادیده بگیرد و مردم را مأیوس کند.
حضرت آیتالله خامنهای با استناد به گزارشهای واقعی، پیشرفتهای کشور را در چهار دههی اخیر در برخی امور زیربنایی، شگفتانگیز خواندند و یادآوری کردند: برخی از این پیشرفتها و جهشها در دورههای صدساله هم معمولاً امکانپذیر نیست.
ایشان آبرو و عزت ملی ایرانیان را در مقایسه با دوران تحقیرآمیز طاغوت، از دستاوردهای پرافتخار انقلاب برشمردند و افزودند: رژیمِ توسریخور از آمریکا و انگلیس، ملت را ذلیل و خوار کرده بود اما امروز همه به عزت و اقتدار ملت و حضور تعیینکنندهی ایران اذعان دارند و میدانند تقریباً در همهی مسائل منطقه، اگر ایران حضور نداشته باشد و اراده نکند، کاری به پیش نخواهد رفت.
رهبر انقلاب ۲۲ بهمن را «نعمتی الهی و فرصتی گرانقدر» برای اعلام مواضع و خواستههای ملت دانستند و افزودند: امسال، ملت نشان داد در مقابل دشمنان ایستاده است و بهدنبال تحقق اسلام و پیشرفت نظام اسلامی برخاسته از مردم است و هر مسئولی با ملت همراه نباشد و ایستادگی نکند، ملت او را بدون تردید پس خواهد زد.
حضرت آیتالله خامنهای به مسئولان کشور تأکید کردند: حضور پرشور مردم در مقابل دشمن کمینکرده برای بلعیدن ایران را به حساب گلایه نداشتن آنها از عملکرد مسئولان نگذارید چراکه مردم از مسائل مختلف ازجمله تبعیض و کمکاری و بیاعتنایی به مشکلات گلایهمندند و احساس ناراحتی و رنج میکنند.
ایشان خاطرنشان کردند: سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» در حال پایان یافتن است و مسئولان دولت و دیگر قوا باید به مردم گزارش دهند در این زمینه چه کردهاند؟
رهبر انقلاب در همین زمینه افزودند: مسئولان نباید به مردم بگویند «باید چنین بشود»، بلکه باید بگویند «چنین شد».
حضرت آیتالله خامنهای، «بیکاری و رکود و گرانی» را از مشکلات مهم کشور خواندند و گفتند: البته مسئولان در تلاش هستند اما ظرفیتهای کشور بیش از اینهاست و راه خروج از مشکلاتِ چندبعدی هم مشخص است.
ایشان به سخنان شش سال پیش خود در زمینهی هدفگذاری دشمن برای تشدید فشارهای اقتصادی و دلسرد شدن مردم اشاره کردند و افزودند: مسئولان باید به مسائل اقتصادی توجه کامل کنند، البته مسائل فرهنگی و علمی نیز مهم است اما در نگاه کوتاهمدت، مسائل اقتصادی در اولویت است.
رهبر انقلاب اسلامی در تحلیل هدف واقعی دولت قبلی و فعلی آمریکا در تکرار ترفند «تهدید ایران به جنگ» افزودند: امروز هم مثل قبل از گزینههای نظامی روی میز حرف میزنند و آن مسئول اروپایی هم به مسئولان ما میگوید «اگر برجام نبود وقوع جنگ حتمی بود»، اما این حرف یک دروغ محض است و آنها میخواهند ذهن ما را از جنگ واقعی یعنی نبرد اقتصادی منحرف کنند و به جنگ نظامی سوق دهند تا مسئولان کشور از تمرکز در عرصهی پیشرفت اقتصادی و توجه به جنگ فرهنگی غربیها با ملت ایران باز بمانند.
حضرت آیتالله خامنهای، نظارت و پیگیری طرحها و برنامهها را کاملاً ضروری خواندند و گفتند: از رئیسجمهور محترم خواستهام به مدیران اجرایی تذکر دهد که مدیریت باید با شفافیت و نظارت و پیگیری همراه باشد وگرنه صرف اینکه مدیران بگویند «بشود» و طرف مقابل هم بگوید «چشم»، پیشرفتی صورت نمیگیرد و کار عینی انجام نخواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد به آیهی «وَ اَعِدُّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة» تأکید کردند: منظور این آیه فقط توجه به قوهی نظامی نیست بلکه معنای آیه این است که هرچه میتوانید درون خود را از همهنظر قوی کنید که این همان استحکام ساخت داخلی است که بارها گفتهام.
رهبر انقلاب اسلامی، تحقق رشد هشت درصدی را به استناد نظر متخصصان و به شرط استفادهی کامل از ظرفیتهای داخلی امکانپذیر دانستند و خاطرنشان کردند: معنای واقعی رشد، رشد تولید و استحکام داخلی اقتصادی یعنی همان اقتصاد مقاومتی است نه فقط فروش بیشتر نفت که البته آن هم مفید است.
ایشان با انتقاد از عناصری که فقط روی کمبودها و ضعفها دست میگذارند و آنها را بزرگنمایی میکنند، افزودند: نکتهی قابل تأمل این است که این عناصر همان کسانی هستند که خودشان به دشمن، گرای تحریمها را دادهاند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، حادثهی ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ تبریز را درسی مهم و همچون موتور پیشبرندهی ملت در پیروزی انقلاب اسلامی دانستند و افزودند: مردم آذربایجان در همهی تحولات مهم اجتماعی و سیاسیِ ۱۳۰ سال گذشتهی کشور مانند قضیهی تنباکو، مشروطه، نهضت ملی شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، از اصلیترین محورهای مبارزه بودهاند و این، شناسنامه و تاریخ پرافتخار آذربایجان است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تحرکات تفرقهافکنانهی برخی گروهها در سالهای اول انقلاب در تبریز، گفتند: امام بزرگوار ما در مقابل آن حرکتها که برخاسته از سیاستهای قدیمی انگلیسیها بود، فرمودند «هیچکس نگران نباشد، چراکه خود مردم تبریز جواب آنها را خواهند داد» و همینگونه نیز شد.
ایشان، هوشیاری قشرهای مختلف مردم از جمله مردم و جوانان و نخبگان آذربایجان را در مقابل اختلافافکنی و وسوسههای دشمنان ستودنی خواندند و گفتند: آذربایجان نقطه قوت انقلاب و نظام اسلامی است و مردم آن در راه دفاع از وحدت ملی از جانشان مایه گذاشتهاند که همه باید قدردان این فداکاری باشند.
حضرت آیتالله خامنهای، تنوع قومیتهای مختلف همچون ترک، فارس، لُر، کُرد، عرب و بلوچ را فرصتی ارزشمند برای ایران دانستند و خاطرنشان کردند: دشمن همواره به ایجاد شکاف قومیتی چشم طمع دوخته تا به خیال خود از هر گسلی در کشور استفاده و زلزله ایجاد کند، در حالیکه هیچ گسلی در کشور وجود ندارد و مردم، یکپارچه و متحد هستند.
رهبرانقلاب اسلامی با اشاره به سینه سپر کردن و ایستادگی اقوام بزرگ ایرانی و از همه بهتر مردم آذربایجان در مقابل سیاستهای خباثتآلود دشمنان، مرحوم مولوی عبدالعزیز ساداتی از علمای اهل سنّت بلوچ، مرحوم شهید شیخالاسلام از علمای اهل سنّت کردستان و همچنین سردار جوان و عرب خوزستانی شهید علی هاشمی را نمونههایی از حرکت متحد و هماهنگ اقوام در دفاع از اسلام و انقلاب دانستند و افزودند: ملت ایران متحد، منسجم، همراه و همدل است.
حضرت آیتالله خامنهای از همین زاویه به تعبیر مطرحشده در روزهای اخیر با عنوان «آشتی ملی» اشاره و و با بیمعنی دانستن این تعبیر و انتقاد از پر و بال دادن به آن در روزنامهها، گفتند: مگر مردم با هم قهر هستند که بخواهند آشتی کنند؟ قهری وجود ندارد، البته مردم ما با کسانی که در سال ۸۸ به روز عاشورای حسینی اهانت کردند و با قساوت و لودگی و بیحیایی، جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر هستند و با آنها آشتی هم نمیکنند.
ایشان افزودند: البته کسانی که با اصل انقلاب مخالف بودند و میگفتند «انتخابات بهانه است و اصل نظام هدف ماست»، عدهای معدودند و در مقابل اقیانوس عظیم و پر طراوت ملت ایران، فقط یک قطره کوچک هستند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مردم ایران در جایی که پای اسلام، ایران، استقلال و ایستادگی مقابل دشمن در میان است، با همه وجود ایستاده و با یکدیگر متحد و مجتمع هستند، البته ممکن است در فلان قضیه سیاسی دو نفر با هم اختلافنظر داشته باشند، اما این چیز مهم و مؤثری نیست و مسئلهای عادی و طبیعی بهشمار میرود.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: اقیانوس خروشان، منسجم و متحد ملت باید روز به روز تقویت شود.
رهبر انقلاب با اشاره به شعله های امید مقدس و الهی که همواره دل ملت را گرم کرده است افزودند: با وجود همه پیشرفتها ما تاکنون در تحقق آرمانهای اسلام و انقلاب، تنها قدمی کوتاه برداشتهایم و باید به سوی جامعهی اسلامیِ عادلانه، پیشرفته، مقتدر و با عزت گامهای بلندی برداریم که به فضل الهی با ادامه مسیر ملت و نظام، قطعاً پیروزی و آینده متعلق به ملت عزیز ایران خواهد بود.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آیتالله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با تسلیت ایام فاطمیه، گفت: مردم غیرتمند آذربایجان در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ حماسه ای تاریخی و بهیادماندنی آفریدند و در ۲۲ بهمن امسال نیز بار دیگر بصیرت و آگاهی خویش را اثبات کرده و با رهبر خود تجدید میثاق کردند.
نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی، با بیان اینکه ایرانیان هیچ گاه فریب شیطان بزرگ را نخورده و نخواهند خورد، تأکید کرد: ملت ایران با وحدت و یکپارچگی ثابت کردهاند که در دفاع از منافع و امنیت ملی متحد هستند.
تبریز - ایرنا - عملیات اجرایی اولین کارخانه تولید مواد شیمیایی سولفید سدیم شمال غرب کشور با حضور جمعی از مسئولان و نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی و مشارکت بخش خصوصی در شهرک صنعتی ورزقان آغاز شد.
به گزارش روز شنبه ایرنا، خانم ضرب پور مدیر این طرح در مراسم کلنگ زنی این کارخانه گفت: کارخانه تولید مواد سولفید سدیم در 5هزار متر مربع با اعتبار 50 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی احداث می شود.
وی افزود: سولفید سدیم ماده شیمیایی است که در صنایع کاغذ سازی، چرم سازی، بهداشت و صنایع مس در استخراج ماده مولیبدن کاربرد خاص دارد.
این کارخانه که قرار است در مدت یک سال به اتمام برسد، سالانه 5 هزار تن مواد سولفید سدیم تولید می کند.
نماینده مردم تبریز،اسکو و آذرشهر در این مراسم با تاکید بر اینکه کارآفرینی دغدغه امروز در توسعه شهرستان های کمتر توسعه یافته است،گفت: در تلاشیم با تشویق سرمایه گذاران بخش خصوصی و بستر سازی مناسب این امر را تحقق بخشیم.
شهاب الدین بیمقدار افزود: در برنامه ششم توسعه، مجلس شورای اسلامی و دولت توجه خاصی به مناطق محروم دارند و باید در اجرایی کردن قانون اصل 144 به سرمایه گذاری بخش خصوصی توجه شود.
بیمقدار، مس سونگون را فرصت مهم در توسعه استان دانست و تصویب احداث کارخانه تولید سالانه 100هزار تن شمش مس را فرصت مناسبی برای توجه سرمایه گذاران در صنایع پایین دستی مس استان اعلام کرد.
نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه شهرستان ورزقان با وجود ظرفیت های معدنی و گردشگری محل مناسبی برای حضور سرمایه گذاران است، گفت: با احداث شهرک تخصصی مس و طلا در این شهرستان در آینده نزدیک شاهد توسعه و رونق اقتصادی مضاعف خواهیم بود.
فرماندار ورزقان نیز احداث کارخانه فرآوری طلا در مزرعه شادی، احداث سد عظیم حاجیلار چایی با حجم 65 میلیون متر مکعب در بخش خاروانا برای مهار روان آب ها و بزرگراه خواجه ورزقان را از خدمات دولت تدبیر و امید در جهت محرومیت زدایی شهرستان ورزقان اعلام کرد.
شهرستان ورزقان با 50 هزار نفر جمعیت در 75 کیلومتری شمال تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
خبرنگار: جمال سعادت پور**انتشاردهنده:عیسی عطاپور*
به گزارش آوای ورزقان ، در آیینی با حضور علیزاده نماینده ورزقان، یحیوی فرماندار، باقر جوان مدیرکل راهداری و بیمقدار نماینده مردم تبریز از زحمات اصغر محمودی تقدیر و جابر حبیبی به عنوان سرپرست جدید اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ورزقان منصوب شد
اصغر محمودی اصل نیز در سمت رئیس اداره راه و شهرسازی ورزقان به فعالیت خود ادامه می دهد.
در ایام مبارک ده فجر در کل ایران پروژه افتتاح میشود در شهرستان ما جابجایی مسئولین انجام میشود خدا را شکر
به گزارش آوای ورزقان، حسن یحیوی در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن شهرستان ورزقان با اشاره به دشمنی دیرینه آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: دشمنی آمریکا با ملت بزرگ ایران مربوط به بعد از انقلاب نیست بله قبل از انقلاب نیز با تاراج ثروت ها و نخبگان کشور این دشمنی وجود داشته است.
وی افزود: استکبار که جمهوری اسلامی را به جنگ تهدید می کند باید بداند که ما در هشت سال دفاع مقدس مقابل دنیا ایستادگی کرده و ثابت کرده ایم که برای دفاع از مرز و بوم کشور از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
فرماندار شهرستان ورزقان با تاکید بر اینکه ملت ایران اسلامی سیاست های غلط هیچ کشوری را قبول نمی کند هدف دولت را خدمتگذاری به ملت، رفع مشکلات مردم و افزایش عزت و شرافت ملت در عرصه بین الملل عنوان کرد.
وی احداث بزرگراه خواجه – ورزقان را یکی از گام های اساسی برای توسعه شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: در ۶ ماه گذشته پروژه بزرگراه سرعت چشمگیری گرفته و اکنون به جهت شرایط آب و هوایی منطقه در مرحله تکمیل تملکات اراضی و جابجایی تاسیسات است، با این وجود پروژه در این فصل از سال تعطیل نشده و تلاش می شود بزگراه در زمان مقرر در اختیار مردم قرار گیرد.
یحیوی ادامه داد: پروژه بزرگراه خواجه – ورزقان با راهنمایی های امام جمعه و پیگیری های نماینده شهرستان در مجلس سرعت گرفته است که افزیش ایمنی راه ها، جذب سرمایه گذار، توسعه صنعت گردشگری و رونق صنعت از جمله دستاورد های پروژه برای شهرستان خواهد بود.
وی تجهیز ۹۰ درصدی بیمارستان ورزقان را یکی دیگر از اقدامات انجام شده در ماه اخیر در شهرستان ورزقان عنوان کرد و افزود: ۶ پزشک متخصص در بیمارستان ورزقان مستقر شده اند و با تجهیز ۱۰۰ درصدی بیمارستان علامه جعفری ورزقان که تا پایان سال محقق می شود به مردم خدمات درمانی مناسب ارائه خواهند نمود.
فرماندار ورزقان تصریح کرد: در سایه وحدت و همدلی مسئولین شهرستان و همراهی مردم در زمینه اقتصادی انقلابی در شهرستان در حال شکل گیری است که در صورت ادامه این روند پروژه های نظیر تولید ۱۰۰ هزار تن شمش مس در شهرستان که با پیگیری های نماینده شهرستان و استاندار محقق شده است، راه اندازی شهرک صنعتی تخصصی مس که در مرحله مطالعات مکان است، توسعه اکتشافات شرکت مس در منطقه هفت چشمه، احداث کارخانه معدن طلای مزرعه شادی تا خرداد ماه سال آینده با سرمایه گذاری سرمایه گذار خارجی، راه اندازی معدن طلای مزرعه شادی سرمایه گذاری سرمایه گذاران خارجی، احداث سد حاجیلار با ظرفیت ذخیره سالانه ۶۵ میلیون مترمکعب برای مصارف؛ صنعت، کشاورزی و شرب، راه اندازی معدن سنگ آهن آوان و آستمال و راه اندازی شهرک مبل خاروانا همراه با توسعه صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که در ۶ ماه گذشته صورت گرفته و می تواند گامی مهم در توسعه اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی در شهرستان ورزقان باشند.
به گزارش آوای ورزقان ، آئین کلنگ زنی این کارخانه با حضور علیزاده نماینده شهرستان در مجلس، یحیوی فرماندار، بیمقدار نماینده مردم تبریز، اسکو و آذر شهر در مجلس، موسوی معاون فرماندار ورزقان، انبارته بخشدار خاروانا و روسای ادارات شهرستان و با حضور سرمایه گذار طرح برگزار شد.
خانم ضرب پور مدیر پروژه کارخانه در خصوص این پروژه گفت: کارخانه سولفید سدیم با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت ۵ هزار مترمربع و با مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی در شهرک صنعتی ورزقان در مدت یک سال احداث می شود
وی افزود: سولفید سدیم ماده شیمیایی است در صنایع پایین دست مس، صنایع چرم و صنایع بهداشتی کاربرد دارد و میزان مصرف این ماده در استان ۵۰ تن در روز است با این طرح ۱۵ تن از نیاز روزانه استان تامین می شود
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگار «واشنگتنآگزماینر» به سخنرانی «حسن روحانی»، رئیسجمهور ایران در راهپیمایی یومالله 22 بهمن واکنش نشان داد.
خبرنگار کاخ سفید این پایگاه خبری در حساب کاربریاش در توئیتر نوشته ترامپ در پاسخ به این سوال که روحانی گفته کشورهای تهدیدکننده ایران پشیمان خواهند شد، گفت: «بهتر است او مراقب باشد.»
حسن روحانی روز جمعه گفته بود: «ملت ایران در طول 38 سال گذشته نشان دادند که هرکس با زبان تهدید با این ملت سخن بگوید، ملت ایران او را پشیمان خواهد کرد.»
وی همچنین افزود: «مسیر ملت ایران کاملاً روشن است و بدون تردید تهدیدکنندگان از راهی که انتخاب کردهاند، پشیمان میشوند.»
بخشدار خاروانا درروز۲۲ بهمن روز بزرگداشت انقلاب اسلامی فرمودند: پیروزی مردم ایران پیروزی جناح یا قشر خاصی نبود بلکه پیروزی کل مردم ایران بود بطوریکه در این روز میمون امام وارد خانه حزب و جناح خاصی نشد و در بین عموم مردم و خانواده شهدا حضور یافت.
دکتر انبارته در ادامه افزودند در این ایام خون بر شمشیر پیروز شد، گل بر گلوله پیروز شد، اسلحه نبودکه پیروز شد بلکه صدای امام (ره) بود که پیروزشد،فرهنگ استقامت ملت ایران ما را به پیروزی رساند.
بخشدار خاروانا در جمع ملت همیشه در صحنه بخش تاریخی خاروانا فرمودند: انقلاب برای این بود که دست رد به سینه مداخله جویان و استعمارگران بزند، تحقیر می کردند، مداخله می کردند که به وسیله ی انقلاب به عزت اسلامی رسیدیم.
دکتر انبارته به دستاوردهای انقلاب اشاره کردند و فرمودند جوانان باید در چنین برنامه هایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی آشنا کرد از جمله دستاوردهای انقلاب رشد رتبه علمی و نظامی کشور و تاثیر گذاری آن بخصوص بعد از برجام که چندین برابر شد همچنین ایشان به قبل از برجام اشاره کرد و گفت پرونده ایران در سازمان بین الملل در فصل ۷ قرار گرفته بود و کشورهایی که در این فصل از سازمان بین الملل قرار میگیرند آن کشور مورد تهاجم قرار میگیرد و ایران تنها کشوری بود که پرونده ی آن کنار گذاشته شد و تهاجم نظامی بر این کشور نشد و همچنین جمهوری اسلامی با این توافق صلح طلبی و حقانیت داشتن توان هسته ای را ثابت کرد. در زمان های طاغوت کشورهایی که در کشور خودمان با تحقیر برای ما تصمیم گیری میکردند الان در یک طرف جمهوری اسلامی ایران مینشیند و در طرف دیگر این کشورهای ابر قدرت برای مذاکره مینشینند و این نشان دهنده اقتدار نظام میباشد.
بخشدار محترم خاروانا در ادامه به دیگر دستاوردهای دولت از جمله کاهش تورم٬ رشد اقتصادی و نظم مالی اشاره کرده و از دستاوردها و دولت در جهت پیشرفت شهرستان از جمله توسعه مس سونگون٬ سد حاجیلار چای٬ اتوبان تبرز- ورزقان - نوردوز و پتروشیمی در منطقه خاروانا که گام های بزرگ و مثبتی در این مورد برداشته شده که بایاری مردم شریف منطقه و سیاست دولت تدبیر و امید انشالله تحقق خواهد یافت.
روابط عمومي بخشداري خاروانا
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مجتبی حسینی در نشست خبری پیش از بازی تیمش برابر تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: بابت تاخیر حضور در کنفرانس خبری پوزش میخواهم و تاخیر هواپیما و حضور در تمرین در تاخیر من دخیل بودند.
وی افزود: تیم تراکتورسازی از تیمهای خوب فوتبال ایران است و به نظر من با وجود مشکلات فعلی، تیم تراکتورسازی با بحرانی روبرو نیست.
حسینی گفت: در مورد مشکلات بازیکنان خارجی باید عنوان کنم که تیمها باید به اندازه بودجهشان بازیکن خارجی جذب کنند که با چنین مشکلاتی را مواجه نشود.
وی گفت: فردا در زمین تازه افتتاح شده به میدان میرویم و امیدواریم بتوانیم در این زمین نتیجه خوبی برابر تراکتورسازی به دست آوریم.
حسینی تاکید کرد: ما حدود 10 بازی بدون شکست بودیم و سال خوبی را سپری کردیم و تلاش میکنیم رقابتهای امسال را با نتایج خوبی به اتمام برسانیم و در مورد بحث داوری حرفی ندارم و داوران فوتبال کشور ما داوران شریفی هستند.
وی در مورد نتیجه دربی گفت: من فقط به نتایج تیم خود تمرکز میکنم و با نتایج سایر تیم ها کاری ندارم و ده هفته از مسابقات باقیمانده و هنوز خیلی زود است در مورد جایگاه تیمها سخنی گفته شود.
سرمربی تیم ذوب آهن گفت: ما تجربه حضور در باشگاههای آسیا را داریم و سعی می کنیم در این مسابقات نتایج خوبی را کسب کنیم، اما از لحاظ امکانات و ترانسفری باید قبول کنیم که از سایر تیمهای آسیا عقب هستیم، اما تلاش میکنیم نماینده شایستهای برای فوتبال ایران باشیم.
.: Weblog Themes By Pichak :.